Jump to content
Forum Roportal
NicolaeT

Cum sa trec peste ea ?

Rate this topic

Recommended Posts

A trecut vreo juma de an de la despartire dar sentimentele mi-au ramas aceleasi. Am incercat in timpul asta sa ies cu alte fete, dar cand ma aflu la o intalnire ma intreb ce caut acolo si astept sa se termine mai repede. Nici macar nu ma implic in conversatie, zic doar chestii la nimereala ca sa fie. Cand mai ajung sa fac sex la fel, ma intreb ce treaba am eu cu tipa respectiva de ma aflu cu ea in acelasi pat. Am primit si declaratii de dragoste de la unele, chiar si 2 cereri in casatorie. Dar toate ma lasa rece. Ma gandesc doar la ea, imi apare intruna in vise. Si chestia e ca nici nu ma lasa in pace si tot revine din cand in cand. Astazi am cedat si m-am intalnit vreo ora cu ea in parc. A parut totul ireal, parca nu vorbeam cu o persoana, ci cu o imagine intr-un vis. O fixam cu privirea pe banca si tot ce imi doream era sa fac acolo dragoste cu ea, cu tot frigul asta care e afara. Acum acasa sunt total paralizat. M-am pus in pat si delirez ca atunci cand ai febra de 39 de grade. Abia m-am fortat sa intru acum pe forum sa scriu astea. Nu conteaza de ce ne-am despartit. Ideea e ca nu mai putem fi impreuna. Dar tot ma cauta, iar eu nu o pot uita. Iar daca imi scrie fie si doar un rand intr-o zi, nu mai sunt bun de nimica toata ziua, doar stau in pat. M-am saturat. Cum se trece peste asa ceva ?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Daca ea tot te cauta, inseamna ca tu ai pus capat relatiei.  unilateral. si ea ar vrea sa continuati? E clar ca esti indragostit de ea, sau cel putin ai facut o pasiune puternica pentru ea, deci care ar putea fi motivul pentru care ai vrut sa pui capat relatiei? Te-a speriat efectul pe care il are ea asupra ta?

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Acum 41 minute, Fiero a spus:

:smile:

Ce e ? :)) Oricum, daca tot ai postat si tu, tresa fac o lamurire, ca tu intelegi diferenta. Nu o iubesc, nici macar nu-mi place de ea (ca persoana). Sunt doar indragostit. Si orice-as face, indragosteala asta refuza sa dispara.

Edited by NicolaeT
  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nici nu imi inchipuiam altceva. Nu iti dau niciun sfat, nu empatizez cu indragostitii, sorry. :smile:

  • Like 1
  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

"Îndrăgosteala" asta o să dispară atunci când fiecare dintre voi o să își găsească o persoană pe care să o iubească cu adevărat. Până atunci, rămâne mai mult la stadiul de pasiune, din punctul meu de vedere. :o:

Share this post


Link to post
Share on other sites
Acum 13 ore, NicolaeT a spus:

Ea a pus capat. Si tot ea ma cauta. Dar cand ii propun ceva serios nu vrea. Asa ca nu inteleg ce vrea, ca nu spune niciodata clar.

Ce ar fi sa nu ii mai răspunzi la invitații? 

Atâta timp cât la fiecare call din partea ei, tu dai fuguța sa vă întâlniți - nici nu mai contează cine initeaza.

Daca vrei sa și demonstrezi că vrei ceva doar serios cu ea, tine-te de cuvânt și nu mai da curs invitațiilor ei nehotărâte. Ori totul, or nimic. Cam așa să înțeleagă că stă treaba.

Sau, daca vrei sa fii in continuare un cățeluș - hei, e si asta un mod de a-ți complica viața.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×