Sport pentru Schimbare Sociala - MALL WALKING - ora 11

Detalii

Categorie
Evenimente sportive
Modificat
acum 7 ani si 5 luni
Vizualizari
480

Voteaza & Distribuie

Descriere

Sport pentru Schimbare Sociala – Mall walking

 

Fundatia Pentru Voi va invita sa participati miercuri, 6 februarie incepand cu ora 11.00 la Iulius Mall, la Punctul Info de la demisol (intrarea dinspre Calea Aradului), la lansarea programului "Sport pentru Schimbare Sociala - MALL WALKING".

Ce este „Mall Walking”?

Plimbarile in ritm alert in incinta prietenoasa a mall-urilor, numite si Mall Walking, sunt o maniera de a face miscare atunci cand vremea de afara este neprielnica sportului in aer liber.

De ce „Mall Walking”?

La Mall? Nu sunt masini printre care sa trebuiasca sa faci slalom, nu e poluare, nu sunt claxoane. E cald, ai mereu ceva nou de vazut iar aleile lungi si scarile dintre etaje puse cap la cap au o lungime considerabila. Poti face Mall Walking cand e ger, cand ploua, cand e canicula – la Mall e intotdeauna placut.

Sport iarna? Incercati Mall Walking impreuna cu noi! In fiecare miercuri din luna februarie, la ora 11:00, continuam programul „Sport pentru schimbare sociala”, plimbandu-ne impreuna, in ritm alert, in incinta Iulius Mall. Vom porni de langa Punctul Info de la demisol (intrarea dinspre Calea Aradului) si ne vom plimba in ritm alert prin Mall”, a declarat Jonathan Rolbin, voluntar U.S. Peace Corps.

Alaturati-va lui, si beneficiarilor Fundatiei Pentru Voi, ce promoveaza incluziunea sociala a persoanelor cu dizabilitati intelectuale prin inspiratie, inovatie si exercitiu fizic. Se ofera premii in echipament sportiv Nike celor care ni se alatura, in limita stocului disponibil.