Sari la conținut
Forum Roportal
Kahila

Dreptaci/Stangaci

Evaluează acest topic

Stangaci/Dreptaci  

23 membri au votat

  1. 1. Ce sunteti?

    • dreptaci
      16
    • stangaci
      0
    • ambidextru/ambidextra
      6
    • nu stiu
      1


Postări Recomandate

Despre persoanele stăngace circula informatii care mai de care :cheer: Unele par de-a dreptul fanteziste desi s-ar putea sa aiba un suport stiintific.

Oare cit la suta din populatia lumii este st

Editat de Kahila

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Eu sunt stangace de fel, dar mama m-a obligat de mica sa scriu cu dreapta, sa mananc cu dreapta, intr-un cuvant, sa fac cu dreapta ce fac cu stanga.

Acum am ajuns la performanta de a face cu dreapta exact ce fac si cu stanga, desi recunosc ca uneori [de ex] mananc fara sa vreau cu stanga, deci ma incadrez cu succes in categoria "ambidextrilor". :)

In alta ordine de idei, tot din aceasta cauza, imi vine peste mana sa scriu cu stanga [desi pot si scriu frumos], iar culmea ironiei este ca in mana stanga am mai multa forta decat in dreapta. :aranjare:

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

de scris, pot doar cu dreapta, dar sunt multe lucruri care le pot face la fel cu ambele m

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

deci fiindca atunci cand eram copchila prin clasa 1 si invatam sa scriu,eu am avut mana in gips,si eu de fel nu aveam stare am invata cu stanga initial,apoi am trecut in vacanta de vara la dreapta....si acum scriu cu stanga da urat de tot,in schimb manac cu stanga folosesc mai mult stanga in afara de scris...dar cred ca intru la ambi

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Ambidextru.Poveste lucru fff adevarat:M-am nascut stangaci si asa am fost pana am intrat in clasa 1 a cand am fost fortat de profesor,ca de altfel toti copii ca mine in acele timpuri comuniste din RO sa fiu dreptaci!!!

De ce? Pt. ca era considerat "anormal" si nepotrivit epocii socialist comuniste ca sa fii stangaci.Era directiva de la partid sa fie folosite toate resursele necesare pt a ...indrepta acest obicei..negativist unei societati atat de...perfecte!

 

Asa ca mi-a fost greu la inceput ,dar am fost nevoit sa fiu dreptaci si de cate ori eram prins ca scriam ori desenam cu stanga eram palmuit la mana respectica cu linia ori tras tare de urechi!

 

frumos nu??In America am ramas uimit si inca sunt si azi de cata lume e stangace.Cred ca e unica tara din lume cu cel mai ridicat % de stangaci.

 

Peace

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×