Sari la conținut
Forum Roportal

Postări Recomandate

Mancarea asta apare intr-un roman pe care-l citesc... Ma intrebam asa, de curiozitate, a mancat cineva coq au vin? Eu nu. Cum e?

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
nu, seamana dar nu este aceeasi :P

 

Multumesc. Poate il convingi pe sotul tau sa-ti dea reteta sa o postezi. Sper sa reusesti, caci cei care sunt priceputi in aceasta arta, divulga cu greu secretul succesului lor :sweating: :flowers:

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Multumesc. Poate il convingi pe sotul tau sa-ti dea reteta sa o postezi. Sper sa reusesti, caci cei care sunt priceputi in aceasta arta, divulga cu greu secretul succesului lor :sweating: :flowers:

nu e vorba de nici un secret, doar ca sotul meu e greu de prins in timpul saptamanii. :P

promit sa o postez cel tarziu maine

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
nu e vorba de nici un secret, doar ca sotul meu e greu de prins in timpul saptamanii. ;)

promit sa o postez cel tarziu maine

 

Au trecut deja 2 saptamani si nu ai postat :cry:

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

cu scuzele de rigoare ;)

 

COQ-AU-VIN

 

 

un pui, sau doar pulpe (fara piele)

cam o pulpa de persoana

 

200 grame de sunca

400 gr. ceapa argintie (la borcan)

legume pentru supa: telina, morcovi, praz - taiate cubulete

usturoi

frunze de dafin, rozmarin si thymian

0,5 l vin rosu

0,5 l supa de legume (din cub)

crutoane de paine

sare, piper

 

 

 

 

Carnea de pui si sunca se prajesc putin si se sting cu vinul si supa de legume.

Se adauga ceapa, telina, morcovii, prazul, frunzele de dafin, rozmarin si thymian si se lasa la fiert la foc mic circa 1 ora.

Se serveste cu pireu de cartofi si crutoane de paine

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
cu scuzele de rigoare :kiss:

 

COQ-AU-VIN

 

 

un pui, sau doar pulpe (fara piele)

cam o pulpa de persoana

 

200 grame de sunca

400 gr. ceapa argintie (la borcan)

legume pentru supa: telina, morcovi, praz - taiate cubulete

usturoi

frunze de dafin, rozmarin si thymian

0,5 l vin rosu

0,5 l supa de legume (din cub)

crutoane de paine

sare, piper

 

 

 

 

Carnea de pui si sunca se prajesc putin si se sting cu vinul si supa de legume.

Se adauga ceapa, telina, morcovii, prazul, frunzele de dafin, rozmarin si thymian si se lasa la fiert la foc mic circa 1 ora.

Se serveste cu pireu de cartofi si crutoane de paine

mie sa-mi zici de ceapa aia argintie ca sunt in ceata

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×