Sari la conținut
Forum Roportal
Rayn

2023 anul 1 dupa COVID

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

6 hours ago, The Unknown said:

Maria, Peter si Paul au opinii diferite ca nu sint pe un pat de spital, inca.   Daca le prinde boala si n-au asigurare, dar si atunci, daca nu s-au vaccinat din timp cu preventive, se prefac si cei din spitale ca ajuta, dar n-au cu ce de multe ori.  ...  

atunci cand oamenii au fost constransi, conditionati de vaccinare intr-u despafurarea vietii lor, m-am revoltat

acum cand mitul eficacitatii vaccinarii covid este efectiv spulberat, (consider ca nimeni nu mai poate crede minciuna oficiala cu EFICIENT SI SIGUR), sunt chiar surprins sa constat ca inca mai exista adepti ai vaccinarii covid in contextul in care vaccinurile au ajuns chiar la gunoi

si ca sa nu fiu considerat antivaccinist, reiterez pozitia mea, oricine are dreptul sa apeleze la un vaccin recunoscut si testat...

dar nimeni nu poate fi constrans si conditionat de un vaccin COVID netestat, a carui perioada de testare se incheie abia peste 2 luni, in decembrie 2023,

iar rezultatele testelor vor fi aflate(daca vor mai fi aflate) peste nu stiu cati ani, iar cei ce au impus oficial se vor scuza: ""asa am crezut de cuviinta la vremea respectiva""

 

 

 

  • Like 2

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Atunci incepe sa creada in vaccinare foarte multi, cand doctorii intreaba familia la care locatie de CREMATION sa trimita corpul peste o vreme scurta???   

Este de mai multe feluri, ultra scump pentru familiile Kennedy si alti Regi Americani unde trece si de 20.000,00 de dolari procedura, URNA are valoare si pret separat, expunerea urnei intr-o sala unde se va tine si o slujba pentru familie si prieteni doar la invitatie, "refreshments" = racoritoare, etc.,  sau "dirt cheap" in ghettoes pentru criminals cu 300 de dolari maxim.  Punga pentru cenusa aduci de acasa :eek:

Se mai intreaba si pacientul cat mai este in minti, ce are trecut/declarat in testament, cum vrea sa fie ultimele aranjamente pe suprafata Pamantului???   

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Avertismentul medicului Streinu-Cercel.  România va fi lovită de un nou val epidemic

Pregatiti-va!!!  

Cât despre reintroducerea măștilor de protecție, cadrul medical consideră că este o măsură bună, la fel ca și restul indicațiilor din pandemie.         „E de recomandat ca atunci când în jurul tău există oameni care strănută, tușesc să porți o mască pentru că te protejează pe tine. Sunt foarte multe microorganisme, în momentul de față, care fac pe nebunele. De exemplu, virusurile gripale s-au înhăitat cu virusul respirator sincițial și dau forme severe la adult”.

https://evz.ro/avertisment-val-epidemic-medic-renumit.html

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
On 10/19/2023 at 7:51 PM, The Unknown said:

Avertismentul medicului ..... exemplu, virusurile gripale s-au înhăitat cu virusul respirator sincițial și dau forme severe la adult”.

e ca si cum ai spune oficial cum ca omul a aterizat pe un satelit al planetei Saturn

cum poti verifica?

cum poate verifica omul de rand informatia oficiala conform careia virusurile gripale s-au inhaitat....

asta se numeste manipulare!

  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Asa sint scrise informatiile oficiale ca si BIBLIA, aiurea si incurcat sa dea de lucru prostilor care cred in acel Hocus-Pokus, sa-l puna cum inteleg ei ca s-ar potrivi lor in viata reala dar sa le frica de d-zeu si de cel care le da de mancare, altfel Iad-ul le arde de viu!!!

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

cine isi aminteste despre Event 201/October 18, 2019?

e1.thumb.png.88712a2c934c7a87493b70c3fe5477d3.png

 

coincidenta sau nu, scenariul fictiv a devenit realitate in 2020

iata un alt scenariu fictiv, Catastrophic Contagion/October 23, 2022

 

e2.thumb.png.56380416fda4e6ddf9351317a06dec70.png

vom vedea cat de fictiv .....

 

  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Eu stiu inca din Septembrie 19, 2019 cand am avut un vis cu sora mea, a murit pe 1 Aprilie 2019 la Bucuresti.

Ea mi-a dat de inteles ca va fi un dezastru planetar care deja era pe drum din China spre Statele Unite si alte parti al continentelor americane. 

In acel an in Julie fii-mea era bolnava in spital si nu stiau doctorii ca are, in Septembrie eu am suferit de ceva ca nu eram sigura daca mai traiesc, iar in Oktombrie la inceput fiul a zacut. 

OMU" era in calatorie in Asia de Sud-Est, Indonezia parca, vizita prieteni, dar a venit inapoi mai mult mort decat in viata, a revenit dupa ce a dat de niste medicamente de la doctorul familiei.  Doar fii-mea a fost in spital la Los Angeles si doctorii de acolo nici idee nu avea de ce se intampla, de unde atatea bolnavi deodata si multi mor si cu ce sa trateze!!!  

Atat doar ca este boala de Plamani deja iesea la suprafata.   Daca n-as fi baut ceai peste ceai din Ginger cu miere, nu stiu unde eram, mai aveam si varza acra dar si Hrean in casa, am slabit mult dar incet am revenit.   Intre timp a aparut un nou vaccin contra Zoster/Shingles pentru cei care au mai suferit de boala asta si le-am luat pe toate 3 la o luna distanta, nu era deloc gratuit, dar asta m-a salvat sau a ajutat mult, stiu, ca ma ajuta inca si pana voi trai.   Dupa ce am terminat cu asta, ne-am dus sa ne vaccinam contra COVID. 

Inca se moare in mare numar de boala asta, in casele de batrani private desi nu lasa pe nimeni sa intre, dar nici nu sint vaccinati pacientii, chiar ieri s-a vorbit de asta la stiri.  Rar se mai spune pentru public cine din ce cauza moare si tot din cei nevaccinati initial fac majoritatea mortilor pe lista neagra, de toate varstele din pacate.   

N-am mai vazut un nume roman sau maghiar intre decedati de atunci din 2019.   Am auzit ca s-au dus multi batrani inapoi sa moara acolo dupa traditie si religie.      

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Ne confruntăm cu un nou virus mortal. Vom avea parte de o epidemie?

Un nou virus aduce îngrijorare la nivelul populației. Această boală îți face ochii să sângereze și provoacă moartea a aproximativ 40% dintre persoanele infectate.   Virusul a fost detectat pentru prima dată în Franța. Iar oamenii de știință se tem că ar putea ajunge în curând în Marea Britanie.   Febra hemoragică Crimeea-Congo (CCHF) face ca bolnavii să sângereze în ochi și ar putea fi pe cale să ajungă pe coastele britanice. Acest virus a fost detectat în căpușe în Pyrénées Orientales, la granița de nord-est a Franței cu Spania. Autoritățile franceze de sănătate publică au emis o actualizare la începutul acestei săptămâni. „Până în prezent, nu au fost detectate cazuri autohtone (infecții prinse în țară) la oameni în Franța.” au spus experții, conform Daily Star. Ne confruntăm cu un nou virus mortal. Vom avea parte de o epidemie?  

https://www.infoactual.ro/ne-confruntam-cu-un-nou-virus-mortal-vom-avea-parte-de-o-epidemie.html

 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
10 hours ago, The Unknown said:

Eu stiu inca din Septembrie 19, 2019 cand am avut un vis cu sora mea, a murit pe 1 Aprilie 2019 la Bucuresti.

Ea mi-a dat de inteles ca va fi un dezastru planetar care deja era pe drum ...

... dupa traditie si religie.      

recunosc, am retinut de la inceput si de la sfaritul textului tau

parerea mea, va trebui sa te obisnuiesti cu gandul ca nu exista virus nou decat daca este creat artificial

leacul impotriva virusului nou creat artificial, aka vaccinul creat tot artificial,  va expune corpul uman la o serie de manifestari 

 

Editat de Rayn
  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

2024 anul 2 dupa COVID

v-ati convins?

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×