5 sfaturi pentru gene lungi si bogate

Detalii

CategoriiSanatate
Taguri
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari4157

Voteaza & Distribuie

Descriere

Oricat de frumosi ar fi ochii dvs, privirea e cu adevarat completa cand este incununata de gene lungi si bogate. Rimelul este unul dintre elementele care nu are voie sa lipseasca din trusa de machiaj. Desi exista tratamente pentru cresterea genelor, e clar ca femeile sunt mereu in cautarea unor modalitati noi si mai bune pentru a obtine gene mai bogate. Iata 5 sfaturi usor de pus in aplicare.

1. Rasuciti bine genele. Genele curbate fac ochii sa para mai mari. Cel mai bun mod de a le rasuci este sa o faceti pe portiuni – mai intai la radacina, apoi la mijloc si la final, varfurile.

2. Acoperiti-le uniform. Asezati peria la baza genelor, miscati-o usor in stanga si in dreapta, astfel incat firele sa intre intre perii ei, si trageti in sus cu o miscare lenta si in zig-zag. Rimelul va imbraca genele in mod uniform.

3. Evitati lipirea genelor. Aplicati doua straturi de rimel, apoi pieptanati genele cu o periuta speciala. Gasiti acest intrument la orice magazin care vinde cosmetice si nici nu este asa de scump. Puteti desparti genele si cu o scobitoare sau un ac, dar e destul de riscant.

4. Trisati pentru a le face sa arate mai bogate. Daca aveti gene rare, luati un creion dermatograf negru si intre fiecare geana faceti un mic punct. Acest lucru creeaza o baza inchisa, facand genele sa para mai groase, fara rimel.

5. Nu uitati de genele de pe pleoapa inferioara. Machiajul genelor e complet doar cand aplicati rimel pe genele inferioare, dar multe femei nu stiu cum se face corect. Spre deosebite de genele de sus, pe cele de jos trebuie aplicata foarte putin rimel. Atingeti usor varfurile genelor pentru a le defini. Prea mult rimel pe ele va crea un aspect ciudat.