Sari la conținut
Forum Roportal
The Unknown

Kirstie Alley Dead at 71, 12-05-2022

Postări Recomandate

Kirstie Alley                    https://www.yahoo.com/entertainment/kirstie-alley-dead-star-cheers-011545744.html

Kirstie Alley is dead at the age of 71, but how did the “Cheers” star die? What was Kirstie Alley’s cause of death?

Her cause of death was cancer.     Alley’s Cancer Was ‘Only Recently Discovered’

According to TMZ, it was a “private battle” with cancer.  Alley’s loved ones announced her death on her Twitter page on December 5, 2022. The family’s statement did not explain the form of cancer that Alley was fighting.

 

 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Ma surprinde ca tarziu a aflat de boala, oare nu facea testari preventive???    Desi pe toate aud din industria filmului ca apar cu anunturi sa ne testam si sa mai fie si cazuri din asta.              Nu zic ca nu aud de multe ori si eu la oameni pe care-i cunosc si n-au asigurare ca lucreaza pe negru desi au drepturi, dar nu vor sa plateasca taxe la Stat.  Este cat se poate de trist un caz ca asta, indiferent cine-i in situatie.  

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

"Probably an unnecessary death, but due to her Scientology beliefs, medical treatment is forbidden. I think that’s why they said it was “recently,” to avoid criticism, and why they don’t even share what type of cancer it was. She sought no treatment."

*Acum am citit la o noua stire despre actrita ca facea parte din acea BISERICA Scientology unde n-au treaba cu doctorii si bolil.   Asta explica totul, pacat ca mai cad pe o ureche azi oameni pe care n-as fi crezut in stare sa se neglijeze sa prefere moartea in loc de tratament.   Satana e MARE in acea Biserica!!!  

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

"Deși copiii lui Alley, True și Lillie Parker, nu au detaliat cu ce tip de boală se lupta actrița, reprezentantul ei a declarat pentru People că, înainte de a muri, a aflat că colonul este zona din corpul ei care a fost compromisă, acesta fiind motivul pentru care a primit tratament la Centrul de Cancer Moffitt din Tampa, Florida."

*A dat viata foarte ieftin.  N-are scuze ca n-a stiut, n-a auzit sau era greu de ajuns la un test preventiv.  Macar un test genetic daca facea afla multe. 

Unii cred ca sint perfect sanatosi dar au murit de Covid imediat dupa ce a fost identificat boala asta amarata.  Sportivii care erau convinsi ca spotivii sint perfect sanatosi si se credeau de neinvinsi, au murit la fel de repede ca si ala care in viala lui n-a facut nici un sport.  

In State in ultima vreme se face reclama la Cancerul de Colon sa comande OMU' un pachet cu cele necesare de facut un test in casa si sa trimita gratuit la locul indicat sa vada cum sta la acest capitol, dar nu multi se mai uita la TV am impresia, doar pe celular.

Aceasta boala are semne grele nu este una fara sa-si dea seama cineva ca sufera!!!   

https://www.doctorulzilei.ro/tipul-de-cancer-de-care-suferea-kirstie-alley-semne-care-nu-trebuie-ignorate/

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×