Ravl 171 Report post Posted August 29, 2006 nu de putine ori am fost in pana de idei, carte de bucate ... ioc, asa ca... voi ce ati vrea sa mancati azi ? Share this post Link to post Share on other sites
mihaela... 2 Report post Posted August 29, 2006 (edited) nu de putine ori am fost in pana de idei, carte de bucate ... ioc, asa ca... voi ce ati vrea sa mancati azi ? Ciorba de plante agatatoare, am auzit ca nu ingrasa. :tease: Ontopic: Daca n-ai timp sau ti-e lene, poti sa iei un piept de pui si o punga de legume congelate, pui ceva condimente, le impachetezi in folie de aluminiu si le bagi in cuptor, dupa ce ai pus putina apa in tava. Cand sunt gata, pui putin unt peste ele . Nu ingrasa si e ...yammii. :) Edited August 29, 2006 by micalutza Share this post Link to post Share on other sites
Marissa 1 Report post Posted August 29, 2006 :tease: :) :doh: super tare!! nu m-am gandit la topicul asta, dar trebuie sa recunosc ca mi-ar prinde si mie bine sa stiu ce sa mai fac de mancare! pt inceput te intreb ce ai facut ultima data de mancare sau ce excluzi din start Share this post Link to post Share on other sites
Ravl 171 Report post Posted August 29, 2006 Ciorba de plante agatatoare, am auzit ca nu ingrasa. :tease: agatatore ? :) mai... eu chiar nu stiu ce sa mai gatesc; am un spanac si ma cam uit la el, parca mananc aer, dupa 2 ore mi-e mai foame decat inainte. :( Ontopic: Daca n-ai timp sau ti-e lene, poti sa iei un piept de pui si o punga de legume congelate, pui ceva condimente, le impachetezi in folie de aluminiu si le bagi in cuptor, dupa ce ai pus putina apa in tava. Cand sunt gata, pui putin unt peste ele . Nu ingrasa si e ...yammii. :( adica... cum ? impachetez doar pieptul in folie sau si legumele ? :doh: :( :( :( pt inceput te intreb ce ai facut ultima data de mancare sau ce excluzi din start spanac ... ! :) Share this post Link to post Share on other sites
Amarena 13,066 Report post Posted August 29, 2006 io mananc de sparg orez cu legume (numai porumb, mazare si morcov) si cu niste muschi, kaiser, ceafa, ceva o specialitate din-asta. Stii cum e?!! Mori mancand... se face repede. Fierbi orezul, separat calesti legumele in putin ulei, pe urma torni si ceva apa, le lasi sa se inabuse, cand a scazut apa si-s fierte pui orezul, pe urma pui si carne si... pe ei, pe mama lor.. !! E si satios. Delicios. Share this post Link to post Share on other sites
Marissa 1 Report post Posted August 29, 2006 ce zici de o varza calita? Share this post Link to post Share on other sites
flori de camp 33 Report post Posted August 29, 2006 nu de putine ori am fost in pana de idei, carte de bucate ... ioc, asa ca... voi ce ati vrea sa mancati azi ? iti imprumut o carte de bucate? eu am mai multe :tease: Share this post Link to post Share on other sites
Ravl 171 Report post Posted August 29, 2006 ce zici de o varza calita? mda... :tease: am facut acum vreo luna ... iti imprumut o carte de bucate? eu am mai multe :( nus... is analfabet ! :) doar daca-mi citesti pe messanger inainte de somnic... poate asa adorm mai repede ! :doh: Share this post Link to post Share on other sites
mihaela... 2 Report post Posted August 29, 2006 (edited) agatatore ? :tease: mai... eu chiar nu stiu ce sa mai gatesc; am un spanac si ma cam uit la el, parca mananc aer, dupa 2 ore mi-e mai foame decat inainte. :( O reteta cu spanac, mi se pare ca e arabeasca, dar nu sunt sigura. Se taie niste ceapa si se caleste in putin ulei, apoi se adauga carne de vita/vitel tocata si se caleste bine. Cand este carnea gata, se adauga spanacul si putina sare si piper. E foarte usoara, se poate manca si rece si calda si e foarte buna cu paine arabeasca (lipie). :doh: impachetez doar pieptul in folie sau si legumele ? Si legumele. Nu ti-am spus ca e buna cand ti-e lene? Prea multa munca sa le impachetezi separat. :) Edited August 29, 2006 by micalutza Share this post Link to post Share on other sites
Ravl 171 Report post Posted August 29, 2006 io mananc de sparg orez cu legume (numai porumb, mazare si morcov) si cu niste muschi, kaiser, ceafa, ceva o specialitate din-asta. Stii cum e?!! Mori mancand... se face repede. Fierbi orezul, separat calesti legumele in putin ulei, pe urma torni si ceva apa, le lasi sa se inabuse, cand a scazut apa si-s fierte pui orezul, pe urma pui si carne si... pe ei, pe mama lor.. !! E si satios. Delicios. :tease: miamm, miamm... suna bine fata ! O reteta cu spanac, mi se pare ca e arabeasca, dar nu sunt sigura. Se taie niste ceapa si se caleste in putin ulei, apoi se adauga carne de vita/vitel tocata si se caleste bine. Cand este carnea gata, se adauga spanacul si putina sare si piper. E foarte usoara, se poate manca si rece si calda si e foarte buna cu paine arabeasca (lipie). :) pai... si spanacul meu e o inventie... am pus ciuperci taiate marunt, am calit ceapa si bucatele de carne de porc... , marar, delicat, etc... insa... :doh: ...nu m-am omorat nici cand eram copil dupa spanac! Share this post Link to post Share on other sites