Vila Cerbul Albastru

Vila Cerbul Albastru

Detalii

Adresa
Moneasa
Telefon
0257313135
Web
http://vila.cerbulalbastru.ro
Categorie
Vile si cabane
Modificat
acum 7 ani si 4 luni
Vizualizari
1186

Voteaza & Distribuie

Descriere

Vila Cerbul Albastru din Moneasa

Vila Cerbul Albastru şi-a creeat o imagine de succes ce are în primplan rafinamentul şi eleganţa interioarelor, calitatea serviciilor şi confortul clienţilor săi. Totodata isi contureaza identitatea sub egida brandului „Cerbul Albastru” , un brand construit in decursul a 20 de ani prin lantul de magazine cu tesaturi si decoratiuni interioare din Arad, Timisoara si Oradea.

In articolul lui Cristian Stefanescu „Moneasa Linistilor absolute„ din Jurnalul National din 13 iulie 2006, Vila Cerbul Albastru era descrisa ca „Bijuterie arhitectonica, reconstruita de la zero, intr-o maniera calda, ce te arunca înapoi in timp, in şarmul anilor chezaro-crăieşti”.

Construita la finele secolului 19 intr-un stil neoclasic cu influente puternice din arhitectura specifica Imperiului Austro Ungar din acele vremuri, Vila a fost reconditionata si extinsa in 2004. Interioarele clasice au fost remodelate si decorate personalizat cu tapet floral, mobilier clasic, covoare din lana, perdele si draperii asortate, toate intr-o armonie desavarsita, emblematica pentru brandul Cerbul Albastru.

Orar

Luni - Duminica: 0:00 - 24:00