@anyry 105 Raportează post Postat Ianuarie 28, 2008 Mancarea asta apare intr-un roman pe care-l citesc... Ma intrebam asa, de curiozitate, a mancat cineva coq au vin? Eu nu. Cum e? Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
crocobaur 20 Raportează post Postat Ianuarie 28, 2008 buuunaaa! :cry: sotul meu o prepara de obicei si e delicioasa, daca gasesc reteta o postez :roll: Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
arianaleu 1 Raportează post Postat Ianuarie 31, 2008 buuunaaa! :crazy: sotul meu o prepara de obicei si e delicioasa, daca gasesc reteta o postez :crazy: Am gasit, intamplator, linkul de mai jos: http://www.gustos.ro/retete-culinare/manca...coq-au-vin.html Spune-mi, te rog, este macar asemanator cu ceea ce numesti tu "delicios"? :crazy: Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
crocobaur 20 Raportează post Postat Ianuarie 31, 2008 Am gasit, intamplator, linkul de mai jos:http://www.gustos.ro/retete-culinare/manca...coq-au-vin.html Spune-mi, te rog, este macar asemanator cu ceea ce numesti tu "delicios"? :cheer: nu, seamana dar nu este aceeasi :think: Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
arianaleu 1 Raportează post Postat Februarie 1, 2008 nu, seamana dar nu este aceeasi :P Multumesc. Poate il convingi pe sotul tau sa-ti dea reteta sa o postezi. Sper sa reusesti, caci cei care sunt priceputi in aceasta arta, divulga cu greu secretul succesului lor :sweating: :flowers: Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
crocobaur 20 Raportează post Postat Februarie 1, 2008 Multumesc. Poate il convingi pe sotul tau sa-ti dea reteta sa o postezi. Sper sa reusesti, caci cei care sunt priceputi in aceasta arta, divulga cu greu secretul succesului lor :sweating: :flowers: nu e vorba de nici un secret, doar ca sotul meu e greu de prins in timpul saptamanii. :P promit sa o postez cel tarziu maine Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
HellenaJ 4 Raportează post Postat Februarie 15, 2008 nu e vorba de nici un secret, doar ca sotul meu e greu de prins in timpul saptamanii. ;) promit sa o postez cel tarziu maine Au trecut deja 2 saptamani si nu ai postat :cry: Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
crocobaur 20 Raportează post Postat Februarie 15, 2008 cu scuzele de rigoare ;) COQ-AU-VIN un pui, sau doar pulpe (fara piele) cam o pulpa de persoana 200 grame de sunca 400 gr. ceapa argintie (la borcan) legume pentru supa: telina, morcovi, praz - taiate cubulete usturoi frunze de dafin, rozmarin si thymian 0,5 l vin rosu 0,5 l supa de legume (din cub) crutoane de paine sare, piper Carnea de pui si sunca se prajesc putin si se sting cu vinul si supa de legume. Se adauga ceapa, telina, morcovii, prazul, frunzele de dafin, rozmarin si thymian si se lasa la fiert la foc mic circa 1 ora. Se serveste cu pireu de cartofi si crutoane de paine Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
Ampera 10661 Raportează post Postat Februarie 16, 2008 cu scuzele de rigoare :kiss: COQ-AU-VIN un pui, sau doar pulpe (fara piele) cam o pulpa de persoana 200 grame de sunca 400 gr. ceapa argintie (la borcan) legume pentru supa: telina, morcovi, praz - taiate cubulete usturoi frunze de dafin, rozmarin si thymian 0,5 l vin rosu 0,5 l supa de legume (din cub) crutoane de paine sare, piper Carnea de pui si sunca se prajesc putin si se sting cu vinul si supa de legume. Se adauga ceapa, telina, morcovii, prazul, frunzele de dafin, rozmarin si thymian si se lasa la fiert la foc mic circa 1 ora. Se serveste cu pireu de cartofi si crutoane de paine mie sa-mi zici de ceapa aia argintie ca sunt in ceata Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
crocobaur 20 Raportează post Postat Februarie 16, 2008 mie sa-mi zici de ceapa aia argintie ca sunt in ceata asta e Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri