Sari la conținut
Forum Roportal

Postări Recomandate

malitia poate te gandesti prea mult la "fantomele" din filmele de groaza.. dar in realitate unele entitati nu sunt chiar asa infricosatoare, iar daca pornesti pe calea credintei o sa inveti sa le eviti/anihilezi/indepartezi pe celalalte :good: Imagineaza`ti te rog un ingeras timid in spatele tau care se chinuie cateodata sa fie auzit si vazut, care te "bate pe umar" si incearca sa te ajute si care de multe ori e ignorat, imagineaza`ti ca si el intra in categoria "fantomelor" de care vorbesti tu.. si ai sa vezi ca nu o sa mai fie asa scary :lol:

E drept.. nu toate sunt albe si frumoase, dar Dzeu nu ne da mai mult decat putem duce &decat meritam, deci pana nu vei fii pregatita sufleteste sa le simti &vezi nu te va "obliga" nimeni sa`o faci :o: Dar.. din moment ce iti doresti sa evoluezi putin ai putea sa te documentezi mai mult, sa nu mai fii asa fricoasa, sa fii mai tare, sa te astepti la mai multe, bune si rele & daca pleci pe drumul `invataturii` sa pleci CU CREDINTA - necesara pentru. a putea "vedea", evolua, vindeca = ajuta lumea &pe tine insati!

[/quote

Vreau sa iti povestesc prin ce trec eu de un an incoace!

Parintii prietenei mele cele mai bune nu cred in D-zeu si nimic altceva!Noi suntem prietene de mici obisnuim sa ne vizitam una pe alta dar niciodata nu s-a nimerit sa merg la ea fara ca parintii ei sa fie acasa deoarece mama ei e casnica si tatal ei are sediul firmei in acel apartament.

Asta vara intr-o dupa-amiaza am mers la ea k sa isi schimbe tricoul pentru ca ii era cald, pe drum mi-a zis ca parintii ei nu sunt acasa deoarece au plecat la cumparaturi.

In momentul in care am intrat la ea in casa am simtit ca ceva ma impingea sa ies pe usa si k nu mai aveam aer. Am ignorat senzatia am zis k e de la caldura. M-am asezat in camera ei am deschis calculatorul iar ea a plecat la baie sa se schimbe, la un moment dat observ cu coada ochiului o umbra in oglinda, am zis ca probabil e vro reflexie in secunda urmatoare am simtit k mi-e foarte frig si cand am expirat mi-a iesi abur din gura si din nas. "Tin sa precizez ca am circulatia sangelui proasta si ma invinetesc sub ochi, in jurul gurii si mainile iarna cand e frig."Atunci a intrat in camera prietena mea si cand s-a uitat la mine m-a intrebat daca mi-e rau ca sunt vanata la fata. I-am zis k nu am nimic doar ca mi-e ff frig, ea a inceput sa rada si sa imi zica "sunt 40 de grade afara esti nebuna!Eu ma sufoc de cald si tie ti-e frig?"Cand a terminat fraza CD-urile de langa calculator de pe birou au cazut si s-au imprastiat in toata camera. Le-am adunat si am zis poate nu le-a asezat ea bine, imediat a inceput sa-mi curga sange din nas cu cheaguri si nu-l mai puteam opri! Am ajuns la spital la urgenta! A doua zi mi-am facut un set de analize amanuntite care au iesti foarte bune, medicii nu si-au putut explica ce am avut.In noaptea aceea am visat o fata satena cu parul ondulat cu ochii albastrii care ma tinea de mana si nu vroia sa-mi dea drumul si care imi zicea nu pleci nicaieri.Nu mi-am putut explica ce se intampla la ea in casa deoarece de fiecare data cand parintii ei nu sunt se intampla lucruri ciudate, si eu cand intru la ea in casa ma buseste sangele pe nas si daca ma lasa singura in oricare din camere aud zgomote ciudate, vad anumite lucruri care am incercat de multe ori sa le pun pe baza imaginatiei mele.Am incercat sa inteleg de ce imi e rau si imi curge sange din nas cand intru la ea in casa asa ca m-am documentat si am aflat ca apartamentul a fost cumparat de nou, ca acolo nu a locuit nimeni inainte, ca aceea casa nu a fost sfintita niciodata pt ca ai ei nu cred in D-zeu, ca si ea a experimentat anumite chestii stranii, adica era sigura k a pus un lucru pe masa si in urmatoarea secunda nu mai era, ca pocneste noapte in casa ceva.

Eu nu inteleg de ce sunt afectata atat de tare cand merg la ea. De ce simt anumite lucruri, am senzatia k o iau razna, si toate chestiile aste se intampla la ea acasa si nu in alta parte.Nu sunt genul de persoana paranoica, locuiesc singura, nu mi-e frica de intuneric dar la ea in casa ma sufoc cand intru si simt ca cineva vrea sa imi faca rau.

Va rog cineva sa-mi dea o explicatie si sa-mi zica ce se intampla si sa ma ajute sa inteleg de ce imi vine rau la ea in casa si nicaieri in alta parte nu simt ce simt acolo.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Nu neg ca poate fi si altceva inafara de ceea ce zic eu aici, dar citeste cu atentie si inceraca sa te gandesti.

Cand erai mica parintii tai aveau discutii cu tine despre aceasta familie ? In care sa iti spuna ca nu este ok ca nu cred in D-zeu, ca etc etc etc etc... intelegi la ce ma refer.

Se prea poate ca in cazul tau sa fie totul din subconstient.. un fel de autosugestie.

 

Am zis si mai zic.. nu neg ca poate fi si altceva..dar mai plauzibil poate fi chestia cu autosugestia.

Daca parintii tai "ti-au impuiat capul" ca familia respectiva nu este religioasa si nu cred in D-zeu si e pacat, etc etc etc etc, atunci este foarte posibil ca aceste "autosugestii" sa vina inconstient.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×