Red Bull Oslea Hiride

Detalii

Categorie
Evenimente sportive
Modificat
acum 2 ani si 1 luna
Vizualizari
503

Voteaza & Distribuie

Descriere

Cea de-a cincea editie a Red Bull Oslea HiRide, singura competitie de freeride ce include si partea de urcare din Romania se apropie cu pasi repezi.

Structura competitiei ramane neschimbata fata de anul trecut existand doua categorii de competitori:
- Pro, adresata riderilor profesionisti si celor care s-au clasat pe podium la editiile anterioare ale competitiei
- Open, pentru rideri amatori dornici de a lua startul in cea mai originala competitie de freeride din tara.

Inscrierile pe listele competitiei au reprezentat o surpriza extrem de placuta pentru organizatori, toate cele 100 de locuri fiind ocupate in mai putin de 24 de ore. “Entuziasmul riderilor pentru competitia noastra ne dovedeste ca Red Bull Oslea Hiride reprezinta un punct de reper al competitiilor de gen din tara noastra si intreaga Europa” declara event managerul competitiei Laur Petreanu.

Pentru 2016 Red Bull Oslea Hiride pregateste premii consistente in bani precum si un after-party in compania unuia dintre cei mai indragiti producatori romani de la ora actuala. Mai multe detalii in curand!

Asa ca pregatiti-va boots-ii, schiurile si placile pentru o noua editie de poveste a Red Bull Oslea HiRide!

Evenimentul este compus dintr-un concurs de schi şi snowboard urmat de un afterparty și este planificat să se desfăşoare pe 27 februarie 2016, în Masivul Oslea din Munţii Vâlcan. Acesta se adresează persoanelor cu vârsta de peste 18 ani și cu experiență în freeride.