Sari la conținut
Forum Roportal
bolek

-= Virgin Media face Romania tara de tigani =-

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

http://www.gsp.ro/stire/romania-luata-pest...tezi-80929.html

 

http://euro2008.onlinesport.ro/stiri/stiri...a-euro-2008.htm

 

 

 

Una dintre cele mai mari companii de comunicatii si divertisment din Marea Britanie, Virgin Media, asociaza imaginea Romaniei cu un grup de rromi aflati, probabil, la strand.

 

 

Compania amintita a realizat cate un filmulet de prezentare pentru fiecare echipa prezenta la Campionatul European din Austria si Elvetia, filmulete prezentate de cunoscutul comentator de fotbal Stuart Robson.

 

Daca in cazul Italiei prezentarea s-a facut avand ca fundal Coloseumul, in cazul Spaniei o arena in care se desfasoara corida, in cazul Frantei apare turnul Effel, iar in cazul celorlalte tari diverse monumente istorice reprezentative, in filmuletul dedicat Romaniei pe fundal apare o fotografie a unor barbati de etnie rroma, dezbracati si cu mult aur la gat, care sunt la strand.

 

Chiar daca la inceput sunt prezentate performantele Romaniei la turneele finale precedente, modul cum s-a calificat la aceste Campioante Europene si sunt prezentati doi dintre jucatorii emblematici ai reprezentativei noastre, Mutu si Chivu, imaginea Romaniei este grav afectata de imaginea de final cand Robson apare pe un fundal infatisand niste tigani, incercand astfel sa asocieze prezenta Romaniei la EURO cu aceasta etnie.

 

Este revoltator deoarce absolut toate celalate tari au fost reprezentate de monumente si cladiri reprezentative iar Romania este singura tara reprezentata de persoane, acestia fiind niste barbati rromi supraponderali cu mult aur la gat stand pe strand, nu se poate vorbii de pamflet deoarce Romania este singura tara tratata in acest fel.

 

 

iata filmuletul

 

http://www.youtube.com/watch?v=ZTkqheG87bA

 

cateva comparatii :

 

Italia :

 

Croatia :

 

Grecia :

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

pai si nu este asa ?! Nu este romania plina de tigani ?! In fiecare oras, comuna, satuc din intreaga tara sunt tolerati ... nu sunt rasist dar realitatea asta este. Cred ca fiecare forumist are in localitatea de unde tasteasa cel putin un tigan care fura sau cerseste. Personal am intalnit tigani care muncesc pentru a-si intretine familia, dar sunt foarte foarte rare cazurile, probabil cineva mai cunoscator poate da si date concrete.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×