Acum este mult mai ușor să obții extras carte funciară online. Citește în acest articol cum

Detalii

CategoriiRegional
TaguriRomania
Ultima actualizareMarti 23 august 2022
Vizualizari310

Voteaza & Distribuie

Descriere

Într-o lume în care tehnologia a evoluat, unde internetul ne ajută la orice pas, ne este tot mai greu să stăm la cozi interminabile pe la ghișee unde știm cu toții că avem toate șansele să ne enervăm mai mult decât trebuie. Ne este tot mai greu să pierdem vremea prin traficul aglomerat, având în vedere că timpul nu mai este demult o resursă din care să profităm din plin. Avem nevoie să fim cât mai eficienți, tocmai pentru că ne dorim să ne bucurăm de timpul liber care ne-a mai rămas la final de zi. Ne este mult mai ușor acum să facem plăți online, să ne comandăm prânzul sau cina, să facem cumpărături online și așa mai departe. Toate acestea din confortul casei, fără a ne mai deplasa și pierde timp prețios.

Acum, chiar și un extras de carte funciară se poate obține online, iar cei care au nevoie de acest document, pot răsufla relaxați pentru faptul că nu mai trebuie să stea la cozile de la ghișee. Acesta este un document public ce conține detalii cu privire la evidența imobilelor și terenurilor pe care le deține o persoană fizică sau juridică. Detaliile se referă la numele proprietarului, ce suprafață are terenul sau imobilul pe care îl deține, locul proprietății, ce vecinătăți are și alte detalii. Astfel că un extras carte funciara online este o metodă mult mai sigură și mai avantajoasă.

Cum poți obține un extras carte funciară online

Dacă ai nevoie de un astfel de extras și nu vrei să mai pierzi timpul pe la ghișee, unde funcționarii publici nu sunt de obicei prea cooperanți, poți accesa foarte simplu extrascfonline.ro. Aici vei găsi un formular pe care trebuie să îl completezi, alegând tipul de proprietate sau teren pe care o deții, iar apoi vei selecta județul și comuna sau orașul de care aparțin. Următorul pas este de a completa formularul cu datele tale personale ca persoană fizică sau juridică. După ce ai bifat cele două căsuțe, poți comanda și plăti. După ce comanda a fost procesată, în scurt timp vei primi extrasul de carte funciară pe care l-ai selectat. Acesta va fi în format electronic, prin adresa de e-mail.

Ce trebuie să știi despre extrasul de carte funciară

Extrasul de carte funciară este este un document important și este nevoie de el în mai multe situații precum:

  • dacă vrei să soliciți un împrumut de la bancă;
  • dacă vrei să îți deschizi o firmă;
  • la semnarea unor contracte cu anumiți furnizori de servicii precum de gaze naturale sau energie electrică;
  • la înnoirea cărții de identitate.

Mai trebuie să știi că există 3 tipuri de extrase cărți funciare respectiv: extrasul de carte funciară pentru autentificare, extrasul de carte funciară in extenso și cel de informare. Toate acestea pot fi obținute din pagina extrascfonline.ro rapid și sigur, la doar câteva clickuri distanță. Vei putea vedea aici și alte informații inclusiv prețurile.

Date de contact:

contact@extrascfonline.ro