Sari la conținut
Forum Roportal
virgin tudor

Incinerarea cadavrului

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Nu trebuie specificata in testament si nici rudele nu iau decizia.Eu am facut act la notariat,cum ca vreau sa fiu incinerata si platesc si asigurarea pentru acelasi lucru(aici nu se tine mortul pe masa din casa ci se duce la pompe funebre,acolo se aduna familia la bocit.O inmormantare normala costa in jur de 23.000 euro,iar asigurarea platesti in jur de 5 euro pe luna).Acum nu stiu daca sunt asigurari de inmormantare in Ro,dar eu am asigurare de inmormantare,in care se specifica clar,ca vreau sa fiu incinerata,asta dupa ce mi se vor preleva organele sanatoase(si pentru asta e nevoie de un card de donator).Sincer,nu stiu cum este in Ro,dar normal,asa ar trebui sa se faca.

Scump al dreaq si ca sa mori. :o:

Sunt carduri de donator, dar asigurare de inmormantare nu .

Poate citeste vre-un inteprinzator si se face om.. 8)

Ar fi o idee buna. :pardon:

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
trebuie specificata in testament sau si rudele pot lua aceasta decizie? asta e principala mea dorinta dupa ce crap. a doua ar fi ca in loc de inmormantare sa se faca o paranghelie. :lol2: Doamne ajuta!

 

Dupa "aia" rudele decid daca te inmormanteaza sau te incinereaza. Daca ti-ai exprimat verbal "preferintele" tale inainte de deces...probabil ca rudele o sa tina cont de ele.

 

La crematoriul Vitan din Bucuresti, unde este si mama din 2004, am platit o taxa de vreo 50 lei pentru loc de veci - o nisa unde se pune urna cu cenusa. In plus, in fiecare an trebuie sa platesc o taxa simbolica de 10+ lei pentru intretinerea nisei.

In nisa incap 4 urne...deci am transferat acolo (de la Cenusa din Serban Voda - ca asa a dorit mama "inainte") si pe bunica si pe unchiul. Nu se percep taxe in plus pentru numarul de urne din nisa.

 

Al patrulea loc din nisa este pentru mine - rudele stiu deja...

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Si eu vreau sa plec in fum

 

:lol2:

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×