Jump to content
Forum Roportal
Sign in to follow this  
dark_pearl

Viata in 2

Rate this topic

Recommended Posts

am o varsta si vreau sa-mi continui viata langa persoana de langa mine :giveheart: .un subiect pe care il auzim destul de des dar...........totusi apare o problema:mutatul cu aceasta.cum le putem spune parintilor ca a venit timpul sa ne mutam de langa ei fara a starni o nemultumire in sinea lor??? :tease:

Share this post


Link to post
Share on other sites
am o varsta si vreau sa-mi continui viata langa persoana de langa mine :flowers: .un subiect pe care il auzim destul de des dar...........totusi apare o problema:mutatul cu aceasta.cum le putem spune parintilor ca a venit timpul sa ne mutam de langa ei fara a starni o nemultumire in sinea lor??? :tease:

 

Sunt sigur ca unii parinti simt asta inainte de a le spune noi acest lucru...iar daca stiu ca noi am fi fericiti, nu cred de ce ar fi nemultumiti ca ne mutam cu persoana pe care o iubim! :shout: :(

Share this post


Link to post
Share on other sites

cred ca oricat de mult si-ar da seama doar gandul ca mutarea e inevitabila la un moment dat ii sperie.dar totusi cum poti sa le spui acest lucru?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Greu, greu :flowers:

Eu le-am zis ca vrem sa stam impreuna la care mama mi-a zis ca ma da doar maritata :(

Uite asa ne-am casatorit :tease:

Share this post


Link to post
Share on other sites
am o varsta si vreau sa-mi continui viata langa persoana de langa mine :crazy: .un subiect pe care il auzim destul de des dar...........totusi apare o problema:mutatul cu aceasta.cum le putem spune parintilor ca a venit timpul sa ne mutam de langa ei fara a starni o nemultumire in sinea lor??? :D

 

depinde ce varsta ai,daca esti majora si iti castigi banii singura poti avea o discutie cu ai tai la o cafea sa le spui de planurile ,parintii in mod normal dau aripi copiilor,nu vad de ce s-ar impotrivi ca tu vrei sa ..."ZBORI"

Share this post


Link to post
Share on other sites

Depinde de foarte multe lucruri daca hotararea ta este potrivita sau nu. Stiu ca intrebarea ta era alta, insa inainte de a auzi parerea parintilor, ar fi indicat sa meditezi f mult asupra felului in care va fi viata ta, separat de acestia si impreuna cu persoana pe care o iubesti. Sunt convinsa ca te-ai/v-ati gandit pana acum, insa in acelasi timp sunt sigura ca ati sesizat numai partea roz a unei situatii mult mai complexe. Faptul ca nu lucrezi, nu iti va da nici pe departe independenta pe care o doresti. Ar fi indicat ca mai inainte sa-ti gasesti un job.

Revenind la intrebarea ta... Nu cred ca e o "reteta", depinde de relatia pe care o ai cu parintii tai, cat de permisivi au fost cu tine, daca sunt sau nu conservatori in gandire, ce parere au despre relatia ta...

Poate ca sinceritatea ar fi o solutie.

Share this post


Link to post
Share on other sites

oricum parintii mei s-au obisnuit cu prietenul meu si cu faptul ca sta mult pe la mine.intr-un fel parca se asteapta ca relatia noastra sa devina la un moment dat serioasa dpdv al casatoriei.de muncit am zis ca o sa ma angajez cat de curand ca doar am analizat mult timp si partea roz si cea mai putin roz precum si responsabilitatile.cat despre parintii mei tatal ar fi ceva mai conservator cu mama mai merge. :cry: stiu ca in general nu se poate zice ca exista o "reteta"si ca toata lumea ar trebui sa o urmeze,dar m-ar interesa si ce au facut alti oameni care au fost in situatia mea :tease:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Cand m-am mutat cu prietenul meu, parintii mei nu au fost prea incantati, dar au inteles ca ne iubim, si ca asta ne-ar face fericiti. Parintii lui in schimb, nu s-au impacat nici acum cu ideea, dupa un an jumate, au fost scandaluri, jigniri, incat de multe ori imi doream sa nu fi facut acest pas, doar pentru a avea putina liniste.

Bineinteles, nu se intampla de fiecare data la fel. Cred ca totul sta in maniera in care le spui, sa ii faci sa inteleaga ca nu isi pierd copilul, ca esti suficient de matura sa mergi mai departe, si sa te desprinzi de cuib. Succes!

Share this post


Link to post
Share on other sites

bravo twinky ca ai facut ce ti-a dictat inima si nu ceilalti din jur. :o: lasa... problemele or sa se mai duca iar daca raman aceleasi ar fi mai bine sa-ti vezi de viata ta

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

×