A V-a editie a turneului Tenis Fincup

Detalii

Categorie
Evenimente sportive
Modificat
acum 7 ani si 5 luni
Vizualizari
247

Voteaza & Distribuie

Descriere

Finmedia are placerea sa va anunte organizarea celei de-a V-a editii a turneului Tenis fincup care se va desfasura sambata 10 octombrie 2009 in Bucuresti, la Arenele BNR.

Aceasta competitie va reuni la start jucatori de certa valoare, reprezentanti ai comunitatii financiar-bancare, IT&C, avocati, precum si din mass-media.

Avand in vedere aprecierea de care s-a bucurat aceasta manifestare sportiva la editiile precedente, atat de participanti cat si de invitati, am hotarat sa devina o traditie pentru jucatorii amatori ai comunitatii financiar bancare si IT&C.

Turneul se va desfasura la dublu, dupa un tablou de concurs cu dubla eliminare (echipele care pierd in primul tur vor avea posibilitatea sa joace mai departe pe un tablou de dublu de 16 concurenti). Pana in finala se va juca un set normal de 9 ghemuri. In finala se vor juca 3 seturi.

Avem surprize si pentru persoanele care vor insoti jucatorii si carora le vom oferi cateva clipe placute, la o partida tenis de masa etc.

Pentru jucatorii greu incercati, care vor pierde, vom organiza un turneu de consolare.

Stimati colaboratori consideram aceasta intalnire de week-end, aceasta competitie deschisa intre companiile participante, ca o buna oportunitate de socializare intr-un cadru informal cu colegi de breasla. In masura in care colaborarea noastra traditionala la evenimentele de business a dat rezultate foarte bune, imi exprim speranta ca si acest tip de eveniment va fi de interes pentru Dumneavoastra si pentru concretizarea colaborarii noastre .

In aceste conditii, avand in vedere timpul scurt care a mai ramas pana la concurs, alegeti-va urgent partenerul, incepeti antrenamentele pentru a fi in forma si nu uitati sa completati formularul de concurs.