Timotion - Timisoara se misca

Vino la Timotion – Timișoara se mișcă, eveniment sportiv cu 5 probe de alergare!

Detalii

Social links
Categorie
Evenimente sportive
Modificat
acum 9 luni si 1 saptamana
Vizualizari
101

Voteaza & Distribuie

Descriere

Au început înscrierile pentru Timotion!

Vrei să faci parte din echipa cu cei mai puternici catalizatori de resurse din oraș? Cauți un prilej să fii generos, să te implici în comunitate, să contribui la îndeplinirea unor proiecte cu impact pozitiv? Cum ne implicăm în viața orașului, a comunității din care facem parte, ține de fiecare dintre noi: așa că te așteptăm și în această primăvară la o nouă ediție Timotion! Timotion este un eveniment unde te poți implica în mersul orașului, atât la propriu cât și la figurat, un mecanism prin care comunitatea se întâlneşte, interacționează şi se implică să strângă fonduri pentru proiectele pe care le consideră relevante.

De aceea, pentru a treia oară, vă propunem ca în data de 23 aprilie 2017 să punem Timișoara în mișcare! Uniți de ceea ce a devenit o pasiune comună, dorința de a conecta cât mai mulți oameni într-o comunitate, membrii Alergotura și ai Fundației Comunitare Timișoara și-au propus să aducă împreună și anul acesta organizații, instituții și multe persoane, pentru a crea un eveniment al orașului în cadrul căruia să ne bucurăm de beneficiile mișcării în aer liber și de ceea ce putem construi împreună.

Împreună lansăm din nou o provocare pentru comunitate, aceeași provocare la care timișorenii au răspuns cu mare entuziasm din 2015. La prima ediție Timotion au participat 1252 de alergători, pentru a susține 11 proiecte în care au crezut, cu convingerea că făcând acești pași vor construi împreună o comunitate mai puternică, mai primitoare și mai puțin pasivă. Convingerile ni s-au adeverit în 2016, când numărul participanților s-a dublat față de prima ediție, peste 2500 de alergători întâlnindu-se pentru a susține 16 proiecte. Înscrierile pentru ediția de anul acesta au început deja, iar fondurile strânse din taxele de participare vor fi folosite pentru finanțarea a nu mai puțin de 21 de proiecte ale unor ONG-uri din comunitatea timișoreană.

Fiecare dintre cele 21 de proiecte propune o soluție pentru o problemă din comunitatea locală, fie că vorbim despre probleme sociale sau de integrare a unor categorii vulnerabile, despre probleme în educația pe care o primim, școlară, sportivă sau tehnică – de la ateliere de reparat biciclete, la teatru portabil, workshopuri de croitorie sau reamenajare și salubrizare saloane medicale, soluțiile nu lipsesc, e nevoie doar de oameni entuziaști și energici pentru a le pune în practică. Pentru ediția Timotion 2017, ne pregătim cu elan să îi întâmpinăm pe participanți, care sperăm că vor depăși anul acesta pragul de 3000 de alergători, astfel încât totalul fondurilor strânse să depășească suma de la 200.000 de lei.

Filtre

Tip: Atletism