Jump to content
Forum Roportal
nike

Retete de lux

Rate this topic

Recommended Posts

Puteti sa-mi dati niste linkuri la niste siteuri cu retete de lux, pls.

 

Scuze daca mai exista un thread asemanator.

 

Multumesc anticipat.

Share this post


Link to post
Share on other sites
si ce inseamna "de lux"?

cat mai scumpe, cat mai greu de facut, care arata ciudat, mancare de "snobi" gen caviar...?

 

chiar asa ! daca vrei lux inseamna ca nu tre sa gatesti ! iti recomand marriot ! :(

Share this post


Link to post
Share on other sites

Draga Cristin , caviarul este mincare, depinde de felul cum il servesti , si in plus e exact ce vrea Nike, mincare de lux. Se aseaza caviarul intr-un bol frumos de cristal si sub bol se pune multa gheata ( dar zdrobita) , pt ca caviarul trebe sa stea la rece, si se serveste , pe bucati de toast cu ceapa taiata felii , cu " cornichons" , sunt niste castraveti in miniatura murati, si oua fierte tari , taiate frumos in rondele. amavut sansa de a gusta ,dar va asigur ca e oribil , zici ca maninci peste crud , ma rog, gusturile nu se discuta)

 

Apoi , ar mai putea cumpara niste foie gras, servit la fel pe niste toast -uri, si niste saumon fum

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sushi la fel face parte din lista mancarurilor de Lux, si se poate face si acasa.

 

Trebuie sa placa vizitorilor ca si scoicile l'hu

Edited by Olga Khan

Share this post


Link to post
Share on other sites
sushi...? cam greu in Romania,mai itai ar trebui sa intrebi ,cata lume a mancat sushi sau daca stiu din ce este facut,cat despre fondue nici nu mai vorbim,nici cei cu bani nu cred ca stiu sa iti explice ce anume e sau cum se maninca.

asa ca mai bine sa ramina la :un sufleu,rate cu portocale si creme caramel sau crep suzette,care sint usor de facut in casa. :spiteful:

 

 

Se putea altfel ??? Un lux mai redus si la propriu si la figurat, tocmai potrivit la locuri necesare unde lux predomina si impresioneaza.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Draga Cristin , caviarul este mincare, depinde de felul cum il servesti , si in plus e exact ce vrea Nike, mincare de lux. Se aseaza caviarul intr-un bol frumos de cristal si sub bol se pune multa gheata ( dar zdrobita) , pt ca caviarul trebe sa stea la rece, si se serveste , pe bucati de toast cu ceapa taiata felii.

 

Aproximativ asa se servesc si icrele de Manciuria. Pe bucati de toast unse cu putin unt.

Share this post


Link to post
Share on other sites

parca era vb de retete nu cum se prezinta mancarea.. :spiteful:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×