Sari la conținut
Forum Roportal
Zalmodegikos

Apel la boicotarea farsei politice care acopera distrugerea poporului roman

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

De 23 de ani sîntem victimele unei mascarade sinistre, prin care uzurpatorii statului român îşi legitimează periodic rămînerea la putere. Gardienii lagărului comunist (care au acaparat după 1989 avuţia muncită de prizonierii lor şi au distrus economia reală pentru a se putea îmbogăţi fraudulos), regrupaţi în găşti criminale- numite "partide"- acoperă jaful cu făcături doctrinare. Tîlharii înhăitaţi devin peste noapte: socialişti, populari, liberali, ecologişti, naţionalişti, europenişti, etc.- comutînd propaganda cînd se simte nevoia de primenire a măştilor uzate în josnicul spectacol. Pentru a fi admişi de către partenerii-profitori de aiurea, ca arendaşi "legitimaţi democratic" ai neocoloniei româneşti (încît să ne poată aservi multilateral fără piedici) paraziţii de vîrf regizează "alegeri" între ramuri rivale ale unei unice mafii.

 

După ce a satelizat pseudo-opoziţia, alungat din ţară rezistenţii, domesticit cetăţenii dispuşi la răvăşitoare compromisuri, gaşca comunisto-fesinistă s-a rupt în formaţiuni frăţesc -concurente (PSD, PDL, etc.) - cu care a acoperit axa "dreapta-stînga", încît să ne poată păstori neîntrerupt… prin alternanţă. "Serviciile" şi răspîndacii "mediatici" lucrînd pentru a împiedica apariţia unor formaţii antisistem. Cine se îndoieşte că sîntem captivi, să caute în programele partidelor parlamentare obiective ca:democraţie directă, cercetarea "ingineriilor" tranziţiei, controlul averilor, pedepsirea responsabililor, independenţa ţării.

 

Silit sa aleagă între Ilieşti, Băseşti, Constantineşti, Ungureni, Antoneşti, Stolojeni, Voiculeşti, Năstaşi, Boci, Ponţi, Vadimi, Becali, etc. - românii şi-au pierdut interesul pentru "politică", resemnîndu-se în faţa hidoşeniei sociale în expansiune, complăcîndu-se, sau părăsindu-şi ţara . Mulţi nu îşi dau seama că nu au avut niciodată la dispoziţie o alternativă autentică, care să-i scoată din ghearele caracatiţei. Asta şi pentru că diversiunile "justiţiare" de genul PRM, PNG sau PPDD au sporit confuzia generală, ducînd pe Morometele îndobitocit sau înrăit de atîta "descurcare" la convingerea că "toţi sînt la fel" şi "mai bine cu cei vechi, că şi-au făcut deja plinul", care justifică pragmaticul: "ce-mi pică şi mie de aici?"

 

Rău-făcătorii legislativi au luat măsuri ca să ne zbatem neputincios în această capcană, iar mercenarii de pe teren veghează la stingerea oricărei încercări de aţîţare a unei revoluţii politice. Prevederile legilor electorale ale sistemului criminal, vădit antidemocratice şi anticonstituţionale (cum ar fi discriminarea independenţilor şi partidelor mici sau taxarea candidaturii cu 3500 lei) sînt declarate valide de către o Curte Constituţională complice, care lucrează ca instrument ultim de împedicare a emancipării României. Legile antisociale consolidează infestarea spiritelor cu teza- sinucigaşă social- că numai cine are bani poate face politică. Ca şi cum nu împotriva îmbogăţiţilor necinstiţi ar trebui luptat. Dar mocirla politicianismului de tranziţie se formează prin prostituarea conştiinţelor.

 

Grupările "de opoziţie" se pretează la jocul pseudo-democratic, primindu-şi partea din hoitul naţiunii, pentru a ne lăsa fără nici o ieşire; astfel încît nemulţumirea generală să nu producă decît furie neputincioasă, bîrfă sterilă şi microbism, lehamite, disperare, renunţare. Bîlciul electoral care acoperă crimele tranziţiei ar fi trebuit boicotat de către formaţiile politice responsabile şi de către cetăţenii conştienţi că sînt victimele unei batjocuri fatale. Alegînd continuu "răul mai mic" de pe taraba măsluitorilor politici, am ajuns într-o înfundătură înspăimîntătoare. Ne-a fost şterpelită ţara de sub picioare, în timp ce demagogii ne intoxicau prin ziarele şi posturile de radio-tv capturate complet de pegra.

 

Ce mai avem acum de pierdut,încît îi lăsăm pe înciocoiţi să ne instaleze lanţurile pseudo-democraţiei? Au înţeles visătorii că nici Europa nu ne va elibera de căpuşele noastre, ci dimpotrivă, le oferă temeiuri formale pentru a evita deparazitarea? Încercam să ne eliberăm de ciumă, chiar atît de tîrziu, sau o lăsăm din nou pe altă dată?De ce să ne mai tocim pingelele pentru a înlocui un hoţ cu un altul, pentru a chibiţa topul grupurilor mafiote? Nu ne-am săturat de porcăria politică? De ce nu ne unim glasul, sub stindardul boicotului civic ferm, cei care contestam simulacrul? Încît să începem să ne auzim între noi, pentru a-i face apoi şi pe alţii să ne audă.

 

Pînă cînd îi vom lăsa pe borfaşii de circumscripţie să ne captureze speranţele în urne sau să interpreteze cum vor absenţa noastră de la vot? Să facem clar faptul că nu-i mai credem, că nu-i mai legitimăm, că nu le mai suportam jocul. Poate că devenim suficient de mulţi încît să le destabilizăm lucrătura, dacă o respingem fără echivoc.

 

Sa denunţăm împreuna falsa democraţie, chiar dacă nu vom reuşi să alungăm paraziţii care au pus mîna pe instituţiile statului. Dar măcar să nu le concedăm legitimitate. Să-i sfidăm pe panglicarii care ne tîlhăresc, demascîndu-le făţărnicia. Să ne recuperam puterea de cetăţeni liberi şi să ne apăram demnitatea, luptînd pentru o democraţie reală, autentică, cît mai directă posibil (combătînd racilele evidente ale "reprezentării").

 

Dar atenţie, fraţilor revoltaţi: nu se poate face nimic "apolitic"- pentru că nu poţi apăra/cuceri un teren… părăsindu-l, vopsind dezertarea în înţelepciune. Dar nici nu ar trebui să ne mai aruncăm în revolte/revoluţii orbeşti, care pot fi deturnate, ca în 1989. Putem protesta cu rost doar formînd un curent antisistem coerent şi crescător, care să dea un nume şi un sens clar năzuinţelor noastre. Pentru o astfel de luptă e nevoie de front deschis, de steag călăuzitor, de depăşirea micilor vanităţi, şi tipicelor divergenţe şi dezbinări care ne macină. De o mişcare care îşi asuma limpede orientarea revoluţionară, are un program convingător de reformă radicală şi e condusă de persoane care şi-au dovedit calităţile prin fapte. Acţiunea de Eliberare a României (necesară ca AER-ul…) ar putea fi stîrnită de o Alianţă Politica/Populară Antistem (vitală ca APA…).

 

Prin acest text, întîmpin apelul la boicotarea alegerilor din decembrie 2012, comunicat pe 26 octombrie de Partidul Poporului condus de dr. Constantin Cojocaru (a nu se confunda cu "PPDD"- diversiunea prin care escrocul Dan Diaconescu a deturnat/confiscat/compromis încercarea populară de renaştere politică prin democraţie economică).

 

Cred că toate grupările şi persoanele care detestă actuala putreziciune ar trebui să se asocieze acestui demers legitim şi necesar de contestare, sporindu-i amplitudinea . Cei interesaţi pot sprijini acţiunea de revoltă politică pe site-ul domnului Cojocaru (AICI : http://www.variantacojocaru.ro/ ) sau urmări discuţiile din grupul facebook AER (Actiunea pentru Eliberarea României): http://www.facebook....67470513272109/

 

Ioan Rosca[/…/]A contesta niste alegeri, incluisv datorita regulilor electorale inacceptabile nu se reduce la neprezentare, fie ea si in forma votului nul, de protest. Reactionind fata de chemarea PPLC (vezi comunicatul lor) eu propun :

 

- o campanie sustinuta de popularizare explicativa a ideii ca actuala ordine politica este nefasta si trebuie contestata

 

- actiuni in instantele romanesti si internationale pentru a semnala ilegitimitatea regulilor de joc politic care protejeaza uzurpatorii puterii, cerind alegeri cu adevarat libere

 

- asociere cu miscari similare din lume, in directia democratiei dierecte, puterii cetateanului etc

 

- neprezentare masiva, sau de preferinta -vot nul de protest, marcind buletinul cu un semn distinctiv

 

 

Ioan Roşca, contestatar consecvent al înşelăciunii politice (AICI : http://www.ioanrosca.com/ )

30 octombrie 2012

 

 

Apel lansat in grupul Actiunea pentru Eliberarea României (AER): http://www.facebook....04649162887576/

******

 

Comitetul Executiv Central al Partidului Poporului a hotărât următoarele:

 

1.Partidul Poporului nu participă la farsa electorală reprezentată de aşa-zisele alegeri parlamentare din data de 9 decembrie 2012. Partidul Poporului nu va avea candidaţi la alegerile parlamentare din 9 decembrie 2012.

 

2.Partidul Poporului cere tuturor membrilor şi simpatizanţilor săi, tuturor susţinătorilor Legii Cojocaru, să nu participle la farsa electorală din 9 decembrie, să nu îi mai voteze pe cei care i-au deposedat de capitalul acumulat în timpul regimului comunist şi de profiturile realizate cu acest capital, pe cei care le-au distrus 4 milioane locuri de muncă, pe cei care le-au făcut salariile şi pensile cele mai mici din Europa, pe cei i-au adus în starea de sclavi, în ţară şi în afara ei, pe cei care le-au transformat ţara în colonie.

 

3. Partidul Poporului cere abrogarea imediată a prevederilor legale prin care cetăţenii României sunt obligaţi să plătească 3.500 lei ca să candidezele pentru un loc în Parlamentul României.

 

4. Partidul Poporului cere amânarea alegerilor parlamentare astfel încât acestea să aibă loc la 90 de zile de la data la care au fost abrogate prevederile referitoare la constituirea de către candidaţi a depozitului de 3.500 lei.

 

5. Partidul Poporului cere demisia Guvernului României şi instalarea unui guvern provizoriu, format din persoane care care nu sunt membri ai niciunui partid politic şi care nu au ocupat nicio funcţie în conducerea statlui român, sarcina acestui guvern fiind aceea de a organiza alegerile parlamentare şi de a gestiona treburile curente ale ţării, până la alegeri.

 

Constantin Cojocaru

Preşedinte

Partidul Poporului

 

28 octombrie 2012

 

***

REACTII PE GRUPURILE DE SOCIALIZARE :

 

[/] Ioan Rosca [/…/] Explic scurt de ce am reactionat astfel, aparent in ciuda faptului ca instig la formarea unei aliante politice antisistem.

 

1. Participarea la o farsa politica- o legitimeaza. De 23 de ani "opozitia" nu reuseste sa se retraga demn din capcanele in care e infundata.

 

2. Prevederea cu 3500 lei este intr-adevar INACCEPTABILA, nu numai pentru ca incalca niste articole din Constitutie, ci pentru ca face praf spiritul democratiei autentice. Ea oficializeaza monopolul imbogatitilor asupra politicii.

 

3. Trebuie deci pretinsa ferm corectarea regulilor electorale prin care uzurpatorii se mentin la putere. Inclusiv discriminarea partidelor mici si independentilor. Chiar daca acest mesaj nu va fi difuzat populatiei , el ramine un simbure de curatenie.

 

4. Daca PPLC ar participa , trecind peste murdaria jocului, in conul de umbra creat de PPDD, nu ar avea sanse , nici macar sa se faca mai bine cunoscut. Mai bine sa apara ca primul partid care boicoteaza alegerile incorecte- acest lucru ar putea fi ulterior exploatat pozitiv.<br style="mso-special-character: line-break"> <br style="mso-special-character:line-break">

 

5. Probabil ca domnul Cojocaru a constatat ca nu are sute de combatanti politici dezinteresati, dispusi sa jertfeasca timp, energie si bani pentru o cauza sociala , in conditiile unor sanse reduse. Majoritatea celor implicabili sint veleitari care cauta o ocazie ca sa ia locul altora la ciolan. E pacat sa faci loc la astfel de "activisti" sub un steag frumos.

 

6. Poporul roman silit sa se "descurce" si indobitocit mediatic s-a ticalosit binisor. Incit sustine prin rezonanta rotativa formatiunilor putrede ale stapinilor, in loc sa sprijine curentele de eliberare autentica. Dan Diaconescu , Vadim Tudor, Gigi Becali au priza la cei cu care seamana. Domnul Cojocaru sperie publicul , cind se arata cinsitit. Nu uitati ca FSN a fost votat de 80% din romanii reeducati....

 

[/] Valentin Cojocaru [/…/] Consider inteleapta decizia ''Comitetului Executiv Central al Partidului Poporului'' de a DENUNTA FARSA ALEGERILOR. Sistemul si-a creat MECANISMUL prin care se protejeaza de POPOR! Au creat un circuit inchis acoperit de ''legi protectoare'', ... imposibil de PENETRAT prin mijloace ''clasice'' (dar are defecte de conceptie ce trebuie exploatate FAST) ! Faza a doua a operatiei ''PHOENIX'', incepe...

 

*******

©® DENUNT [ REACTII PE GRUPURILE DE SOCIALIZARE] Alegerile parlamentare din 9 decembrie a. c. reprezinta o noua farsa electorala : http://www.universul...arsa-electorala

 

©® Document-[DENUNT][] Ioan Rosca /Apel la boicotarea farsei politice care acopera distrugerea poporului: http://www.universul...gerea-poporului

 

***

CITAT :"Politicienii, ca oameni de stat care cunosc istoria poporului pe care îl conduc, ştiu că „Basarabia e România", iar în acest sens, noi, românii, aşteaptăm ca ei să acţioneze pentru îndeplinirea idealurilor naționale. "

 

Platforma Civică "Acțiunea 2012" AICI: http://actiunea2012....-basarabia.html

 

*** Texte culese de pe platforma/baza de date cetateneasca Universul Romanesc ***

 

©® [Manifest-Chemare] Idealul unirii cu Basarabia trebuie infaptuit cu orice pret : http://www.universul...t-cu-orice-pret

 

©® [Document] Cine ne reprezinta-pe cine legitimam la alegerile legislative 2012!?: http://www.universul...egislative-2012!

 

©® [Repertoriu] Analiza sistemica a spectrului socio-politic: http://www.universul...oriu-de-lucrari

 

©® [Repertoriu] Constantin COJOCARU-Monitor: indexul documentelor, analizelor, comunicarilor... : http://www.universul...r-comunicarilor

 

©® [Repertoriu] Cicerone IONITOIU - lista lucrarilor publicate in diverse spatii: http://www.universul...-diverse-spatii

 

***

Editat de BlueS
Edit font.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Multumesc de ajutor!

 

Apelul tau este cam tardiv!

Romania este deja cu un picior in groapa ...si asta ptr ca tinerii din ziua de azi nu au inteles ca ceea ce au facut tineretul din 89 trebuie continuat atata vreme pina cand tara nu se descotoroseste nu numai de comunisti ...ci mai ales de securistii-comunisti care au pus mana fraiele tarii si duc tara in prapastie cu ajutorul "Putirilor streine" ...exact asa cum a prezis prorocul Ceausescu in ultimele clipe inainte de a fi impuscat pentru ca .... a CONSTRUIT .... exact ceea ce ciumele care s-au cocotat la putere in ultimii 22 de ani ... au distrus!

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Apelul la boicot este binevenit!

Cel putin in cazul meu - si ma voi stradui sa conving cat mai multa lume sa faca asa - boicotul se va materializa prin votarea pe linie a PPDDului, in orice situatie.

 

S-au asezat politicienii nostri la masa Marelui Ospat din 9 Dec., cu tacamurile aranjate, cu servetelele aranjate, cu toate aranjamentele[a se citi blaturile!] facute; nu asteapta deat ca ospatarii civilizati, sa raspunda la apel in modul civilizat in care au fost instruiti sa o faca, si sa inceapa a curge in 9Dec. pentru a-i servi. Ei bine, si eu am sa-i servesc, mai bine zis am sa le-o servesc; am sa le servesc niste mascarici care nu numai ca o sa le strice civilizatul ospat, dar le vor strica aranjamentele si pe viitor: oameii PPDDului, indferent care sunt acestia. :jester:

 

Cred ca la cest moment, acesta este singurul mod de a ma razbuna pe politicienii romani - atat de dreapta cat si de stanga - care de 20 de ani incoace ne iau de prosti. Cum sa reincalzesti o ciorba expirata de vreo 2 decenii, si sa-i votezi pe Roman si Ciorbea, oamenii care au distrus Romania post lovitura de stat din '89? Cum sa-i votezi pe Blaga, Antonescu si Udrea, oameni fara de caracter care alearga ca si sobolanii in diferite colegii pentru a fi alesi cu siguranta, atunci cand simt ca oamenii nu-i mai vor in colegiile lor?

 

Asadar, adevaratul boicot = votati PPDD!!! :jester:

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Apelul la boicot este binevenit!

.....................................

Asadar, adevaratul boicot = votati PPDD!!! :jester:

Asa ca tine gandesc doar aceia care se bucura sa vada cum este distrusa si vanduta Romania, si tradat si sclavagizat poporul roman, tocmai datorita securistului comunist Basescu ...pe care pina nu de mult il sustineai chiar tu!

Acum cand ai constaatat cu ochii mintii tale imensitatea distrugerii pe care acesta si banda lui de hoti au comis-o dictachiorul idiot care a condus si reformat Statul ...indemni lumea sa voteze un mascarici ca DD?

Poi ce te-ai trezit participant la concursul "Distrugerea Romaniei" ?.... atunci cand datoria ta ca si roman ar trebui sa gandesti si sa propui solutii pentru salvarea Romaniei!

Nu ai cu cine vota pentru ca toata clasa politica este o zoaie murdara pe fereastra condusa de o banda de securisti tradatori de neam si vanzatori de tara?

 

Poi atunci soluia este ca mai intai sa curatam masa de aceste jeguri (citeste terminarea revolutiei doar inceputa in 89 prin miscari de masa) si apoi reinceperea cu inceputul, adica cu alegeri libere in care sa fie permisa doar participarea unor partide noi, cu respectarea legii lustratiei conform Punctului 8 din Proclamatia de la Timisoara, bineinteles extinsa cu interzicerea participarii bandelor de satrapi care au distrus Romania in ultimii 22 de ani!

 

Fie ca va place ideea sau nu va place ... alta solutie de salvare a tarii... NU EXISTA, si asta aam vazut clar dupa 29 Iulie cand ungurimii i-a fost recomandat sa nu participe la referendum ptr ca vor afla ei de ce ...si am aflat la Congresul PPE de la Bucuresti cand s-a discutat pe fata de federalizarea Romaniei ... ca prim pas in directia desfintarii acestei tari !

Editat de Sikaryan

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Asa ca tine gandesc doar aceia care se bucura sa vada cum este distrusa si vanduta Romania

 

Chiar din contra, cei care se bucura sa vada cum e distrusa Romania sunt masochistii care voteaza tot cu ARD sau USL, care defapt sunt doar 2 masti in spatele carora se ascund partidele care au distrus Romania in ultimii 22 de ani. Acestia care voteaza cu aceleasi partide care au distrus tara merita blamati pentru ca aceste persoane prin votul lor au contribuit la distrugerea tarii.

 

Asa ca intrarea PP-DD in parlament va fi cu siguranta de bun augur. Si nu pentru ar fi foarte competenti, ci din simplul fapt ca ei nu au contribuit cu nimic la distrugerea tarii. Pacat doar ca pe langa PP-DD nu intra in parlament si alte partide cum ar fi Partidul Romaniei Europene, Alianta Socialista sau Partidul Verde. Daca Romania ar fi o tara adevarata si romanii ar avea coloana vertebrala, USL si ARD nu ar trece peste pragul electoral si asta ar fi un semn clar pentru politicieni ca in momentul in care furi, la alegeri vei fi lovit cu stampila in cap. Dar noi traim in Romania si mai mult ca sigur oamanii vor vota tot pe cei care i-au furat.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

partide care au distrus tara

Ce tot o dati fratilor cu distrugerea tarii ? Alta ocupatie nu aveti ? Luati-va o pisica si scoateti-o la plimbare. Unde vedeti voi tara stricata ? Traiti mai prost ca in '89 sau ce ? Nu va mai uitati la televizor, ca se pare ca sunteti spalati pe creier fara sa va dati seama. Vedeti ca aia vorbesc de "stricarea tarii", va apuca si pe voi pe urma sa vorbiti de "stricarea tarii", desi habar nu aveti de ce faceti asta. Relax ! Repetati aceleasi chestii de "23 de ani". Nu v-ati plictisit ? Daca tot vedeti ca tara "se strica" (desi unde vedeti asta, nu stiu), de ce nu faceti voi ceva ? In astia "23 de ani" ce ati facut ? Ati stat doar si v-ati plans ? De ce nu ati facut voi ONG-uri care sa ajute societatea asa cum considerati voi ca ar fi bine ? Privind in urma, activitatea unui ONG pe o perioada de 23 de ani, ar fi avut oarece impact pozitiv asupra societatii, fata de lamentarile din confortul fotoliului.

 

Data viitoare cand va mai apuca virusul cu "distrugerea tarii" ce s-a asezat in creierul vostru fara sa va dati seama, adunati-va vecinii de la bloc si apucati-va sa plantati floricele in jurul blocului. Apoi puneti mana de la mana si vopsiti frumos blocul. Dar faceti ceva fratilor daca va simtiti torturati de "politicieni". Faceti voi ceva. Voi sunteti 20 de milioane. Aia sunt cateva sute. Chiar daca ei or avea putere mai mare, voi tot ii puteti depasi datorita numarului mai mare.

 

Propun inchiderea tuturor topicurilor despre "distrugerea tarii". Se poate deschide un topic cu "ce tara frumoasa avem", dupa ce toti lenesii care doar dau din gura, vor fi contribuit ei insisi la repararea tarii pe care ei o vad distrusa.

  • Upvote 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Ce tot o dati fratilor cu distrugerea tarii ? Alta ocupatie nu aveti ? Luati-va o pisica si scoateti-o la plimbare. Unde vedeti voi tara stricata ? Traiti mai prost ca in '89 sau ce ?

 

Acum se traieste mai bine ca in 89 pentru ca s-a liberalizat piata. Cand lumea zice ca s-a distrus tara se refera la situatia tarii noastre in comparatie cu alte tari din Europa. Se vede ca tu nu prea ai calatorit mult. Si nu trebuie sa mergi in tarile dezvoltate din Occident. E destul sa mergi in tari precum Croatia, Estonia, Letonia, Lituania si o sa vezi ca aceste tari care in 90 erau cu mult in spatele nostru au ajuns sa aibe salariile si de 4 ori mai mare ca al nostru. Sa nu mai vorbesc de Slovenia, tara care era in moarte clinica in 1990 si acum au salariul minim peste 500 de euro. Asa ca nu cred ca poti sa zici ca tara nu a fost distrusa cand in anii 90 toate tarile din Europa de est au avut o crestere economica puternica si numai noi am ajuns de la un salariu minim de 244 dolari in 1989 la sub 40 de dolari la mijlocul anilor 90. Dar ce e cu adevarat trist nu e ca ne-au intrecut tari cum ar fi Croatia, ci faptul ca o tara precum Albania, unde in 89 majoritatea oamenilor traiau cu sub 10 dolari si luna si cateva sute de mi de oameni au murit efectiv de foame, a ajuns in 2012 sa aibe puterea de cumparare cu doar cativa euro mai mica ca noi. Si la cum le merge economia in 2013 ne vor depasi. Romania e singura tara din Europa de Est unde aproape toate fabricile din 89 au falimentat ulterior. In restul tarilor fabricile respective nu au falimentat pentru ca au fost privatizate prin Bursa, unde se face totul clar si la vedere, nu ca la noi unde privatizarile s-au facut pe baza de spaga.

 

Si a cui e vina pentru toate astea? Clar a politicienilor. Dar nu sunt ei singurii vinovati. Vinovati sunt si cei care la fiecare alegeri au votat tot cu aceiasi oameni. Daca romanii ar fi avut coloana vertebrala i-ar fi lovit pe politicieni cu stampila de vot in cap. Dar in Romania ce se intampla? Dupa 22 de ani in care tara a fost distrusa primele 2 formatiuni politice sunt si vor fi si dupa 9 decembrie tot alea care au distrus tara pana acum. Adevarata drama a acestei tari e faptul ca dupa 22 de ani in care romanii au fost batjocoriti, formatiunile politice care au facut asta (USL + ARD) vor lua impreuna peste 80% din voturile romanilor. Asta zice tot si despre cum sunt romanii si faptul ca ei merita din plin sa fie batjocoriti in continuare.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×