Jump to content
Forum Roportal
Ravl

Idei

Rate this topic

Recommended Posts

nu de putine ori am fost in pana de idei, carte de bucate ... ioc, asa ca... voi ce ati vrea sa mancati azi ?

Share this post


Link to post
Share on other sites
nu de putine ori am fost in pana de idei, carte de bucate ... ioc, asa ca... voi ce ati vrea sa mancati azi ?

 

Ciorba de plante agatatoare, am auzit ca nu ingrasa. :tease:

Ontopic: Daca n-ai timp sau ti-e lene, poti sa iei un piept de pui si o punga de legume congelate, pui ceva condimente, le impachetezi in folie de aluminiu si le bagi in cuptor, dupa ce ai pus putina apa in tava. Cand sunt gata, pui putin unt peste ele . Nu ingrasa si e ...yammii. :)

Edited by micalutza

Share this post


Link to post
Share on other sites

:tease: :) :doh:

super tare!! nu m-am gandit la topicul asta, dar trebuie sa recunosc ca mi-ar prinde si mie bine sa stiu ce sa mai fac de mancare!

 

pt inceput te intreb ce ai facut ultima data de mancare sau ce excluzi din start

Share this post


Link to post
Share on other sites
Ciorba de plante agatatoare, am auzit ca nu ingrasa. :tease:

 

agatatore ?

:)

 

mai... eu chiar nu stiu ce sa mai gatesc; am un spanac si ma cam uit la el, parca mananc aer, dupa 2 ore mi-e mai foame decat inainte. :(

 

Ontopic: Daca n-ai timp sau ti-e lene, poti sa iei un piept de pui si o punga de legume congelate, pui ceva condimente, le impachetezi in folie de aluminiu si le bagi in cuptor, dupa ce ai pus putina apa in tava. Cand sunt gata, pui putin unt peste ele . Nu ingrasa si e ...yammii. :(

adica... cum ?

impachetez doar pieptul in folie sau si legumele ? :doh:

 

 

 

:( :( :(

 

pt inceput te intreb ce ai facut ultima data de mancare sau ce excluzi din start

 

spanac ... !

 

:)

Share this post


Link to post
Share on other sites

io mananc de sparg orez cu legume (numai porumb, mazare si morcov) si cu niste muschi, kaiser, ceafa, ceva o specialitate din-asta. Stii cum e?!! Mori mancand... se face repede. Fierbi orezul, separat calesti legumele in putin ulei, pe urma torni si ceva apa, le lasi sa se inabuse, cand a scazut apa si-s fierte pui orezul, pe urma pui si carne si... pe ei, pe mama lor.. !! E si satios. Delicios.

Share this post


Link to post
Share on other sites
nu de putine ori am fost in pana de idei, carte de bucate ... ioc, asa ca... voi ce ati vrea sa mancati azi ?

iti imprumut o carte de bucate? eu am mai multe :tease:

Share this post


Link to post
Share on other sites
ce zici de o varza calita?

 

mda... :tease: am facut acum vreo luna ...

 

 

 

iti imprumut o carte de bucate? eu am mai multe :(

 

 

nus... is analfabet !

:)

 

doar daca-mi citesti pe messanger inainte de somnic... poate asa adorm mai repede !

 

:doh:

Share this post


Link to post
Share on other sites
agatatore ?

:tease:

 

mai... eu chiar nu stiu ce sa mai gatesc; am un spanac si ma cam uit la el, parca mananc aer, dupa 2 ore mi-e mai foame decat inainte. :(

 

O reteta cu spanac, mi se pare ca e arabeasca, dar nu sunt sigura.

Se taie niste ceapa si se caleste in putin ulei, apoi se adauga carne de vita/vitel tocata si se caleste bine. Cand este carnea gata, se adauga spanacul si putina sare si piper. E foarte usoara, se poate manca si rece si calda si e foarte buna cu paine arabeasca (lipie). :doh:

 

impachetez doar pieptul in folie sau si legumele ?

Si legumele. Nu ti-am spus ca e buna cand ti-e lene? Prea multa munca sa le impachetezi separat. :)

Edited by micalutza

Share this post


Link to post
Share on other sites
io mananc de sparg orez cu legume (numai porumb, mazare si morcov) si cu niste muschi, kaiser, ceafa, ceva o specialitate din-asta. Stii cum e?!! Mori mancand... se face repede. Fierbi orezul, separat calesti legumele in putin ulei, pe urma torni si ceva apa, le lasi sa se inabuse, cand a scazut apa si-s fierte pui orezul, pe urma pui si carne si... pe ei, pe mama lor.. !! E si satios. Delicios.

:tease: miamm, miamm... suna bine fata !

 

 

 

O reteta cu spanac, mi se pare ca e arabeasca, dar nu sunt sigura.

Se taie niste ceapa si se caleste in putin ulei, apoi se adauga carne de vita/vitel tocata si se caleste bine. Cand este carnea gata, se adauga spanacul si putina sare si piper. E foarte usoara, se poate manca si rece si calda si e foarte buna cu paine arabeasca (lipie). :)

pai... si spanacul meu e o inventie... am pus ciuperci taiate marunt, am calit ceapa si bucatele de carne de porc... , marar, delicat, etc... insa... :doh: ...nu m-am omorat nici cand eram copil dupa spanac!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×