Hotel Septimia

Hotel Septimia

Detalii

Adresa
Odorheiu Secuiesc, Strada Orban Balazs, nr. 106
Telefon
0742049160
Social links
Categorie
Hoteluri
Modificat
acum 2 ani si 6 luni
Vizualizari
1520

Voteaza & Distribuie

Descriere

Hotel Septimia Odorheiul Secuiesc

Hotelul Septimia este locul ideal pentru o relaxare plăcută, odihnă, şi chiar pentru distracţie sau afaceri. Hotelul nostru de patru și trei stele vă oferă servicii de înalte standarde atât în privinţa confortului din camere, cât şi în privinţa dotărilor şi serviciilor oferite în restaurant, precum şi în centru de wellness.

Toate camerele sunt echipate cu băi confortabile şi toate accesoriile aferente. Camerele sunt climatizate şi sunt dotate cu seif, telefon, acces la internet, televiziune prin cablu, minibar, duş şi uscător de păr. Camerele de 4 stele sunt dotate cu produse cosmetice, papuci de unică folosință și halat de baie. Oaspeţii noştri beneficiază de posibilitatea de a parca gratuit, iar la recepţie pot comanda serviciul de taxi.

Hotelurile sunt ideale în special pentru grupuri mai mici, exigente, capacitatea maximă fiind de 82 persoane. Misiunea noastră principală este calitatea ridicată a serviciilor, drept pentru care punem accentul pe igienă generală, confort şi satisfacerea tuturor exigenţelor clieţilor noştri.

Orar

Luni - Duminica: 0:00 - 24:00