LongDistanceRunner 18 Report post Posted October 4, 2009 Salutare. Nu stiu daca am deschis unde trebuie acest topic insa trebuia sa o fac.Ma incearca un sentiment de jena insa peste care incerc sa trec. Ma lupt inca din adolescenta cu probleme psihice , pe care le maschez destul de bine fata de ceilalti iar acum am ajuns la limita.Stau singur , prietena a plecat in alt oras , iar rudele pe care le am aici sunt distante si reci.Simt o disperare cumplita . Nu mai stiu cine sunt , ce vreau , nu mai am pic de increderein mine. Am nevoie de voi , am nevoie sa socializez , sa ma simt acceptat , o nevoie disperata , sa ies din starea asta de izolare.Insa nu stiu cum sa fac asta , am slabe legaturi cu oamenii , asa ca am facut apelul asta care e cat se poate de sincer.Poate forumul e un punct bun de plecare ca sa imi revin , poate voi gasi ceva caldura si acceptare pe aici. Numai bine. Share this post Link to post Share on other sites
Dingo25 8 Report post Posted October 4, 2009 (edited) Aici pe forum poti socializa linistit. :lol: Totusi am o intrebare. Nu poti sa dai mai multe detalii despre problemele tale psihice? Poate asa o sa te putem ajuta mai bine. Edited October 4, 2009 by Dingo25 Share this post Link to post Share on other sites
denise01elle 1 Report post Posted October 4, 2009 Eu iti urez bun venit :lol: o sa gasesti tot felul de persoane pe acest forum, nu te poti intelege cu toata lumea, dar e bine sa inveti sa comunici si asta te ajuta sa te intelegi pe tine insuti! De ce nu te muti cu prietena ta? Unde a plecat si de ce? Du-te si tu dupa ea, daca va iubiti, gasesti un job ceva pe acolo :( Share this post Link to post Share on other sites
denise01elle 1 Report post Posted October 4, 2009 Da corect...esti tanar...de varsta mea...ar trebui sa fii un pic mai optimist...si la ce te referi cand spui probleme psihice...eu ma gandeam la depresii ceva :lol: Share this post Link to post Share on other sites
diana 2 Report post Posted October 4, 2009 ai complexe? ce te retine socializezi, adica de ce n-ai fii acceptat de cei din jur? detalii. oricum si mie mi-a facut bine sa mai discut pe forum, desi unii nu ma cunosc, nu am schimbat doo vorbe pan' acum, dar cu restu, m-am mai bagat eu in seama. si mie imi e greu sa scot doo vorbe cateodata, de frica de a nu gresi, iar ceilalti sa rada de mine. Share this post Link to post Share on other sites
DidaJames 1329 Report post Posted October 4, 2009 Salutare. Nu stiu daca am deschis unde trebuie acest topic insa trebuia sa o fac.Ma incearca un sentiment de jena insa peste care incerc sa trec. Ma lupt inca din adolescenta cu probleme psihice , pe care le maschez destul de bine fata de ceilalti iar acum am ajuns la limita.Stau singur , prietena a plecat in alt oras , iar rudele pe care le am aici sunt distante si reci.Simt o disperare cumplita . Nu mai stiu cine sunt , ce vreau , nu mai am pic de increderein mine. Am nevoie de voi , am nevoie sa socializez , sa ma simt acceptat , o nevoie disperata , sa ies din starea asta de izolare.Insa nu stiu cum sa fac asta , am slabe legaturi cu oamenii , asa ca am facut apelul asta care e cat se poate de sincer.Poate forumul e un punct bun de plecare ca sa imi revin , poate voi gasi ceva caldura si acceptare pe aici. Numai bine. welcome and ...join the club, baby..... vrei si o dedicatie? metallica, wlcome home-sanitarium. problema cu socializarea si comunicarea sa stii ca nu e in intregime problema sau vina ta personala. eu ma chinui pana la disperare sa comunic civilizat cu multi dintre cunoscuti, colegi, prieteni, rude si crede-ma, mai bine comunic cu pisicile mele decat cu multi dintre bipezi. asta e lumea si viata in care traim, honey, get used to it. Share this post Link to post Share on other sites
abcde_f 3 Report post Posted October 4, 2009 bineinteles ca poti sa ai prieteni si aici numai ca o sa ai si remarci ironice , evaluari critice si cate o doza de rautate din cand in cand. Daca te inarmezi de la inceput cu toate aceste avertizari...e ok. Sunt multi oameni insa cu care poti discuta si pe care ti-i poti face prieteni, chiar virtuali fiind. Daca vrei sa intelegi ce se intimpla cu tine incearca sa-ti cunostii obsesiile, sa discuti despre ele. Odata epuizate nu te vor mai urmari.Spui ca nu prea stii ce e cu tine.Stai linistit, nu esti singurul. Trebuie doar sa iti stabilesti niste prioritati si sa incerci sa-ti faci un program ordonat , zilnic, de la care sa nu te abati. ...dar cel mai bine ar fi sa ne spui tu , despre tine ,mai multe. Share this post Link to post Share on other sites
ioana666 15 Report post Posted October 4, 2009 Bine ai revenit, Nesi! Share this post Link to post Share on other sites
DidaJames 1329 Report post Posted October 4, 2009 exact asa am vrut sa zic si io, da m-am gandit ca sa nu fiu para chiar din prima. Share this post Link to post Share on other sites
LongDistanceRunner 18 Report post Posted October 4, 2009 (edited) Conform medicilor sufar de depresii , anxietati , tulburari de personalitate , depersonalizare , care se manifesta la cote destul de severe incat m-au adus pana in punctul in care nu mai fac nimic de 4 ani de zile.Am in permanenta un sentiment ca si cum totul ar fi ireal care face sa para totul lipsit de importanta.M-am lasat de faculta , nu am lucrat niciodata , nu fac nimic concret. Am studiat profund afectiunile astea , am fost la doctori , inca merg la terapeut , insa degeaba , tot nu reusesc sa stabilesc o legatura intre mine si ceilalti , intre mine si viata , sa imi recapat simtul realitatii. Chikitina am foarte multe complexe.Aceasi teama o am si eu , de a nu ma face de ras , de a nu parea fraier .Insa azi mi-am propus sa las egou deoparte caci el ma tine la distanta de ceilaltli. .............. sau dida_james parca iti spuneai mai demult , multam de dedicatie.Nu m-a interesat deloc metallica pana ieri cand am intrat pe profilul tau si mi-a venit ideea sa caut ceva piese de la ei.De atunci ascult regulat piesa nothing else matters. :lol: Edited October 4, 2009 by P.Liviu Share this post Link to post Share on other sites