flori de camp 33 Raportează post Postat Decembrie 19, 2007 Stiam si eu de foietaj, dar nu am vrut o astfel de reteta. Era prea simplu sa cumpar foietaj de la magazin si sa-l umplu cu carne/branza/ samd. iti place sa te chinui? :lol: ce papam bun de craciun? crema de zahar ars? :doh: mie dulciurile mi le face soacra-mea. sper sa-mi faca prajitura in foi cu crema de ciocolata si din cele cu crema de zahar ars. mama le face cu crema de nuca de obicei, dar is mai bune cu cioco. tare-s bune :doh: Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
ingerashu 0 Raportează post Postat Decembrie 20, 2007 iti place sa te chinui? :roll: crema de zahar ars? :P mie dulciurile mi le face soacra-mea. sper sa-mi faca prajitura in foi cu crema de ciocolata si din cele cu crema de zahar ars. mama le face cu crema de nuca de obicei, dar is mai bune cu cioco. tare-s bune :airkiss: buna ideea cu crema de zahar...sau "o prajitura inteligenta"? Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
ma-o 27 Raportează post Postat Ianuarie 25, 2008 o reteta de tiramisu probata de voi, daca se poate, multumesc Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
ingerashu 0 Raportează post Postat Ianuarie 25, 2008 Ingrediente 100 ml frisca lichida 2 galbenusuri 250 g mascarpone 200 g biscuiti savoiardi 200 ml cafea tare 40 g zahar 2 linguri zahar pudra 2 linguri cacao amara 2 lingurite rom frisca se bate cu zaharul pudra. galbenusurile se freaca cu zaharul pana devin o crema.peste acestea se adauga mascarpone si frisca. in cafea se pune romul. piscoturile se trec prin cafea si se aseaza pe o farfurie potrivita.se alterneaza straturile piscot-crema..ultimul strat trebuie sa fie de crema. se presara cu cacao din belsug si se da la rece...asta e tot! Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
flori de camp 33 Raportează post Postat Martie 10, 2008 ...sau "o prajitura inteligenta"? buna si aia :doh: cine stie o reteta de chiftelute de dovlecei, de post? :D Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
angeli_que 18 Raportează post Postat Octombrie 21, 2008 flori de camp ,poti proba asa: razalesti dovlecei si ii storci bine de apa ,ii amesteci cu pesmet ,patrunjel taiat marunt,usturoi pisat sare ,piper si putin ulei ,ii pui pe o tava cu hartie de copt si le coci la cuptor ,in acest caz sigur nu se imprastie cum se poate intampla daca ii prajesti in ulei datorita faptului ca nu au ou ca sa ii "lege" Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
The Unknown 15043 Raportează post Postat Noiembrie 18, 2008 (editat) piscoturile se trec prin cafea si se aseaza pe o farfurie potrivita Ce vorbesti! se inmoaie si nu le mai asezi pe nimic decat ca mortarul pe perete :spiteful: am facut aseara .... Se aseaza piscoturile intr-un castronas de sticla rotunda sau patrata, nu conteaza ca dupa ce le-ai insiropat cu alcool si cafea se modeleaza usor. Eu le-am pus intr-un vas de sticla cu picior, doua rinduri de piscoturi, ca unu este foarte putin si nu se poate taia nici cu lingura ca lumea. 2 lingurite de alcool NU este deajuns!!! la 200 ml de cafea foarte tare, adica lichide cel putin trebuie considerat 150 ml cafea si 50 ml rom, coniac, grand marnier, triple sec, brandy, etc. Editat Noiembrie 18, 2008 de The Unknown Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
crocobaur 20 Raportează post Postat Noiembrie 18, 2008 Ce vorbesti! se inmoaie si nu le mai asezi pe nimic decat ca mortarul pe perete :spiteful: am facut aseara .... Se aseaza piscoturile intr-un castronas de sticla rotunda sau patrata, nu conteaza ca dupa ce le-ai insiropat cu alcool si cafea se modeleaza usor. Eu le-am pus intr-un vas de sticla cu picior, doua rinduri de piscoturi, ca unu este foarte putin si nu se poate taia nici cu lingura ca lumea. 2 lingurite de alcool NU este deajuns!!! la 200 ml de cafea foarte tare, adica lichide cel putin trebuie considerat 150 ml cafea si 50 ml rom, coniac, grand marnier, triple sec, brandy, etc. n-a zis nimeni ca tre' sa faci terci din ele. Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
The Unknown 15043 Raportează post Postat Noiembrie 25, 2008 n-a zis nimeni ca tre' sa faci terci din ele. Ai trecut pe paine alba deja de-mi raspunzi asa de intepata!!! Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
crocobaur 20 Raportează post Postat Noiembrie 25, 2008 Ai trecut pe paine alba deja de-mi raspunzi asa de intepata!!! io traiesc pe paine neagra demult. Aia alba nu e sanatoasa si io nu sunt intepata. Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri