Ultima colectie! Noile implanturi Allergan BRST

Ce inseamna 666, Antihrist?

Arta si Cultura > Religie

Asa cum am spus intr-un comentariu, am facut acest articol in scop informativ despre aceste lucruri ce framanta lumea in ultimul timp.

666

"Numarul Fiarei" este scris in Apocalipsa lui Ioan (13:18): "Aici este intelepciunea. Cine are pricepere sa socoteasca numarul fiarei; caci este numar de om. Si numarul ei este sase sute saizeci si sase".

Interesant este ca in limba ebraica (una din limbile in care a fost scrisa Biblia), 666 apare scris ca www. Deoarece in limba ebraica nu exista spatiu intre cuvinte sau litere, literele fiind folosite ca si cifre. Asa cum a spus si Archimonde, echivalentul lui w din limba engleza este in ebraica vav sau waw. Si cum valoarea numerica al lui vav este 6, Atunci inseamna ca vav vav vav sau www reprezinta 666. Mai multe cuvinte ce au valoarea numerica egala cu 666, veti afla in video-urile de mai jos.

Ingerul Digital

Ingerul digital este un documentar realizat de un grup de crestini ortodocsi din Serbia. Este pana acum singurul film de acest gen care aduce o perspectiva duhovniceasca ortodoxa in aceasta privinta. Filmul este tradus in romana, cu subtitrarea integrata in fisierul video.

Antihrist

In crestinismul popular, Antihrist (sau Anticrist) personifica intruchiparea raului absolut intr-un singur individ, adversar al crestinismului, sau un epitet cu care poate fi numit un activist eterodox cu scop dispretuitor.

Cu toate ca am 16 ani, am aflat multe despre Antihrist. Nu stiu daca sunt mituri sau chiar e adevarat, dar va voi spune cate ceva:

Bunul meu prieten, Flavius (Flafstar pe forum) mi-a povestit ca antihrist-ul ar fi presedintele organizatiei Francmasoneria, aceasta fiind cei ce au creat dolarul american.


1  Ce
inseamna 666, Antihrist?


Pe bancnota de un dolar se poate observa o piramida care are in varf un ochi. Acel ochi reprezinta Ochiul care vede tot iau scrisul de jos , Novos Ordo Seclorum inseamna Noul Ordin Mondial.

pyramid mason dollar Ce inseamna 666, Antihrist?

Pe langa mitul cu Francmasoneria, am mai aflat si ceva legat de Uniunea Europeana (UE). Daca am trasa cateva drepte peste sigla Uniunii Europene, ar iesi doua driunghiuri ce se suprapun, asta insemnand semnul diavolului.


Sigla UE fara text Ce inseamna 666, Antihrist?

Profesoara mea de religie din generala, tot ne spunea ca antihristul ar putea fi viitorul conducator al Uniunii Europene.

Voi ce credeti? Astept pareri sau alte mituri.Comentarii


Postat de ion , 25 Iunie 2013, 13:04

eu cred ca de ja traim vreme antcristului da mai trbue sa apare un om care se va da drept Dumnezeu si va face mari semne pe pamant si multa lume va crede ca el este Dumnezeu si va insala ele este Tatal minciuni ele va faci semne mari dar sa nu credeti sa fim tari trebue scrie in 2.Tesalonicieni cu versetu 1 in jos despre el cititi si vet vedea

 
 

Va rugam asteptati...

Comenteaza

Informatii personale

(Nu va fi afisat)
captcha Refresh

(Optional)