Jump to content
Forum Roportal
Sign in to follow this  
tahionic

Trepanatie la voi acasa :D

Recommended Posts

http://www.bmezine.com/news/people/A10101/trepan/ - cum si-a facut un tip operatia la el acasa, cu ajutorul unor prieteni necalificati din punct de vedere medical.

 

Pentru cei care nu cunosc termenul, se refera la gaurirea craniului. Siguri ati vazut in documentare cum au niste bormasini cu burghie mari, alteori e un fel de burghiu cu maner (trepan parca ii zice). Oricum, cei slabi de inger, opriti-va aici!

 

Cunosc faptul ca procedeul e folosit din timpuri stravechi pentru ameliorarea sau chiar vindecarea unor probleme, dar asupra unui individ sanatos nu poate face decat rau.

Tipul invoca motivul 'enhanced awareness' - o stare de acuitate crescuta prin cresterea volumului de sange prin portiunea deschisa. Bineinteles ca a fost vorba de autosugestie, efectele incepand sa dispara pe masura ce sa-a plictisit. No comment.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nu sunt reticent in fata descoperirilor medicale, dar un principiu al lui Socrate spune 'primum non nocere' - prima oara sa nu facem rau.

 

O poveste adevarata: Am avut hepatita de tip B acum multi ani si era intr-o stare destul de grava. In principiu eram exclus de la efort fizic sustinut si mancare grea toata viata, conform analizelor.

Am auzit de o baba intr-un sat de langa Timisoara care 'te sparge in cap'. De fapt facea o gaura intr-o vena din frunte din care curgea sange inchis la culoare (aproape negru). Asta se presupunea ca e sange rau.

Am facut 'operatia', nu a fost dureroasa si a durat cam 5 min (si a presupus folosirea unui ciocan :dee). Am o mica cicatrice in frunte, foarte putin vizibila...nici macar nu stiu daca e de acolo (probabil nu). Analizele de atunci au iesit perfect (cel putin B-mol sau cum ii zicea la indicele hepatic), iar cu sportul si mancarea... prietenii stiu :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Este clar ca medicina moderna are multe lucruri de invatat de la cea traditionala. Toate medicamentele moderne au si un efect negativ asupra sanatatii. De multe ori cand vezi ce poate face acopunctura de exemplu iti vine sa uiti tot ce ai invatat la facultate.

la i g i u sa, povestea ta cu baba mi se pare mi se pare ciudata si nu prea cred ca insanatatirea ta sa-a datorat acelei manevre. Dar sunt si lucruri pe care stiinta moderna nu la poate explica asa cine stie poate a avut efect.

Share this post


Link to post
Share on other sites

E si autosugestia o chestie :) Doar ca nu prea sunt genul usor de hipnotizat si am fost reticent din start la procedura. Inca sunt, dar a fost cel putin o coincidenta ciudata...

Share this post


Link to post
Share on other sites

De curind a fost o emisiune pe aceasta tema,un batrin de pe linga Braila,la noi cineva taie sub limba,pentru. eliminarea toxinelor,se practica din ....si da si rezultate.Sa fim sanatosi

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

×