Sari la conținut
Forum Roportal
anaida

Laser vs. bisturiu

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Draga Spider,

In primul rand iti urez La multi ani!, sa ai un an nou frumos. Tu esti oricum un om frumos in viata noastra celor speriati de amenintarea alunitelor, stii sa ne linistesti cand e cazul si sa grabesti spre un doctor cand trebuie.

Eu sunt cea cu alunita agresata de pisica. Am ajuns pana la urma sa-mi scot si o alta alunita la recomandarea medicului. Mi-am luat acum rezultatul de la biopsie: "nev displazic jonctional. tumora a fost in totalitate, cu tesut aparent sanatos in lateral si in profunzime". Mie nu mi-a placut cuvantul "aparent" dar colegele de serviciu mi-au explicat ca nu e vorba de aparent=la prima vedere ci de aparent=asa apare.

Te pup

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Desi thread-ul e vechi, ca sa tragem si o concluzie: daca e din motive estetice, e de forma si culoare regulata, nu doare si nu a fost "agresata" (presupun ca inseamna taiata pana la sangerare acidental) atunci se merge pe LASER pentru ca lasa o cicatrice mai putin vizibila, daca rezultatul biopsiei indica activitate sau alunita e neregulata/dureroasa atunci pe cale chirurgicala.

 

Din proprie experienta pot vorbi doar de LaserMed, am fost pentru a scoate o "excrecenta" a pielii pe care o tot loveam, mi-a operat-o pe loc, mi-a zis ca nu e alunita fiind culoarea pielii. Tot atunci mi-a observat si una in crestetul capului, pentru care m-a rechemat s-o operez preventiv. La exterior era cam cat guma unui creion dar se pare ca sub piele crescuse cam cat o moneda de 100 lei (vechi). Ea nu a insistat sa fac o biopsie (s-a uitat la ea cu o lupa, a zis ca uitatul ala se numeste nu stiu cum si m-a taxat suplimentar cu 400.000 pentru asta) si fara biopsie a ramas. A trecut un an de atunci, tesutul s-a regenerat excelent, nici o durere sau mancarime deci presupun ca alunita a fost benigna.

 

Intrebarea mea: unde se pot opera cu LASER? Adrese? Preturi? Unde se pot opera chirurgical? Adrese, preturi? :doh:

 

Costuri (repet, anul trecut):

- consultatie 400.000;

- examinarea cu "lupa luminoasa", 400.000;

- operat alunita; 1.500.000 bucata;

- daca iti operezi mai multe poti obtine "discount-uri" gen "la 2 ai una gratis" (la marketing cel putin stau excelent);

 

Mai am cateva cunostinte interesate dar cand aud de preturile LASERMED ezita sa isi rezolve problemele, exista si alte locuri unde se pot scoate cu LASER? ;)

Editat de Atom

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×