Jump to content
Forum Roportal
Sign in to follow this  
Bloody'Charity'Rackham

Vinul in mitologia si credinta romaneasca

Recommended Posts

 

Era vinul, laudat de la Daci, la Romani la Eleni, in "lumea antica", pentru proprietatile sale magice?

 

 

 

Era un fel de drog medieval, inaintea descoperirii altor droguri mai periculoase?

 

 

 

 

Alcoolul este considerat drog usor, precum tigarile ...

 

 

 

 

Oare ignoranta Ateilor a denigrat importanta VINULUI de la un licor mistic, de iluminare Bacchica, slavit chiar si de maretele Religii Chrestine in Europa?

 

 

 

 

De ce sa atacam in mod rasist si irational Religia Vinului, cand ne'a adus numai vesti bune si voie "buna" in istoria noastra?

 

 

 

 

Ar fi trebuit exilat Burebista sau cine era d®acul 'cela de arsese viile dacilor?

 

VINUL IN MITOLOGIA SI FOLCLORUL EUROPEAN SI ROMANESC

 

 

 

 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Alcoolul este un drog usor, care daca daca-l bei in mod mai greu iti face ficatul varza de mori in chinuri si morfina cacat in pantaloni de sus pana jos. Tigarile la fel. Droguri usoare care omoara mai multa lume decat toate celelalte droguri la un loc. rolleyes.gif

 

In ignoranta lor, ateii au denigrat vinul. In intelepciunea lor, bautorii dedicati il au prin vene in loc de sange, asa mult il venereaza.

De ce sa atacam vinul im mod rasist ? Chiar asa. Ca doar ce legatura are vinul cu rasismul ? doh.gif

Edited by Naeema
  • Upvote 3

Share this post


Link to post
Share on other sites
De ce sa atacam vinul im mod rasist ? Chiar asa. Ca doar ce legatura are vinul cu rasismul ? doh.gif

 

 

Nu ai citit povesti despre cum vinurile albe aveau ca sclavi vinurile negre si rosii ? Plus ca se stie ca Religia Vinurilor nu este o religie ariana, pentru ca pamantul este plat. Daca ar fi fost pamantul rotund, cum ne mint cei de la NASA, ar fi existat si o religie oficiala a vinului. Pentru ca vinul este singurul zeu adevarat, asa cum scrie si in Evanghelia dupa Pastorel.

  • Upvote 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Consider ca vinul in sine este o otrava periculoasa. Dar daca ar fi fost oprit din fermentatie in stadiul de must nonalcoolic, atunci ar putea avea proprietati foarte benefice sistemului nervos.

 

Precum multe otravuri, sunt tonice sau sanatoase si chiar medicamente rapide in cantitati mici.

 

Dar daca faci supradoza de ele, mori. La fel si cu vinul, nu trebuie consumat in starea sa alcoolica, ce duce la moarte prin coma alcoolica sau intoxicarea si inundarea ficatului si sangelui si nervilor.

 

Coma alcoolica dovedeste ca formele alcoolice sau fermentate finalizate ale acestor bauturi "divine", sunt deja supradoze precum otravurile care omoara din supradoze.

 

Deci in starea prealcoolica a vinului, si anume mustul, sau chiar si sucul simplu obtinut din struguri presati, sunt bauturi naturale benefice. Poate chiar mai benefice si decat otravurile care sunt folosite in scop de medicamente dar in cantitati mici, terapeutice, si nu supradoze precum vinul alcoolic, si fatale din supradoze.

 

Eu nu laudam deloc bauturile alcoolice. Ci bauturile din struguri nealcoolice, gen sucul de strugure, sau mustul. Doar pe acestea le consider benefice sanatatii sau mintii superioare.

 

In schimb multe medicamente sunt tot otravuri dar in cantitati prea mici. Iar supradoza din orice medicament este letala sau otravitoare.

 

In schimb supradoza de must sau suc de struguri nu este letala si nu are efecte secundare. Deci este un remediu natural foarte ieftin, si mult mai neagresiv decat orice medicament scump si cu efecte negative sau secundare, sau ucigator prin supradoza, sau otravitor in mod pasiv, dupa folosire repetata.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vara nici nu mai pun gura pe alcool, poate bere de sete.

 

Ptr muschi trebuie f putin. Dar ptr creieras, poate lipsi complet.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×