Jump to content
Forum Roportal
kelly

Aveti puterea de a recunoaste cand gresiti?

Recommended Posts

dupa parerea mea cel ce poate recunoaste ca a gresit merita sa iti scoti palaria in fata lui......eu de exemplu am momente ca nu pot spune :' da am gresit ,imi pare rau-.....voi?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eu am bunul simt sa imi cer scuze si accept ca am gresit atunci cand mi se explica unde anume am gresit si mi se aduc argumente care sa demonstreze ca am comis o eroare. Nu accept compromisuri doar de dragul de a satisface orgoliul altcuiva.

Share this post


Link to post
Share on other sites

E adevarat ca sunt incapatanata dar daca cel de langa mine are dreptate nu am nici o dificultate in a-mi cere scuze.Nu toti au puterea de a-si recunoaste propriile greseli;nici macar nu vor sa le accepte.Sunt si situatii cand tu consideri ca nu ai gresit cu nimic insa cel de langa tine avand o perceptie diferita asupra lucrurilor pe care le faci,sa considere ca da si sa nu te ierte chiar daca ti-ai cerut scuze.

Suportam consecintele faptelor noastre.

Share this post


Link to post
Share on other sites

cred ca depinde de multe criterii: cat de mult ai gresit, cui ai gresit etc

 

Eu daca gresesc fata de cineva, intodeauna imi cer iertare.

Dar daca, de exemplu imi spune mami sa fac ceva, si nu o ascult, si apoi imi pare rau ca nu am ascultat`o, zic repede: "noh asta e, de unde era sa stiu ca se va intampla asa?" si schimb subiectu :pee

Eu cred ca important e sa invatam din fiecare gresala, sa mai dam si noi cu capul de perete ca sa invatam ca doare..

Share this post


Link to post
Share on other sites

ma giovi, eu cred ca indiferent de cat de mult si cui ai gresit, daca intr-adevar ai gresit, tot ar trebui sa-ti ceri iertare. (nu tu, in mod special, in general)

Share this post


Link to post
Share on other sites

da....

dar zi, nu iti e mai usor sa`ti ceri iertare pentru ca ai pus un pic prea mult sare in macare, decat sa`ti ceri iertare ca ai tradat un prieten?

 

oricum trebuie sa`ti ceri iertare, stiu, dar ma refeream la usurinta si la cat de mare e puterea pe care trebuie sa o ai pentru ati cere iertare.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pai daca se pune problema de a-ti cere iertare pentru ca ai tradat un prieten, in primul rand eu nu imi permit sa tradez un prieten pentru ca nu am asa de multi insa cei pe care ii am imi sunt prieteni in adevaratul sens al cuvantului. asa ca imi dau toata silinta sa cultiv relatia cu o persoana pe care o consider prieten(a). Insa, daca sa-ar intampla sa-mi tradez un prieten, nu as sta pe ganduri daca sa-mi recunosc vina si sa-mi cer iertare. Categoric as face-o si cat mai urgent. Insa nu cu usurinta ci cu profunzime.

 

pe.sa. am inteles comparatia ta. Eu am dezvoltat pentru ca am considerat supozitia ta un exemplu bun de comentat.

 

E mult mai usor sa-ti ceri iertare decat sa ierti.

[snapbacca]42293[/snapbacca]

Deiut, eu iert cu usurinta insa nu pot sa uit. Cred totusi ca imi ia mai mult timp sa cer iertare decat sa iert. :evil:

Share this post


Link to post
Share on other sites
Deiut, eu iert cu usurinta insa nu pot sa uit. Cred totusi ca imi ia mai mult timp sa cer iertare decat sa iert. :doh:

[snapbacca]42294[/snapbacca]

:evil: Asta e foarte bine puiut ...insa am un prieten fata de care am gresit si care nu vrea sa ma ierte nici in ruptul capului. :o:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nu vad motivul pentru care cineva nu ar putea sa-si ierte un prieten nici in ruptul capului asa cum spui tu. Insa te cred. Stii ce? Daca nu i-ai gresit cu ceva capital si ti-ai cerut iertare din suflet si el/ea stie asta si totusi nu te iarta, eu zic sa-ti vezi de drumul tau pentru ca prietenia voastra nu a contat decat pentru tine nu si pentru cealalta persoana.

Poopicei.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×