Jump to content
Forum Roportal

Rate this topic

Recommended Posts

Ati avut nevoie vreodata de bani si, pentru ca nu ati gasit niciun prieten si nicio cunostinta sa va ajute cu suma necesara, ati apelat la amanet auto? Poate nu ati stiut de aceasta varianta, insa la ora actuala, atat persoanele fizice, cat si cele juridice, isi pot rezolva multe probleme financiare prin amanet auto. Ei pot lua pana la 75% din valoarea de piata a masinii, in functie de marca, de anul de fabricatie si de aspectul autoturismului. 
 
Deci, ati avut vreo experienta cu asa ceva?

Edited by ♫ Blues ♬
Scos reclama seo.

Share this post


Link to post
Share on other sites

NU și nici nu agreez ideea de amanet.

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Este o idee cat se poate de rea, ca dobanda este foarte mare si nu se da decat o suma mica nici 25% din valoarea masinii, pe termen scurt, dupa care se confisca masina!!!

 

Eu n-o sa apelez la nici un serviciu din asta cat voi trai si nici familia mea!!!  dar aud romani/europeeni care se imprumuta pentru a cumpara bilete de loterie in speranta ca vor castiga miliarde.  Este o capcana, deloc un business cinstit.   Fiul vecinului de peste drum a luat bani de acolo si fiind minor, tatal lupta in tribunal sa-i dea inapoi masina noua cumparata de bunica cu aproape 20.000,00 de dolari, confiscata pentru  2800 de dolari imprumutati, ca n-a reusit sa dea ratele in timp.     E camatarie nimic altceva, nici banca nu reposedeaza asa de repede masina ca ei!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×