Sari la conținut
Forum Roportal
Vriies

Coronavirus la zi

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Oamenii se impacienteaza pentru ca oculta mondiala vrea sa le ia temperatura la intrare in magazine/institutii si se intreaba ce vor face dupa aceea fara temperatura...

  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Ultima editie ... masca nu ne apara 100% doar ajuta sa nu ne imbolnavim imediat de virusi intr-o incapere cu multi necunoscuti: - magazine, localuri, avion, arena sau sala de sport, scoala, spital, sala de gymnastica, coafor etc.   Ne recomanda sa nu stam prea mult in acele locuri si sa ne abtinem de locuri aglomerate inca o vreme sa vedem cum se decurg treburile.   Se merge deja la munca in multe locuri si de curand totul va rula ca inainte.   Mai bine acasa se se tina dineuri romantice langa luminare decat in localuri cu mancare comandata ca se va distra si mai bine ca e fara limite de distantare ... ca nimeni nu masoara acei 2 metri, nu se poarta masca ... si nici cantitatea de alcool baut de placere nu este limitat :meeting:   

 

  • Like 3

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Consumul de animale sălbatice a fost interzis în Wuhan, centrul pandemiei de Covid-19  =ciao.ro=

Veste bună chiar din zona de unde a pornit pandemia de coronavirus! 

Potrivit informații de la Mediafax, s-a interzis oficial consumul de animale sălbatice, vânatul sau reproducerea animalelor, chiar și pe cele considerat protejate. Regulile impuse de guvernul municipal din Wuhan, China, vor fi valabile pentru cinci ani de zile. Este interzis și consumul de animale rare sau pe cale de dispariție.    

Aceste reguli sunt peste tradiția din China, și anume în câmpul medicinal și gastronomic, căci consumul de animale sălbatice face parte din habitusurile lor, lucru pe care îl învață de mici. Din luna ianuarie, fusese instituită o interdicție temporară asupra comerțului cu animale sălbatice.   Odată cu această reglementare, piețele cu animale vii din Wuhan își vor trage ”cortina”.   Acestea apăruseră în anii 1970, când exista foametea cruntă, dar până acum afacerile au strâns peste 70 de miliarde dolari anual.   

******

Eu nu mananc mancarea chinezilor, nu-mi place nimic de la ei, dar imi fac daca am chef de ceva dupa metodele lor dar cu ingredientele mele, nimic din magazinele lor din acele milioane de feluri de ambalaje colorate.    Cumpar peste dar prins in Pacific, sau varza alba, marar verde, morcovi, gulie, ginger, ridichi cultivat de ei in Arizona sau California ca detin ferme uriase.    

 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

 "Centrul American pentru Controlul și Prevenirea Bolilor (CDC) indică o rată a mortalității pentru COVID-19 de numai 0,26%, dublu față de cea a gripei sezoniere, dar mult mai mică decât estimările inițiale."

evz.ro/anuntul-bomba-al-cdc-rata-mortalitatii-covid-19-este-de-026

Ceea ce a fost doar o "acoperire" sa se pregateasca pentru ... un eveniment. Am stiut de la prima zi ca nu este adevarat nimic cu virusi si koroane, doar o intimidare al populatiei, dar nu cred ca o sa mai tina figura inca odata sa paralizeze PLANETA.   Mai vedem in ce se va rostogoli aceasta bulgare de zapada.

"Comisarul UE pentru Afaceri Externe a făcut apel la membrii Uniunii pentru o „strategie mai solidă” față de China, pe fondul semnalelor că Asia ia locul Statelor Unite ca centru global de putere."

sub-conducerea-germaniei-ue-se-pregateste-sa-intoarca-spatele-sua-si-sa-se-orienteze-spre-china-si-asia.   

Editat de The Unknown
  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Acum asteptam.

Sa vedem ce se intampla la Constanta dupa invierea reloaded organizata de Teodosie. 

  • Like 3

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Ce aud la stiri financiare locale la TV.  Un nou record a fost cunoscut din Istoria Statelor Unite, cel al economisirii, ceea ce nu este deloc la moda ca in Elvetia!!!   

S-a economisit in Aprilie 33% din toate sumele la dispozitie americanilor ... ultimul record a fost de 17% dar nu mai tin minte dupa care eveniment major, dar mai demult.    

Ca atare se poate cumpara casa pe 30 de ani cu rata de 3.2% dobanda fixa, adica gratuit in alte cuvinte, dupa ce se califica cei interesati sa obtina Imprumut pe Termen Lung.

    

  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Testing pentru KoronaVirus: - omu' suna pentru termin la testing ca una din pisici avea o mare infectie si nu i-au mai dat inapoi din spital si a primit instructiuni sa dezinfecteze locurile unde a umblat pisica.   Doar in curte era, nu in casa ca si restul.   Ne prezentam la o Farmacie cu masina la rand afara si prin geam vrea sa ne dea alea sa ne bagam in nas cam 3 cm de la unde ne arata.   Eu am refuzat sa ma torturez imediat, el dupa mine si iar ma intreb???    Daca ar fi asa de periculos virusul, nu meritam servicii mai de doamne ajuta???   Lumea pleca repede si din fata noastra dar si dupa noi ca erau precis nemultumiti ca mine.  Ne-au anuntat ca nu s-a transmis de la animal la om inca niciunde nimic, degeaba a aruncat 4 litri de Clorax pe parcare.

Da' in farmacie la intrare e o mizerie de numa' ... nimeni nu curata extra chiar deloc in ultima vreme si mai vine si partea a 2-a a valului de NIMIC rostogolit rotund si mare!!!  Si asa au ajuns democRAții sa aibe grija de saraci, sa le protejeze si le ... doar sa le voteze.

  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

A aparut si primul caz de KoronaVirus intre cunostinte dar nu aproape de noi, e pe alt continent, noi am aflat azi dar conditia este de peste o saptamana.   Un prieten al sotului s-a imbolnavit la un party unde s-a dus cu amanta si toata gasca vesela a fost luat in spital de Salvare ca le-a venit rau, dar inca nu avem multe detalii.    Cazul medical va fi o nimica toata fata de consecventele cu nevasta :lol2:

  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Cât timp vom mai purta MASCĂ?

O luna sau doua, sa speram dar nu cu anii!!!   Eu voi purta de acum incolo in toate locurile publice si-mi cumpar si niste ochelari de protectie cand se deschid magazinele.   Daca traia sora mea se imbogatea din facut de masti, stia sa coasa super bine si sa croiasca orice, indiferent de material.      

Inteleg cat este de important in locuri publice.   Ieri am fost intr-un magazin alimentar si s-a ars mancarea ca gatesc pentru pranz si nu avea aer nimeni din cauza mirosului greu de suportat si sub masca!!!

Era una din cele mai scumpe alimentari din Arizona "AJ's Fine Foods"  si nu avea un sistem de ventilare ca lumea, unii in pauza de masa stateau la rand dupa mancare, eu aveam de asteptat ca am dus sotul la o procedura medicala si nu m-au lasat sa astept in sala de asteptare.  Altadata NU te lasa sa pleci de acolo, acum e altfel si eu de fiecare data cand imi spunea sa plec ridicam o masca din cutie ca special au lasat mesaj sa fiu de fata pe timpul procedurii, altfel pleca cu taxi.     Inca ma doare capul de la toate aventurile de ieri plus, n-am mancat aproape nimic de nervi cu pregatirea pentru procedura nici cu o zi inainte.   

realitatea.net

  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.

×