DAVIDDRAGOS 5 Report post Posted July 24, 2007 Credeti ca in creierul unui om pot exista doua persoane total diferite asa cum afirma medici ? Daca da de fapt la care dintre ei ii apartine corpul ?si ar trebui eliberate doua carti de identitate pe acelasi corp dar cu nume diferite? Share this post Link to post Share on other sites
bistro 16 Report post Posted July 24, 2007 Eu zic sa-ti iei mataluta cealalta personalitate de turu' pantalonilor si s-o muti la coltu' vesel. :flowers: Share this post Link to post Share on other sites
Stu' 12,595 Report post Posted July 24, 2007 Credeti ca in creierul unui om pot exista doua persoane total diferite asa cum afirma medici ? Daca da de fapt la care dintre ei ii apartine corpul ?si ar trebui eliberate doua carti de identitate pe acelasi corp dar cu nume diferite? ma bag doar sa recomand un film fain: Avocatul diavolului :flowers: Share this post Link to post Share on other sites
Sch 0 Report post Posted July 24, 2007 exista o singura persoana care se manifesta in moduri diferite... nu sunt psiholog..deci poate nu este adevarat....dar persoana in cauza adopta diferite caractere pe care el le considera potrivite Share this post Link to post Share on other sites
Arcadia@ 4 Report post Posted July 24, 2007 Unii numesc acest fenomen demonizare. Share this post Link to post Share on other sites
Sch 0 Report post Posted July 24, 2007 Unii numesc acest fenomen demonizare. sau schizofrenie... Share this post Link to post Share on other sites
Brunetta_^ 0 Report post Posted July 25, 2007 Nu stiu daca exista dubla personalitate.. dar eu una am uneori pareri contradictorii... :blink: Poate sunt mai "speciala" :kiss: Share this post Link to post Share on other sites
ma-o 27 Report post Posted July 27, 2007 exista dubla personalitate, e doar o boala psihica din pacate, am citit, dar nu am int Share this post Link to post Share on other sites
Thunderstorm_TNT 0 Report post Posted July 27, 2007 dubla personalitate = schizofrenie Se intampla in general la persoanele care in copilarie au avut o mama indecisa (ii nega copilului un lucru, dar o spunea cu zambetul pe buze), iar copilul nu reusea sa-si dea seama daca ceea ce face este bine sau rau. Schizofrenicii sunt caracterizati prin persoane imprevizibile care pot trece brusc de la o stare la alta. De multe ori nu-si amintesc ce au facut cu o zi in urma. Partea anatomica a bolii nu o cunosc. Share this post Link to post Share on other sites
Costty 0 Report post Posted July 28, 2007 Partea anatomica a bolii nu o cunosc. Atrofiere a creierului, scadere drastica a greutatii Share this post Link to post Share on other sites