Sari la conținut
Forum Roportal
Bagherra

Viata de ...homosexual

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Arcangelo, povestea ta e foarte interesanta , in plus ai talent narativ. Asadar.....esti ok. Ce iti pasa tie daca vanzatorul de la brutarie te accepta?Sti foarte bine ca oamenii una spun si alta gandesc (nu toti, dar o mare majoritate). Una e sa fi acceptat "de fatada" si alta- sa te simti integrat intr-un grup, comunitate......

Ia hai, fugi si voteaza, nu te tot plange pe-aici :airkiss:

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Postarea ta nu e doar offtopic,e impotriva subiectului topicului...si culmea e ca topicul l-ai deschis chiar tu...

Poti sa ne explici si noua de ce ai deschis acest topic,pretinzand ca vrei sa-i intelegi pe homosexuali,sa aflii cum ne simtim,si cum suntem cu adevarat...ca apoi sa incepi sa postezi atacuri la adresa noastra?

Exista deja un topic cu subiectul ,,este homosexualitatea o boala'',asta are cu totul alt subiect.

Iti discreditezi propriul demers,si asta nu poate avea decat o singura explicatie: nu ai fost sincera nici cu tine nici cu noi ,atunci cand ai deschis topicul.De fapt,ceea ce vrei,este sa gasesti noi motive pentru a ne discredita...si pari foarte dezamagita de faptul ca demersul tau,a avut un efect contrar...

Imi displac profund oamenii vicleni.

Persoana pe care ai reusit sa o discreditezi,esti tu insati.

 

Nu, nu, nu. Nu e nimic rau in a fi noi insine, dar uite......te intreb din nou...Chiar iti vine pe strada sa iti iei iubitul in brate si sa-l saruti? Si n-o faci pentru ca te vede lumea?

Nu am sarutat pe cineva(si nu ma refer la acele pupicuri pe obraz...)vreodata in public...poate pentru ca sunt prea inhibat...poate pentru ca gestul mi se pare dizgratios,atunci cand il privesc la altii...nu ii condamn pe cei care se saruta in public,indiferent de sex,dar eu nu am facut-o.

De imbratisat,da,am imbratisat prieteni in public...

Cred ca e cazul sa povestesc cateva imbratisari ,care mi-au ramas in suflet:

Eram pe la vreo douazeci de ani,si foarte indragostit de un prieten.Semana bine cu Brad Pitt,doar ca era mai dragut...mai dulce...Si are si o fire foarte calda,afectuasa,e foarte prietenos,un baiat bun,pe care oamenii in general il simpatizeaza.

Eram la o petrecere a unui prieten comun,cand acest baiat,a aparut si el la chef.

Pana atunci,in ciuda insistentelor,evitasem sa ma alatur celorlalti...nu ma simteam in largul meu,mi se parea foarte ciudat sa dansez cu o fata,si ciudat nu acopera nici pe departe sentimentul de jena in privinta asta.Imi era de fapt, rusine de mine,si nu ma simteam in largul meu deloc...venisem acolo la insistentele altora,dar nu stiam unde sa ma mai ascund...

Si atunci a venit el...cum a intrat pe usa,mi-a zambit,a venit la mine, si m-a imbratisat cu toata dragostea...am simtit ca ma topesc ca inghetata...nu-mi venea sa-i mai dau drumul...

Mai tarziu,dupa niste ani,l-am intalnit pe strada,(intre timp imi depasisem inhibitiile,rusinea si vinovatia)...asa ca i-am spus ce simt pentru el.S-a oprit,mi-a spus ca nu e gay,dar nu are nimic impotriva noastra,si m-a imbratisat din nou,in plina strada...am simtit ca ma iubeste cu adevarat...numai ca nu pluteam de fericire...chiar daca stiam ca nu o sa fim decat prieteni,si ca nu pot sa-i cer mai mult...a reactionat uluitor.

Alta imbratisare in public:

Ma plimbam prin oras,cu cineva,nici nu mai stiu cine,cred ca o prietena,si ne oprisem intr-o piata centrala.

Am observat un baiat,foarte simpatic,uitandu-se insistent la mine...apoi a venit la mine,si,m-am pomenit ca ma imbratiseaza...cu toata dragostea!

am apucat doar sa-l intreb,cand s-a desprins din imbratisare,daca e gay,si mi-a raspuns cu glasul tremurand: ,,da...lasa-ma,ca vreau sa uit de asta!''...apoi a rupt-o la fuga inapoi la baietii cu care era in piata...probabil ,,prietenii'' lui...au facut un misto crunt de el,de nu mai avea nici curaj sa se uite la mine,apoi,de cate ori l-am intalnit,era cu cineva,si se uita rusinat intr-o parte...nu inteleg nici acum,cum de a gasit curajul sa faca gestul asta,si cum de s-a dovedit atat de speriat ulterior...

si,mai inainte ca cineva sa speculeze ca a fost doar o bataie de joc,la care a fost el insusi complice,vreau sa spun ca nu am simtit deloc asta,a fost un gest de afectiune,si am simtit asta.

Editat de Arcangelo

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Daca nu postezi la subiect , inchid topicul ! Simplu !

Nu-l inchide, mai sunt si sincer interesati pe-aici care privesc lucrurile cu seriozitate si-l apreciaza pe Arcangelo pentru sinceritatea lui.

 

Ca sa-i raspund panterei, nu cred ca homsexualitatea poate fi considerata mai boala decat normalitatea. Homosexualitatea si normalitatea sunt doua fete ale aceleiasi monede. Dar parca este un topic special pe tema asta...

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
M-am intrebat adesea :ce as fi facut daca eram lesbiana? :airkiss: Ce simteam,cum ma judecam?

As fi suferit? As fi fost mai buna? As fi fost mai rea?

Cum as fi perceput viata,lumea?

Cum se ...excita,ce simte o astfel de persoana?

In comparatie cu un impotent ori o frigida,se crede homosexualul ori lesbiana mai "norocos" ori,al percepe pe cel cu astfel de ...anomalie,drept un frate de suferinta?

Prin acest topic,v-as propune sa simtim si sa privim lumea si viata prin ochii unei astfel de persoane.

 

Stiu si eu? Probabil ca, la inceput, m-as fi simtit jenata, dar mai pe urma m-as fi acceptat asa cum sunt si mi-as fi vazut de viata mea. As fi ramas discreta, as fi facut ce vroiam eu cu viata mea personala, ca doar nu ma forta nimeni sa-mi fac publice preferintele, si in rest mi-as fi continuat viata normala ca inainte... Daca esti lesbiana, nu inseamna ca 'sari' pe toate femeile intalnite-n cale, nu te atrag toate femeile, ca si in cazul persoanelor heterosexuale, care nu sunt atrase de absolut toti membrii sexului opus... se pare ca unii asa au impresia si se simt cumva neconfortabil in prezenta unor persoane lesbiene...

Poate m-ar fi deranjat comentariile rautacioase, astea in cazul ca pana la urma cineva tot ar fi aflat, sau as fi fost vazuta pe strada, prin bloc, de unii vecini care barfesc...

A fi lesbiana nu e vina ta... asa te-ai nascut... si nu e vorba decat de viata personala, in rest functionezi la fel cu toti ceilalti oameni, in viata de zi cu zi...

Poate e mai usor sa fii lesbiana si sa traiesti alaturi de o alta femeie, nu iti mai bati capul cu felul de a fi al barbatilor, poti merge impreuna cu iubita ta la cumparaturi, nu te mai intrebi oare de ce nu-mi da un telefon sa ma anunte ca intarzie sau ce face (in cazul unor barbati e tipic sa nu dea nici un telefon si sa nu mai stii nimic de el, de exemplu, cand e plecat intr-o calatorie)...

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

:airkiss:

Daca tot ai bagat in aceeasi oala homosexualitatea (pe care trebuie sa o toleram, dupa cum zici) cu pedofilia, zoofilia, necrofilia .. banuiesc ca trebuie sa le toleram si pe acestea din urma nu? :airkiss:

Si daca nu, de ce nu? .. de vreme ce au fost bagat in aceeasi oala, banuiesc ca sunt la fel..si trebuie sa le tratam la fel, nu?

 

Personal .. cred ca amesteci gresit lucrurile. E ca si cum ai face o lista de boli ..si-ai pune gripa alaturi de cancere.

Daca accesai linkul postat de mine,daca-l rasfoiai putin(are si un video),observai ca pina intrun anumit an,toate acestea erau considerate de catre specialisti boli psihice si inca grave.Homosexualitatii si lesbianismului li s-au acordat ulterior circumstante atenuante pe motiv ca nu prezinta periculozitate sociala,ca pot fi reversibile,tratabile dar,in ciuda schimbarii incadrarii,denumirii,nu au fost total rupte de psihiatrie.

Pentru ca nu sunt o normalitate si nici o...moralitate.Nemaivorbind de pericolul pe care-l prezinta pentru individul homosexual insasi.Ca orice raport contra naturii de altfel.

Pe linga fisurile anale si alte complicatii pe care le pot provoca perversiunile,scad vibratia energetica a celor implicati,produc inversiuni atit in plan fizic dar si energetic,astral,genetic.Sa nu uitam ca ADN-ul uman emite proiectii astrale care,influenteaza insasi viata umana la nivel fizic.

Nu doar faptele dar insasi gindurile,cuvintele ,trairile noastre produc modificari...genetice.Programari.Omul,e un computer.Si tot ca un computer,ia si lanseaza in retea (akasha) informatie.Nu intru in amanunte ca ma indepartez de subiect.

Homosexualitatea,in afara atingerii demnitatii si moralitatii persoanei,este un pericol real in comparatie cu ...zoofilia,spre exemplu.

Daca unul are chef sa "procedeze" o capra,treaba lui! :lol2: Poate,ai face placere si caprei.Nimic rau... (Isi asuma riscurile daca nu foloseste prezervativ! :lol2: )

Pe cind un individ pervers,pasiv,poate avea complicatii de sanatate.Si am dat exemplu,fisurile anale.Depresia,boala psihica,este cauza ascunsa nu,efectul perversiunii.

La un moment dat daca ati fost atenti,Arcangelo,pomenea de...automutilare. :lol: Plingea. Suferea.

Gelos pe afectiunea primita de sora lui din partea parintilor,la un moment dat isi dorea sa fi fost...fetita. :lol2: Ati sesizat? :)

Mai mult:toata aceasta suferinta,framintare interioara,cine poate garanta in ce sens,cum va evolua? :lol2:

De ce sa legalizam,sa declaram normalitate...o boala si sa nu o tratam?

In fond,un zoofil,cui si ce rau face? :lol2: El,de ce nu s-ar putea casatori cu...animalul iubit? Sau necrofilul? Sau...altii.

Ei,de ce sa nu poata infia si creste copii? :lol2: Copii,facuti de ...cine?

Unde va ajunge omenirea in felul asta, "cool"?

Tolerez bolnavul dar,nu si boala.Nu sunt contra bolnavului ci,contra bolii.Nu o accept si mai ales,nu o accept ca pe o normalitate.

Editat de Bagherra

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Nu pot sa vorbesc in numele altora,dar am avut curozitatea sa-i intreb pe multi gay,despre relatia cu parintii lor.Poate ca e surprinzator,dar mai multi,mi-au spus ca au avut parintii perfecti,ca s-au simtit iubiti si acceptati,si nu au avut nici o trauma legata de relatia cu parintii...pe atunci,nu citisem atata despre subiectul asta,asa ca aveam toate motivele sa cred ca si altii au avut probleme cu parintii in copilarie,asa sunau teoriile psihologice pe care le citisem...

Dar ,hai sa povestesc ceva si despre familia mea:

Nu pot sa vorbesc in numele altora,dar am avut curozitatea sa-i intreb pe multi gay,despre relatia cu parintii lor.Poate ca e surprinzator,dar mai multi,mi-au spus ca au avut parintii :scare: perfecti???? :jester: ,ca s-au simtit iubiti si acceptati,si nu au avut nici o trauma legata de relatia cu parintii.. astea sunt concluziile tale si a lor.... dar daca tot esti " deschis' sa afli ia intreba-i in detaliu cum erau parintii lorca replica " ok" poate prinde la cei care nu sunt informati sau nu le pasa .... dar la mine nu tine... deci replica nu este " valabila" daca nu aduci si " detaliile acelui " ok"- deci e nu....... :jester: deci ii poti intreba din nou dar de data asta noteaza ce spun si vino si " scrie" ... apoi lasa-ne pe noi sa decidem daca au fost sau nu " traumatizati" si in ce fel..... :jester: ca orice " bolnav" zice ca e sanatos iar cind il pui sa aduca " argumnete" si sa descrie incep "problemele"....... :jester: deci pe viitor informeaza-te in " profunzime" si nu inghite " declaratii" de genul asta ( " prieteni" zici? - nu intru in intrebari despre ei ca sa vedem si noi ce " prieteni" iti sunt......)...... :jester:

multa iubire

multa iubire

Editat de nightwish
nu mai cita tot mesajul

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Daca nu postezi la subiect , inchid topicul ! Simplu ! [/color]

:scare: Uite, ce e:departe de mine intentia de a insulta inteligenta cuiva...dar,daca trag la greu on topic si sunt perceputa off topic,cred ca discutia, nu mai are rost!

Nu pot intra cu bocancii intrun subiect;orice lucrare are introducere,cuprins si incheiere.Asa am invatat eu la scoala.

Intrebare:daca mai exista topice care trateaza tema,de ce nu a fost inchis din start ?

E totusi o diferenta de nuanta ...greu sesizabila unora.

........

Arcangelo,te grabesti ca fata mare la maritat! Iar graba,strica treaba.

...............

Din partea mea, :jester: topic inchis!

Editat de Bagherra

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Prin acest topic,v-as propune sa simtim si sa privim lumea si viata prin ochii unei astfel de persoane.

Eu inteleg pentru aceasta afirmatie ca vrei sa cunosti ce simte un homosexual. In acest caz, parerea ta personala asupra subiectului "homosexualitate" nu are ce cauta aici.

 

Te rog sa te rezumi la tema initiata de tine.

 

 

Parerile ti le poti exprima pe alte subiecte legate de homosexualitate.

 

 

Multumesc.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Eu inteleg pentru aceasta afirmatie ca vrei sa cunosti ce simte un homosexual. In acest caz, parerea ta personala asupra subiectului "homosexualitate" nu are ce cauta aici.

 

Te rog sa te rezumi la tema initiata de tine.

 

 

Parerile ti le poti exprima pe alte subiecte legate de homosexualitate.

 

 

Multumesc.

intelegi "gresit" :scare: ..... :jester: ca sa intelegi daca un om e " diferit" sau nu de altul trebuie sa comparipareri( vezi replicile lui froz3nazic3)..... deci tema este " sa cunoastem" dar si sa vorbim despre acestea " cunoastere"..... asa ca interventia ta nu isi are rostul..... :jester: dupa replica ta ar insemna ca " homo"("lesbi") isi spune ce simte si il/o "lasi" sa vorbeasca singur/a... :jester: e ilogic........

multa iubire

Editat de the listener

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.

×