Jump to content
Forum Roportal
Schimbarea Perceptiei

Era pinguinului

Rate this topic

Recommended Posts

-= ERA PINGUINULUI =-

 

 

Care sunt noile arme ale dresorilor de minti umane in societatea capitalista ?

Una dintre arme este chiar ego-ul "pinguinului" (cum este denumit noul om fabricat de corporatii in argoul dresorilor de minti). Pinguinul munceste pe bani foarte putini, in raport cu efortul depus si valoarea produsa de el, dar primeste in compensatie tot felul de titulaturi pompoase, am vazut in Romania oameni cu "marketing manager" sau mai stiu eu ce expresie pretioasa pe cartea de vizita, si cu un salariu sub 400 euro. Am vazut pinguini refuzand joburi mai bine platite pe motiv ca daca s-ar fi dus la noul loc de munca ar fi retrogradat ca functie!

 

Alta arma ar fi manipularea mentalului colectiv prin crearea de curente privind stilul de viata (vezi viralul de aici). Asta cica ar costa mult si banii intra, desigur, in conturile marilor corporatii. Exista pinguini care cumpara un tricou "de firma" la pret de 3-4 ori mai scump decat unul obisnuit, desi materialul, design-ul si calitatea sunt identice.

 

 

Cum arata noul om fabricat de corporatii ?

Preocupat, important, cand il intrebi de sanatate zice ca se grabeste, nu poate intarzia la discutii, este permanent prins in tot felul de "proiecte" de nu are timp nici sa doarma, ca te intrebi la ce mai munceste si la ce-i mai folosesc banii daca oricum nu gaseste nici 5 minute pe saptamana sa se bucure de ei, iar cand totusi apuci sa vorbesti cu el, o tzine numai in clisee, majoritatea auzite la radioTV ori citite prin cartuliile gen "cum sa reusesti in afaceri".

 

 

Ce aspiratii are el ?

Sa fie bagat in seama, si pentru asta ii trebuie o functie, telefon ultimul tip desi functioneaza bine si unul fabricat acum 5 ani, idem pentru masina, televizor, etc, si pentru asta e in stare sa se indatoreze pana peste cap, sporind, in acelasi timp, avutiile bancilor de la care se imprumuta si ale

de la care cumpara.

 

Ce-si doreste de la viata ?

Recunoastere, sa fie "cineva", sa il respecte lumea, sa i se ceara parerea, iar dresorii care il fac sa se simta atat de important obtin orice de la el.

 

 

Ce intelege din politica ?

Absolut nimic, priveste certurile intre partide si politicieni ca pe un fel de meciuri, de parca ar fi suporterul uneia dintre echipe, nu-si pune niciodata intrebarea cati dolari a castigat el de pe urma a ceea ce a facut cutare ministru sau ce profit poate scoate din discursul unui deputat in Parlament ori la pupitrul unui talk-show. de altfel, politicienii vorbesc extrem de rar despre ce ar avea pinguinii de castigat in plan financiar de pe urma unor evenimente, evolutii sau situatii, si totusi pinguinul asculta aceste noianuri de palavre care nu-i folosesc la nimic.

 

Detalii :

Sistemul bancar

Dresorii de minti umane

Clip viral de manipulare pentru ore peste program

Publicitatea Manipularea Copiilor - inducerea consumului

USA ce se intampla acolo

Consumati, consumati, consumati

Religia si manipularea politica

Vindecarea "orbilor"

Suprematia Opiniei Publice - distrugerea parerilor personale

Edited by Schimbarea2012

Share this post


Link to post
Share on other sites

Si cum ramane cu sistemul de incalzire la pinguini :friends:

 

Emperors%20on%20ice.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

-= ELITA vs. SISTEMUL =-

 

Vremea elitei piramidale, a regilor, a politicienilor a trecut... cum a trecut si vremea bisericii catolice... au fost infiltrati si perveriti (multi dintre ei)... daca biserica ne indobitocea prin dogma, elita ne indobitoceste prin sistem, rutina, prin credite, prin sistemul bancar, mass-media, marketing, consilieri (dresori de minti umane).

 

Nu este normal ca din punct de vedere tehnologic sa fim unde suntem, iar din punct de vedere al timpului liber, al libertatii materiale si al spiritualitatii sa decadem intr-un ev-mediu high-tech pe zi ce trece (fortati de sistem, de taxe, de asigurari obligatorii, de rate la casa etc). Indivizii devin din ce in ce mai ignoranti spre bucuria exploatatorilor. Sistemul te face si te vrea ignorant, ca sa fii mereu dependent, sa gresesti ca sa platesti.

 

Societatea ne reduce la un singur scop in viata si anume de a fi platiti.

Uita-te in jur la generatiile de tineri - sunt la fel de low precum o gloata medievala dar ca bonus sunt sparti prin individualism, iar simturile si etica le sunt adormite in ignoranta si toleranta.

 

Oamenii sunt inca sclavii faraonilor (corporatiilor mai nou) muncesc de dimineata pana sera, guvernele ii impoziteaza, bancile ii taxeaza - unde e lumea promisa de voi ? aha nu e ! -Voi doar ati luat locul regilor si al bisericii...voi sunteti calaretii si noi caii... frumos n-am ce zice.

Metaforic ne-au fost inlocuite lanturile de mental, cu lanturi din titan tehnologie (mai usoare) sa lucram mai mult, sa producem mai mult pentru elite.

 

Ce ne poti spune de Bohemian Grove si multe alte idiotenii ??? de ce participa la ele oameni atat de puternici, atat de "respectabili", oameni seriosi ?

 

Vremea asa zisei elite a trecut - s-au transformat in leviatanii pe care i-au urat si rapus intr-un final ; da, multi dintre ei le-au luat locul si obiceiurile.

Puterea corupe si puterea absoluta corupe absolut.

Edited by Schimbarea2012

Share this post


Link to post
Share on other sites
Si cum ramane cu sistemul de incalzire la pinguini :friends:

 

Emperors%20on%20ice.jpg

 

 

stai linistit, avem noi grija! o sa-i incalzim de o sa le sara fulgii!

 

daca ma'ntelegi ce vreau sa spun.

Edited by ironic

Share this post


Link to post
Share on other sites

Salvarea nu o sa vina de la "elite", de la politicieni, patroni si CEOs de corporatii.

 

1. Incepe prin a oprii compromisurile ce au loc in viata ta.

2. Traieste vertical, responsabil, etic, gandeste liber.

3. Trezeste-i si pe ceilalati.

 

Implica-te activ in expunerea noilor "leviatani invizibili" :lol2:

Edited by Schimbarea2012

Share this post


Link to post
Share on other sites

ma mira faptul ca in toate topicurile tale omiti un factor de influenta major

religia sau mai bine zis biserica

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×