Sari la conținut
Forum Roportal
DENISA77

Cine ma ajuta cu un sfat?

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Salut.Sunt romanca,am 25 de ani si de 6 luni stau cu un italian de 33 de ani.El a fost casatorit si acum e in divort,dar la ei divortul dureaza 3 ani.Cartea pt separare deja o are,dar deabi dupa 3 ani eu pot face acte cu el,dar numai civil,nu si religios.El are 3 copii minori (care sut niste scumpi si nu au nici o vina),dar mie la 25 de ani nu-mi prea convine ca banii pe care muncesc din greu sa-i cheltuie cu ei.Intr-adevar ca la felul cum ne roaga sa le cumparam ceva anume,e cam greu sa-i refuz.Dar fosta lui sotie a ramas cu casa si masina,ambele noi,iar noi stam in gazda intr-o casa si avem doar un BMW si ala cam vechi.Dau aceste informatii pt a nu se crede ca stau cu el pt bani,pt ca sunt mai bogata eu decat el.Are sufletul bun si m-am atasat foarte mult de el si el de mine,pt k am fost langa el cand i-a fost mai greu in viata.Dar sunt multe chestii care nu-mi plac si de multe ori am vrut sa plec in tara,dar mi-a zis ca daca eu plec,el se omoara.Il iubesc si nu ma lasa inima sa-l parasesc,desi stiu ca nu voi avea o viata asa cum o vreau eu,asa cum orice tanara viseaza la viitorul ei.Stiu ca ma iubeste enorm de mult dar eu nu ma simt implinita i aceasta relatie.Ajutati-ma va rog cu un sfat.Ce pot sa fac?Sa-l conving sa ma lase sa plec,nu pot pt ca am mai incercat si a inceput sa planga si sa ma roage sa nu-l las.AJUTATI-MA CU UN SFAT VA ROG

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Nu te simti implinita din cauza ca isi iubeste copiii si nu le poate refuza ceea ce ii cer?

 

E deja un pas imens ca a avut curaj sa se bage intr-un divort, pe ei divortul ii ruineaza, unii dau in patima bauturii, altii isi pierd mintile, altii ajung sa traiasca din ce le da Caritas-ul, sunt putini cei care au curaj sa divorteze si putini cei care reusesc sa traiasca decent cu o fosta familie de intretinut.

Nu ai ce face, ori accepti situatia ... ori pleci. Nu poti sa ii ceri sa aleaga intre tine si copii, nu poti sa ii educi tu copiii... El e intr-o situatie naspa. Sa ii mai faci si tu figuri ar insemna sa-l distrugi si mai mult. Are nevoie de tine si probabil deja e dependent de tine.

 

Iar faza cu fosta lui sotie care a ramas cu tot.. statul protejeaza femeile, in cazul unui divort, ele au toate avantajele. Ba mai mult, ele cred ca li se cuvine, i-ar manca cu tot cu fulgi pe "nenorociti". Nu te astepta sa manifeste intelegere si sa le spuna copiilor sa nu ii ceara lu' ta-su nimic. Nu ai ce sa faci.

Editat de S.M.Poupincourt

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Ce falsa esti cand spui ca-s niste scumpi copiii si dupa aia spui ca nu-ti convine sa cheltui bani pe funduletele lor scumpe.Pai hotaraste-te, ori nu-ti convine, ori o faci cu placere?!

Tu nu stiai ca are 3 copii cand ai inceput relatia asta?Au aparut asa din senin din vreo tufa si au strigat surpriza?!

Pleaca daca nu iti convine, dar te rog frumos, mai putina falsitate daca se poate, ca imi vine sa vomit.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

ala care s-a aruncat de la etajul 9 cu copilul in brate tot teatru facea?

 

poate nu stii ce pasiune au italienii sa se sinucida, in ultimii ani.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

iti strici viata !!!

si daca tu ai unvenit mai mare decat el ! el sa scos fain !!!

se lasa tinut de tine !

se omoara !??? o laie !!!

de o face ie decizia lui ! nu te poate santaja !

daca de acuma incepe asa ... !??

te asigur ! iti strici viata !!!

ai sal taresti mereu dupa tine !!!

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×