Sari la conținut
Forum Roportal
Raul N

Rezervari online, siteuri de turism - experiente, intrebari, raspunsuri

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Salut

 

Va propun ca in acet topic sa adunam toate siturile de turism si de rezervari online pe care le stiti si pe care le putem folosi cu incredere. Ma refer sa facem o colectie de site-uri de rezervari online, cazare ieftina, hoteluri, hosteluri, calatorii in strainatate.

 

 

Primele mele sugesti ... le stie cineva? pareri?

 

Hosteluri, pensiuni:

http://hostelsclub.at/hosteluri

 

Croatia:

http://www.uniline.at

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Mai multe teme deschise de acelasi user pe acelasi subiect.Asta ma poate duce cu gandul la spam.Alte postari pe acest subiect ,va rog frumos sa le faceti aici.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Pentru hoteluri, eu folosesc http://www.Booking.com si sunt multumit. Daca "sunt strans" la buget, folosesc http://www.HostelWorld.com, pentru ca acolo gasesc hosteluri in toata Europa, la vreo 20-25E/persoana/noapte. Este confortabil, desi nu ai confortul uni hotel. Acolo gasesti si review-uri la hosteluri.

 

Pentru avion... prefer companiile lowcost cu bilete ieftine si conditii bune de zbor. Aici sunt mai multe companii de incredere, precum EasyJet, WizzAir, BlueAir... Eu intru pe http://www.LowCostRoutes.com (are si versiune in Romana) si caut zboruri low-cost pentru destinatia care ma intereseaza. E misto ca au toate companiile low-cost, deci eu decid cu cine sa zbor, iar biletul il iau direct de pe site-ul companiei, deci fara nici un comision! Au toate zborurile ieftine, deci e foarte practic.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

exista situri care acopera toate zonele tarii, toate tarifele posibile, toate tipurile de cazare de la cabanuta la megahotel, cum ar fi www.protravel.ro. ce e cel mai fain e ca sunt poze cu camerele si cladirile si nu stai sa dai la o parte tot ce nu te intereseaza, ci cauti dupa criterii clare inca de la inceput si iti da numai ce e relevant. in plus, mie mi se pare cel mai mare castig faptul ca nu te manipuleaza nimeni, ci alegi singur, autonom, si in cunostinta de cauza. sa ziceti ce parere aveti

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

TRAVEL RESERVATION MANAGEMENT (TRM)

 

A sosit vremea optimizarii in turism. Turismul viitorului este pe Internet.

I. Sistem integrat care stimuleaza optimizarea relatiei dintre Furnizori-Distribuitori-Consumatori

II. Solutii IT complete - Cautare detaliata, afisare rapida, rezervare on line

III.Produse unice si atractive

post-306058-1284903241_thumb.jpg

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Deoarece site-urile de booking s-au inmultit ca ciupercile dupa ploaie, a fost creat un motor de cautare in toate aceste site-uri.

Deci, daca doriti sa rezervati hoteluri din toata lumea (inclusiv din Romania), nu mai este nevoie sa va duceti din site in site (booking, venere, otel, hotel, hotelclub, priceline, octopustravel, agoda, reservetravel, travelocity, laterooms, intercontinental, holidayinn etc.), pentru a vedea care din ele ofera cel mai ieftin hotel (de exemplu).

 

Cu ajutorul acestui motor de cautare, alegeti perioada, orasul, tara, numarul de persoane si numarul de camere si dupa cateva secunde vor apare toate hotelurile disponibile gasite pe toate site-urile de booking. Aceste hoteluri pot fi aranjate de dumneavoastra in functie de mai multe criterii (popularitate, pret, stele etc). Ca o remarca personala, cel mai accesibil mi se pare a fi booking.com, deoarece acesta nu retine nimic de pe card, spre deosebire de celelalte site-uri, care va retin in avans cel putin o noapte de dormit, altele put

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Buna,

 

Va recomand http://www.plecat.ro/, portal de informare turistica si informatii utile despre Romania si despre strainatate.

Aici gasesti:

 

- informații turistice utile care să te ajute să-ți pregătești vacanțele : oferte de cazare, obiective turistice, activități, evenimente.

 

- albume de fotografii din toate colțurile lumii: Africa(Republica Centrafricana, Djibouti, Sudan, Tunisia), America(SUA, Canada), Europa(Italia, Franta, Portugalia, Austria etc...), Asia(Sri Lanka) ...

 

- note de călătorie ale membrilor care ne-au

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

www.cazare-turisti.ro este un portal online al unitatilor de cazare din toata Romania. Prin acest portal va puteti gasi localuri de cazare in toate localitatile tari.

Pe langa acest lucru, Cazare-Turisti.ro introduce un nou concept, acela al portalurilor de cazare unde poti vedea ce evenimente majore (concerte, festivaluri, manifestari sportive, etc) vor avea loc in fiecare judet din Romania in decursul fiecarei luni.

Prin noi iti alegi locatia perfecta a concediului tau !

 

Proiectul este inca la inceput si ca sa parafrasez motto-ul celor de la ROPORTAL - "Pararea ta conteaza". Scrieti ce ati vrea adaugat , ce nu ati vrea sa mai fie pe site, daca aveti o unitate o puteti inscrie gratuit.

 

Astept parerile voastre !

Editat de Andreicazare

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×