Jump to content
Forum Roportal
Decs

Luna - teorii privind originea sa, diverse "aparitii" de pe suprafata ei

Recommended Posts

Cascand gura pe Google Earth, la suprafata lunii, am dat peste un obiect si nu imi explic ce ar putea fi.

Imi poate da cineva o explicatie pertinenta? Nu am facut nici o modificare in Photoshop in afara textului care va atentioneaza unde sa va uitati. Cine are Google Earth poate sa se convinga si singur.

 

luna1.th.jpg

 

luna2f.th.jpg

 

luna3.th.jpg

 

luna4.th.jpg

 

luna5.th.jpg

 

luna6.th.jpg

Edited by nightwish
editat titlul

Share this post


Link to post
Share on other sites

Exista teorii si teorii.

Una dintre aceste teorii spune ca Luna este cadavrul unei planete infloritoare cu mult inainte ca Pamantul sa poata sustine viata. Pe Luna a existat viata si a dat nastere la 7 rase umane. Ceea ce ai descoperit tu pot fi ramasitele unor civilizatii de mult apuse. Se spune ca Pamantul va muri si va deveni o Luna in momentul in care incheie dezvoltarea a celor 7 rase. Noi sintem acum la a cincea rasa numita ariana. Celelalte patru rase aneterioare au fost: protoplasmatica, hiperboreana, lemuriana si atlanta.

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

sau alta teorie cum ca luna e o nava extraterestra de fapt :lol:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sunt teorii intradevar, destule. Si eu cunosc cateva. Se spune ca luna s-ar fi format din impactul pamantului cu o cometa, deoarece cel mai inalt vf de munte de pe luna are inaltimea aproximativ cat adancimea Groapei Marianelor, peste 9000 m. De asemenea se mai spune ca intre anii 1800-1900 pe luna se putea vedea chiar cu ochii liberi o cruce luminoasa care ar fi fost o baza extraterestra... s.a.m.d. Insa ceea ce da impresia ca se afla in acel loc, cel putin impresia mea ar fi ca se vede suprafata unui obiect metalic. Forma nu o comentez. Daca aveti o varsta ceva mai inaintata si va amintiti filmul serial UFO puteti face comparatia.

Va rog totusi sa verificati si voi daca sunteti interesati cu Google Earth. Eu m-am uitat de multe ori si in zile diferite pana sa postez pozele aici.

Edited by Decs

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nu e nici un dubiu ca sint constructii artificiale. Si sint mult mai multe.

Eu am vazut un fel de paralelipiped perfect de citiva km inaltime. Si un fel de templu tot f inalt. Ambele in filme diferite. Deci filmate. Si multe altele. Inclusiv acea nava de 3,2 km. Dar NASA neaga toate astea.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ce legatura are 2012 cu constructiile de pe Luna. 2012 e sfirsitul unui secol care a inceput in 1896. Si inceputul unui mileniu. Si a devenit o mare obsesie, chiar mai mare decit 2000.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Despre Luna s-a afirmat ca este un satelit artificial, un fel de "sabie a lui Damocles" deasupra Terrei, aparuta in urma cu 3500-4000 de ani, cand a privocat valuri migratoare, din Carpati, in Grecia sau India de azi, la fel cum anterior, la 4000-5000 i.e.n., intrarea planetei Venus in Sistemul Solar a provocat alte valuri de migratii din aceeasi zona: sumerienii, etruscii, bascii, hititii...

Unii cercetatori spun ca prezenta Lunii si miscarea planetelor in jurul Soarelui, determina de fapt inclinarea axei Pamantului, Glaciatiile fiind determinate de aceasta si ca daca nu ar exista atractia selenara, nu ar exista nici inclinatia globului terestru. Fara aceasta inclinare nu ar exista anotimpuri, am avea permanent o clima tropicala, cum ne spun miturile si autorii antici ca exista inainte de aparitia Lunii! Scotianul James Croll scria in cartea "Climat si timp"(1872) ca, daca inclinarea ar fi marita , iarna si vara ar fi singurele anotimpuri extreme (exact ce se constata de ani buni!)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dupa halul in care arata Luna e chiar mai batrina ca Terra. De fapt rocile vorbesc. Daca e artificiala, e f batrina. Nu ar fi avut material sa o compacteze decit in multe milioane de ani.

Eu personal cred ca are doar niste caverne f mari, cum are si Terra, dar Terra e mai compacta.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×