Sari la conținut
Forum Roportal

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Asta cu chiloți cu glugă e tare! Mda, având în vedere încălzirea globală, ar exista posibilitatea ca-n viitor să mergem pe stradă doar în chiloți. Dar, totuși, când mai vine câte o ploaie, e bine să avem și o glugă la îndemână. 

Dar asta mi-a adus aminte de o invenție pe bune, deși ciudată. Cică Bikini cu incarcare solara.

Femeile care vor sa se bronzeze pe plaja si sa isi incarce bateria gadgetului, isi pot cumpara acesti bikini cu incarcare solara. Acestia au si un USB prin care se conecteaza telefonul sau iPod-ul descarcat.

Marfă! Ce să mai zic. Vrei s-o lași fără net sau fără telefon, îi dai bikinii jos! :laugh:

?mmid=5592a1820b3e034512

 

 

Editat de Vriies
  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

tren-maglev_hepta_4310309_descopera.jpg

China vrea să construiască o linie de tren de aproape 13.000 de kilometri, inclusiv subacvatică, către SUA (descopera.ro)   

"Trecerea prin Strâmtoarea Bering va necesita realizarea unui tunel subacvatic de patru ori mai mare decât cel din Canalul Mânecii și o tehnologie la un nivel mult mai ridicat."

*Nu stiu cum "va zbura" acest plan chinezesc, pe acolo circula/migreaza si balenele si alti pesti uriasi, ei nu vorbesc chineza, s-ar putea sa iasa intors planul subaquatique.* 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Impulsul economic al viitorului. Tehnologia bazată pe comunicațiile 5G

https://evz.ro/impulsul-economic-al-viitorului-tehnologia-bazata-pe-comunicatiile-5g.html

Cu o infrastructură wireless ce este mult mai robustă, vom putea conecta cloud-ul cu zonele edge și mulțimea de dispozitive cu utilizatorii din întreaga lume. Mai important de atât, vom avea nevoie energie mai puțină pentru a face să funcționeze toate acestea, în comparație cu tehnologia 4G.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Atomi exotici cu cuarci „stranii”. SIDDHARTA-2 la acceleratorul DAFNE

"Studiul atomilor exotici este foarte important pentru a înțelege interacțiunea nucleară puternică; în acest context experimentul SIDDHARTA-2 la acceleratorul DAFNE de la Frascati are un obiectiv ambițios: prima măsurătoare din lume a deuteriului kaonic – un atom în care electronii sunt înlocuiți de așa-numiții kaoni, care conțin cuarcul „strange”."

https://evz.ro/atomi-esotici-cu-cuarci-stranii-siddharta-2-la-acceleratorul-dafne.html

*Asta-i doar introducerea in stiinta asta, aveti ca tema pentru acasa sa invatati toate denumirile si la ce sint buni???*   

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

https://evz.ro/va-putea-fi-inlocuita-mintea-umana-de-inteligenta-artificiala-ce-spune-unul-dintre-cei-mai-cunoscuti-neurochirurgi-din-romania.html   

"Va înlocui inteligența artificială gândirea umană și oamenii în general?  Este o întrebare aflată pe buzele tuturor, având în vedere ultimele descoperiri științifice.  Unul dintre ce mai cunoscuți neurochirurgi din România, medicul Vladimir Ciurea explică faptul că tehnologia este bună, dar până la un punct."

*Se vor crea doar oameni super inteligenti care nu comenteaza si pareri personale doar accepta tot ce li se comanda.   Ce se fac politicienii???*  

Editat de The Unknown

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×