cristy_05 2 Report post Posted December 26, 2005 Am descoperit cine sunt adevaratii mei prieteni atunci cand am vazut ca pe cine consideram eu cel mai bun preten pur si simplu sa indepartat de mine si am incercat sa vad ce are de s-a schimbat fata de mine si a zis ca nu are chef sa dea explicatii!!!Mereu am fost alaturi de oricine mai ales de ea dar vad ca nu a contat mai deloc chestia asta!!!Dar asta este daca ea considera ca eu sunt un nimeni!! :lol: :santa2: Share this post Link to post Share on other sites
Noir D 1 Report post Posted December 27, 2005 prieteni adevarati....hmmm, nu ii gasesti rar de fapt nu ii gasesti deloc :lol: stii ce inseamna prieten adevarat? nu cred ca ai avut vreunul pana acum, nici eu de altfel :santa2: Share this post Link to post Share on other sites
aiCuraj 11 Report post Posted December 27, 2005 de ce gasesti asa rar,pt ca asa e orice lucru....,indiferent daca vb de prietenie,obiecte...iubire....tot ce e adevarat se gaseste greu,imitatii exista cate vrei...din pacate, dar esti inca tanar...ca sa dai verdictul....despre care iti sunt prieten adevarati sau nu,defapt ai gresit inainte considerando pe ea,PRIETEN.....,acest cuvat se utilizeaza din pacate fara sa se gandeasca ce inseamna ,eu in ultima vreme sunt f atent pe cine consider prieten si pe cine...doar o simpla cunostinta ,amic...etc...asa ar trebui sa faceti si voi TAKE CARE :santa2: Share this post Link to post Share on other sites
just a girl 0 Report post Posted December 27, 2005 ideea e ca toti vrem prietenii adevarati dar uitam ca si noi ar trebui sa fim prieteni adevarati... asteptam doar sa primim si mai putin sa dam... sau nu? :santa2: Share this post Link to post Share on other sites
cristy_05 2 Report post Posted December 27, 2005 (edited) Pai ne cunoastem de 8 ani si ne stim perfect si eu am considerato cea mai buna pretena pana am vazut ca nu a fost asa!!Eu de multe ori am fost alaturi de ea cand a avut un necaz sau a fost trista si fericita!! :santa2: Edited December 27, 2005 by cristy_05 Share this post Link to post Share on other sites
Andradada 2 Report post Posted December 27, 2005 Eu am fost prietena foarte buna,pentru multi,dar..cand era randol lor!!sa'mi fie prieteni,o luau la fuga!!asa cum m'i sa intamplat cu prietena mea,care ne cunoastem de vre 12 ani,ea ma scos dintr'o incurcatura./.si ma bagat in alta!!adica..ma lovit pe la spate!!si..ma gandesc..chiar a meritat sa ii fiu prietena foarte buna!!nu stiu..cred ca exista prieteni adevarati..dar sunt foarte greu de gasiti,eu am o multime de prieteni..si acum...doar una pe care o pot numi cu adevarat o prietena foarte buna!!si..am gasit'o printr'un..noroc Share this post Link to post Share on other sites
just a girl 0 Report post Posted December 27, 2005 sunt oameni in care merita sa investesti si in care nu merita... oamenii buni si cu intentii bune se citesc de la bun inceput... inteleg perfect ce spuneti voi. si eu m'am confruntat cu asta si am ajuns la concluzia ca sunt oameni care nu vor sa aiba prieteni. aceia trebuie lasati in plata lor... nu va irositi sentimentele pe oameni care nu merita... cunoasteti oamenii si apoi investiti in ei Share this post Link to post Share on other sites
umbrella 0 Report post Posted December 27, 2005 Hai mey nu va mai certati..suntem in timpul Sfintelor Sarbatori, asa ca nu trebuie sa fim rautaciosi... Cat de prieteni adevarati...nu exista asa ceva...dooh... am "avut" eu si mi-am dat seama ca nimeni nu tine mai mult la tine decat un parinte sau un frate asa ca mai bine va "dirijati" dragostea pt cei care cu adevarat merita si sunt alaturi de tine neconditiont...asta e parerea mea si sfatul meu...deci luati-o ca atare... Share this post Link to post Share on other sites
bursucel95 0 Report post Posted December 27, 2005 Iti gasesti adevaratii prieteni doar la nevoie cand esti lefter toti asazisii prieteni te lasa balta,doar prietenul adevarat te ajuta :santa2: Are dreptate boboc nu va certati,este vremea impacarii. Share this post Link to post Share on other sites
razvanutz 0 Report post Posted December 27, 2005 aoleo inima mea ...ce ti-a facut dragostea :santa2:...... mai draga cititorule (indragostitule) e o diferenta totusi pe care tu trebue sa o faci.. si cu timpul o sa inveti Share this post Link to post Share on other sites