Jump to content
Forum Roportal
miana

Ciuperci

Rate this topic

Recommended Posts

pai.. iti voi zice ptr. 5 portii!

Ingrediente:

1 (1.5) KG ciuperci/5 g. piper macinat/verdeata,ulei,sare (dupa placul fiecaruia)

 

Ca sa iasa mai bune si cu un aspect placut ar fi de preferat sa alegi ciupercile cat poti de mari si de marime egala le speli cat poti de bine (sa nu ramana nisip), tai (scoti) piciorusele, le tai marunt (piciorusele) le amesteci cu piperul, uleiul si sarea, verdeata. in "palaria" ciupercilor pui tocatura care ai facut-o din acele picioruse si pui pe gratar (gratarul trebuie incins bine), cand se frig bine le scoti si...!

 

Pofta buna :P

Share this post


Link to post
Share on other sites

eu mai fac ciuperi la cuptor: palariile le spal bine, le frec cu sare si pun unt in ele si le dau la cuptor un sfert de ora ! sunt delicioase ! :tease:

Share this post


Link to post
Share on other sites

si tocanitza e buna :yahoo:

hai la intrecere: urmatoarele ciuperci le recomand cu maioneza si usturoi :P

Share this post


Link to post
Share on other sites

Champignon, proaspete, cu palariute mari. Se scot piciorusele, se despieliteaza palariutele. Se pun intr-un vas de Jena, si se umple cu o feliuta de sunca si un cub de cascaval. Se dau la cuptor pana face cascavalul crusta. Se servesc fierbinti cu smantana fresh deasupra. :yahoo:

Share this post


Link to post
Share on other sites
eu mai fac ciuperi la cuptor: palariile le spal bine, le frec cu sare si pun unt in ele si le dau la cuptor un sfert de ora ! sunt delicioase ! :tease:

pune si cascaval ras ! :yes:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×