Turneul Speranta Viola

Detalii

Categorie
Evenimente sportive
Modificat
acum 4 ani si 5 luni
Vizualizari
259

Voteaza & Distribuie

Descriere

Sambata, 16 august 2008, Arena Viola va gazdui un eveniment sportiv special dedicat copiilor care practica fotbalul: „Turneul Speranta Viola" - editia I.
In fapt este vorba de un miniturneu de fotbal destinat copiilor in varsta de 14 ani. Cele 4 echipe inscrise sunt Olimpia Uihei, Legiunea Sandra, Spartak Gotlob si Poli 1994.
Competitia se va desfasura incepand cu ora 10.00 in sistem „fiecare cu fiecare". Echipele vor avea in teren 5+1 jucatori, timpul total de joc / partida fiind de 30 de minute. Organizatorii vor asigura arbitraj si staf medical, conform normelor de desfasurare ale competitiilor oficiale.
Echipele vor lupta in teren sa castige cupa de campioni (locul I) dar si trofeele pentru golgeter, cel mai bun portar si pentru cel mai bun jucator.
Miza acestui joc nu se rezuma insa doar la cupe si diplome. Oamenii de fotbal si-au propus sa stea atent cu ochii pe micii fotbalisti in speranta ca vor gasi noi valori pentru fotbalul mare.
„Toti iubitorii de fotbal traiesc cu nostalgia „generatiei de aur". Rolul acestor turnee mici/mari este fara discutii acela de a gasi tineri talentati care sa incerce sa egaleze performantele acelora care au facut performanta in fotbal. Intentia noastra, a organizatorilor, este de a-i incuraja pe tinerii sportivi sa se exprime asa cum stiu ei mai bine. Trebuie sa le insuflam spirit de competitie si fairplay. Avem speranta ca intr-o buna zi, poate chiar la Arena Viola, il vom urmari pe noul Hagi. Surprize pot sa vina de oriunde, chiar si din spatele blocului, nu doar de la o echipa cu nume mare. Trebuie doar sa facem ca acest lucru sa se intample, sa le dam o sansa celor foarte tineri.Acum la Arena Viola, maine la Poli si cine stie, peste cativa ani pe Camp Nou."- Valentin Velcea.
Va asteptam sambata, cu invitati surpriza!