Jump to content
Forum Roportal
Sign in to follow this  
mimisor26

pe care dintre noi o vrea?

Rate this topic

Recommended Posts

Acum 3 luni am intalnit un baiat pe net si din simpli amici am devenit ceva mai profund. Acuma s-a racit. A zis ca se impaca cu fosta prietena pentru o luna de zile ca sa vada ce nu a mers bine intre ei si ca pe urma revine la mine. Cica trebuie el sa stie, in fine. Mie nu imi convine deloc. Trebuie sa precizez ca nu ne-am intalnit niciodata, doar prin telefon, mess si web. El lucreaza in alta tara. Cand intra pe mess nici macar nu vorbeste cu mine, eu daca asa sta treaba nici atata, stau si plang pentru ca am ajuns sa am niste sentimente pentru acest om. Si cand ma gandesc cate imi mai zicea , cat de mult ma iubeste, ne-am trimis si scrisori. Urma sa ne vedem acuma, dar nu stiu ce s-a intamplat de nu a mai revenit in tara. De o saptama e asa distant. Si ca tabloul sa fie perfect, am descoperit ca sunt bolnava, chist ovarian si noduli la sani. Urmez un tratament ce va dura cateva luni, multe medicamente, mers la medic, abia daca mai am bani. Stie problema mea, pentru ca am fost sincera cu el, mereu i-am zis tot si el la fel, cel putin asa cred. Eu am 26 de ani, el 32. Nu mi se pare corect ca la o asa varsta sa trebuiasca sa sufar atata. Poate sunt eu prea sensibila. La barbati se pare ca nu prea am noroc, nu am avut niciodata, credeam ca acuma o sa am. De ce s-a intamplat asa ceva? Am scris pentru ca simteam nevoia sa mai stie si altcineva, sa zica cineva ceva, orice numai sa zica. Nu ma pot concentra nici la munca, si el si problema de sanatate, nici cu parintii nu ma inteleg bine. Plang, asta fac. Stiu ca intr-o zi nu voi mai plange. Dar pana atunci mai e. Multumesc pentru ascultare.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Se poate sa postez? Sau era doar o impartasire. Oricum e top, am sa-mi spun parerea.

Ce pot sa-ti spun, netul e plin cu asa tipi care doar arunca cuvinte in vind, fac declaratiii de dragoste de 3 ori pe zi.

Nu trage atentie, se pare ca esti de putin timp pe net si nu ai aflat prostia omeneasca, mai bine spus minciuna.

Trebue sa te linistesti pentruca el nu merita asta, e doar un amarit, dar de astia sunt multi.

Ai abia 26 de ani, totul e inainte, mai ai o viata inainte.

A sa-ti gasesti tu perechea, poate doar nu ia venit timpul.

Acum nu e momentul sa fii trista, trebue sa fii putenica sa infringi boala, asta acum e cel mai principal.

Asa e viata, cu zile innourate si cu zile de soare.

Edited by LightHammer

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mimisor, e clar ca omul ala isi iubeste prietena (adica, asa zic eu) pe tine te-a cunoscut pe net,stii tu ca nu s-a jucat cu tine? si ca acum ca a venit momentul sa va cunoasteti nu da inapoi?

Eu zic ca nu are rost sa plangi pentru el, banuiesc ca boala iti provoaca destula suferinta.

iti doresc insanatosire grabnica si rabdare multa. :doh:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Am mai auzit o asemenea relatie. Sti ce o sa se intample? O sa se impace cu fosta lui prietena, o sa isi bata joc de ea si apoi vine la tine. Nu seferii ca nimeni nu merita lacrimi. E greu, multi am trecut prin asta, dar fati curaj sa treci si pe asta si concentreaza-te asupra tratamentului.

Cat timp a stat cu fosta lui prietena?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Acum 3 luni am intalnit un baiat pe net si din simpli amici am devenit ceva mai profund. Acuma s-a racit. A zis ca se impaca cu fosta prietena pentru o luna de zile ca sa vada ce nu a mers bine intre ei si ca pe urma revine la mine.

 

 

N-am mai auzit asa ceva pana acum...se pare ca nu e timpul pierdut :o:

 

 

Parerea mea..nu o vrea pe niciuna..daca o iubea pe ea..nu apareai tu in peisaj...poate doar daca ea l-a parasit...ma rog, nu cunosc, nu ma bag... La 26 de ani ar fi trebuit sa stii chiar tu cum stau lucrurile intr-un astfel de caz... Ilene Cosanzene si Feti Frumosi gasesti doar in basme, iar netul contruieste de multe ori un cadru idilic..insa numai virtual ( am auzit si exceptii, dar eu sunt sceptica )...Sfatul meu: ocupa-te de tine, de sanatatea ta...si lasa-l pe el cu copilariile lui :doh:

Share this post


Link to post
Share on other sites
Am mai auzit o asemenea relatie. Sti ce o sa se intample? O sa se impace cu fosta lui prietena, o sa isi bata joc de ea si apoi vine la tine. Nu seferii ca nimeni nu merita lacrimi. E greu, multi am trecut prin asta, dar fati curaj sa treci si pe asta si concentreaza-te asupra tratamentului.Cat timp a stat cu fosta lui prietena?
3 ani si mi-a zis ca tot pe net a cunoscut-o, e cu 10 ani mai mica ca el
N-am mai auzit asa ceva pana acum...se pare ca nu e timpul pierdut :doh:Parerea mea..nu o vrea pe niciuna..daca o iubea pe ea..nu apareai tu in peisaj...poate doar daca ea l-a parasit...ma rog, nu cunosc, nu ma bag... La 26 de ani ar fi trebuit sa stii chiar tu cum stau lucrurile intr-un astfel de caz... Ilene Cosanzene si Feti Frumosi gasesti doar in basme, iar netul contruieste de multe ori un cadru idilic..insa numai virtual ( am auzit si exceptii, dar eu sunt sceptica )...Sfatul meu: ocupa-te de tine, de sanatatea ta...si lasa-l pe el cu copilariile lui :doh:
ea l-a parasit. Si cica cand a vrut ea sa se impace cu el, nu mai dorea el ca ma gasise pe mine. Acuma se pare ca prezenta mea nu l-a mai incurcat.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Cum zicea cineva mai sus, sunt atatia care se joaca...si atatea care cred sincer in ei... e atat de usor sa scrii "te iubesc"....

Share this post


Link to post
Share on other sites
Cum zicea cineva mai sus, sunt atatia care se joaca...si atatea care cred sincer in ei... e atat de usor sa scrii "te iubesc"....
Şi at

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

×