Sari la conținut
Forum Roportal
Mr.Pervy McPervert

Klaus....Santa Klaus

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Avem presedinte! Asa strigau frenetic unii iesiti la protest.

la un protest la care nu avea ce sa caute un sef de stat, cu atat mai putin unul care baga batul prin gard si instiga impotriva unui guvern ales democratic, dar care din pacate nu e al lui.

Observ din ce in ce mai mult ca unora din sustinatorii lui Iohannis nu le place democratia.

Atunci cand vorbim despre democratie, incultul si academicianul au un lucru in comun chiar daca IQ-ul ii deosebeste.

Lucrul ala in comun e dreptul de vot.

Ai zice ca iubitorii democratiei accepta rezultatele unui vot democratic, nu la noi insa.

La noi aparatul de propaganda implementat de Basescu, a fost mostenit in totalitate de Iohannis.

De aia isi faceau griji unii cand vedeau cine mai exact face campanie salvatorului promis, neamtului integru si pus pe maretii.

Romania lucrului bine facut nu a venit nici pana acum, cu toate ca bravul salvator a avut la un moment dat un guvern doar al lui.

Poate in conceptia lui, lucrul bine facut presupune sa iti iei vacante jumatate de mandat si sa participi la prima sedinta de guvern dupa 2 ani in care nu ai miscat nimic, facand un circ marca Basescu, in goana dupa electorat(nu am nici cea mai mica indoiala ca Iohannis e deja in campanie pentru al doilea mandat, exact la fel a procedat Basescu)

"Un grup de penali vor sa slabeasca statul de drept" zicea bravul conducator, este o aberatie ce propun, vor sa scoata zeci si sute de politicieni penali din inchisori (sa ignoram pentru moment ca ar mai fi fost vorba si de alte sute de mii de detinuti care nu erau politicieni, asa cum i-a ignorat si Klaus).

Bun, e de porc, jos cu ei, cum sa faca asa ceva?!

Pai cica ar fi vorba-n targ ca nu suntem cu nimic speciali, ca Italia, a fost fortata de CEDO sa plateasca 8 euro zilnic fiecarui detinut si la 10 zile sa le scada o zi din pedeapsa, intr-un program denumit generic "inchisori goale" mai clar, au adoptat o lege de gratiere.

Doar ca in Italia nu au existat interese si nu a trebuit folosit sau inventat un aparat de propaganda ca la noi.

Adica, umbla iar vorba-n targ, ca dupa niste calcule, am fi avut de platit 80 de milioane de euro la CEDO (poate a decis Iohannis sa le plateasca din chiriile de pe 6 case, ca acum neaga si suma calculata) si ca orice guvern ar fi fost la putere (chiar si minunatul guvern Ciolos, care a modificat codul penal prin ordonante de urgenta, FARA DEZBATERE PUBLICA si fara sa tipe Klaus ca nu exista transparenta, ca nu pot sa faca ei legi peste noapte, insa nu se pune, ca era guvernul lui.) era obligat intr-un fel sau altul, din cauza a ce urmeaza de la CEDO sa aduca in dezbatere publica un proiect despre gratiere.

Ca deh, nu ne-o placea noua gandul ca ies puscariasii, da' cica au scarbili alea din uniune niste reguli clare pe care tre' sa le respectam ca stat membru si cica CEDO e nasol, deh, ghinion.

Dar a iesit acum Iohannis si a zis ca ar fi o solutie, parca nu mai e chiar asa dracul de negru, parca, dupa ce i s-a explicat in limba germana, la Strasbourg, am putea sa gasim o solutie unde gratierea sa fie o parte din rezolvare.

De aia mi-e sila de Iohannis, pentru ca e duplicitar, pentru ca nu are coloana vertebrala, de cand si-a inceput mandatul a aratat din ce in ce mai mult ca o sluga a alora pe care i-a lasat in urma Basescu si al aceluiasi aparat de propaganda infect.

El si cu ai lui au exploatat miseleste o tragedie si au reusit sa schimbe un guvern, a avut apoi un guvern al lui si s-a plimbat, au venit alegerile, electoratul i-a tras prima palma peste bot si guvernul lui a trebuit sa plece.

Acum, cu o aroganta ce o depaseste cu mult pe cea a lu' Basescu, la o luna dupa alegeri, inconstient si manat de un ego de neam prost, incearca sa porneasca si sa intretina o criza politica pentru castiguri personale, indiferent de costuri.

Eu unul sper sa nu isi duca mandatul la sfarsit, 10 ani de Basescu au fost de ajuns, totusi, inca 5 trasi la indigo suna prea mult.

  • Upvote 4

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Tu ai citit macar proiectul pentru asa zisa gratiere?

Ai citit ce aberatii sunt acolo?

 

 

Si app, democratie inseamna ca poporul conduce si, desi unora le place sa creada ca votul conteaza doar o data la 4 ani, uite ca in Cobstitutie se spune clar ca suveranitatea nationala este poporul roman. Si nu spune ca doar o data la 4 ani, deci, daca se aduna in numar reprezentativ, poate si trebuie sa isi spuna opinia.

 

Si de f multe ori Iohannis a cuvantat impotriva legilor si actiunilor contra justitiei, unde psd e clientela veche, dar ute unde a ajuns dialogul.

Pai nu era bine nici sa fie momaie, sa faca doar pe mediatorul.

 

Acum nu e bine ca nu mai face doar pe mediatorul, desi, nici nu incalca legea.

 

Nimic nu e bine.

 

Tu ce ai fi facut in locul lui pe 18?

Ai fi lasat ordonantele sa curga?

Sau?

  • Upvote 2

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

A lasat foarte bine ordonantele sa curga cand a fost vorba de guvernul Ciolos, tu cred ca ai vazut ca zic de Iohannis si nici nu te-ai mai sinchisit sa citesti sau sa te informezi sa vezi daca e adevarat ce am scris.
Si vezi ca spre deosebire de scarbele astea penale, care aveau proiectele in dezbatere publica, guvernul Ciolos a modificat codul penal dupa bunul plac, fara dezbatere publica, prin, ai ghicit, ordonante de urgenta.
Nu-s eu presedinte, nu ma mai intreba de fiecare data "ce as fi facut eu?" nu are nicio relevanta.
Da, am citit OUG, tu si multi altii (multi platiti, intr-adevar) care au vomitat inapoi retorica propagandista in on-line si mass-media se pare ca nu s-au sinchisit.
Toata lumea a tinut o placa de parca dedicatia era penalii psd exclusiv, zici ca din alte partide, inlcusiv frumosul partid de unde spera ca isi numeste Iohannis premier, nu venea problema asta.

Basca, unde pui ca scrie negru pe alb in ordonanta ca faptele de CORUPTIE nu se discuta.
A oprit asta pe cineva sa abereze?Nu.
Toti (aparatul de propaganda adicatelea) strigau ca e pentru Voiculescu, ca e pentru Dragnea.
Voiculescu fie cu gratiere sau nu, iese, pentru ca si-a ispasit pedeapsa, Dragnea NU E CONDAMNAT, ori OUG se referea, din cate am citit eu, la cei care sunt deja condamnati (fara fapte de coruptie) si sunt deja intemnitati pana in 18 ianuarie. Adicatelea, daca ordonanta intra in vigoare si maine era condamnat Dragnea, nu i se aplica, ca nu zicea nicaieri in ordonanta ca de acum incolo, tot ce e incadrat la 5 ani e permis, basca, mai mult, scria ca nu coruptii.
Tu la ce ma intrebi pe mine daca am citit-o si nu faci o scrisoare deschisa sa il intrebi asta pe Iohannis, care a iesit sa instige folosind aceeasi propaganda, iar acum, dupa intalnirea de la CEDO, s-a sucit?!(iar nu ai citit nimic din ce am scris)
Domnu' Iohannis care tipa "penalli" a pierdut definitiv o casa luata cu acte false, adicatelea intra sub incidenta legii penale si el si nevasta-sa, in caz ca nu avea acum imunitate prezidentiala.
Stii cine a propus un referendum pentru ridicare imunitatii pentru parlamentari dar si pentru presedinte?Penalul de Dragnea, dar vezi ca molcomul de la Sibiu tace pamant.
Stii cine a facut ca presedintele sa poata numi procurori sef? Monica Macovei.
Nici nu mai conteaza ca e inadmisibil asa ceva cand presedintele are o agenda (vizibila din luna in cazul Iohannis) dar nu il vezi pe fat frumos sa ceara referendum pentru asta, il vezi instigand pentru ca nu are majoritate parlamentara fara sa il doara nici in 3 litere de consecinte.

http://www.b1.ro/stiri/politica/elefantul-din-camera-tehnocratilor-guvernul-ciolos-a-adoptat-modificari-la-codul-penal-prin-ordonante-de-urgenta-fara-a-fi-criticat-de-iohannis-pentru-lipsa-de-transparenta-174154.html


(4) Nu beneficiaza de prevederile art.1 cei care au savarsit urmatoarele infractiuni:

 

A. Infractiuni reglementate de Codul Penal:

 

1) infractiunile contra sigurantei statului prevazute in art. 155-173 Cod penal anterior si in art. 394-412 Cod penal in vigoare;

 

2) infractiunile de omor prevazute in art. 174-177 Cod penal anterior si in art. 188-191 Cod penal in vigoare;

 

3) vatamare corporala grava prevazuta de art. 182 Cod penal anterior si in art. 194 Cod penal in vigoare;

 

4) lovirile sau vatamarile cauzatoare de moarte prevazute de art. 183 Cod penal anterior si in art. 195 cod penal in vigoare;

 

5) lipsirea de libertate in mod ilegal prevazute de art. 189 Cod penal anterior si in art. 205 cod penal in vigoare;

 

6) violarea de domiciliu prevazuta in art. 192, alin 2 Cod penal anterior si in art. 224 alin.2 cod penal in vigoare

 

7) santajul prevazut in art. 194 Cod penal anterior si in art. 207 cod penal in vigoare

 

8) violul prevazut de art. 197 Cod penal anterior si in art. 2018 cod penal in vigoare ;

 

9) actul sexual cu un minor prevazut de art. 198 Cod penal anterior alin 2-4 si in art. 220 alin 2-4 cod penal in vigoare ;

 

10) agresiunea sexuala prevazuta in art. 219 Cod penal in vigoare

 

11) coruptia sexuala prevazuta de art. 202 Cod penal anterior si in art. 221 cod penal in vigoare ;

 

12) incestul prevazut de art. 203 Cod penal anterior si in art. 377 cod penal in vigoare;

 

13) furtul prevazut de art. 209 Cod penal anterior si in art. 229 cod penal in vigoare;

 

14) talharia prevazuta de art. 211 Cod penal anterior si in art. 233 – 234 cod penal in vigoare;

 

15) pirateria prevazuta de art.212 Cod penal anterior si in art. 235 cod penal in vigoare, precum si talharia sau pirateria urmata de moartea victimei prevazuta de art. 236 cod penal in vigoare;

 

16) inselaciunea prevazuta de art 215 alin 2-5 Cod penal anterior si in art 244-245 cod penal in vigoare;

 

17) ultrajul prevazut de art. 239 Cod penal anterior si in art. 257 cod penal in vigoare;

 

18) tortura prevazuta de art. 267 1 Cod penal anterior si in art. 282 cod penal in vigoare;

 

19) represiunea nedreapta prevazuta de art. 268 Cod penal anterior si in art. 283 cod penal in vigoare;

 

20) evadarea prevazuta de art. 269 Cod penal anterior si in art. 285 cod penal in vigoare;

 

21) inlesnirea evadarii prevazuta de art. 270 Cod penal anterior si in art. 286 cod penal in vigoare;

 

22) parasirea postului si prezenta la serviciu in stare de ebrietate prevazuta de art. 275 alin. 3 Cod penal anterior si in art. 331 alin. 3 cod penal in vigoare;

 

23) neindeplinirea indatoririlor de serviciu sau indeplinirea lor defectuoasa prevazuta in art. 329 alin. 2 cod penal in vigoare

 

24) nerespectarea regimului materialelor nucleare sau al altor materii radioactive prevazuta de art. 279 1 Cod penal anterior si in art. 345 alin 2-4 cod penal in vigoare;

 

25) falsificarea de monede sau de alte valori prevazuta de art. 282 Cod penal anterior si in art 310-312 cod penal in vigoare;

 

26) falsificarea de valori straine prevazuta de art. 284 Cod penal anterior;

 

27) detinerea de instrumente in vederea falsificarii de valori prevazuta de art. 285 Cod penal anterior si in art. 314 cod penal in vigoare;

 

28) luarea de mita prevazuta de art. 254 Cod penal anterior si cod penal in vigoare;

 

29) darea de mita prevazuta de art. 255 Cod penal anterior si art. 290 cod penal in vigoare;

 

30) traficul de influenta prevazut de art. 257 Cod penal anterior si art. 291 cod penal in vigoare;

 

31) cumpararea de influenta prevazut de art. 292 cod penal in vigoare ;

 

32) nerespectarea dispozitiilor privind importul de deseuri si reziduuri prevazute de art 302 2 alin. 2 Cod penal anterior;

 

33relele tratamente aplicate minorului prevazute de art. 306 Cod penal anterior;

 

34) traficul de stupefiante prevazute de art. 312 Cod penal anterior;

 

35) falsificarea de alimente sau alte produse prevazute de art. 313 Cod penal anterior si in art. 357 cod penal in vigoare;

 

36) proxenetismul prevazut de art. 329 Cod penal anterior si in art. 213 cod penal in vigoare;

 

37) constituirea unui grup infractional organizat prevazut de art. 367 cod penal in vigoare;

 

38) racolarea minorilor in scopuri sexuale prevazuta de art 222 cod penal;

 

39) sclavia prevazuta de art. 209 cod penal;

 

40) traficul de persoane prevazuta de art. 210 cod penal;

 

41) traficul de minori prevazuta de art. 211 cod penal;

 

42) folosirea serviciilor unei persoane exploatate prevazuta de art. 216 cod penal ;

 

43) folosirea prostitutiei infantile prevazuta de art. 216 alin 1 cod penal;

 

44) pornografia infantila prevazuta de art. 374 cod penal;

 

45) fraudele comise prin sistemul informatic si de plata electronice prevazute de art. 249 – 251 cod penal;

 

46) traficul de migranti prevazuta de art. 263 cod penal;

 

47) facilitarea sederii ilegale in Romania prevazuta de art. 264 cod penal

 

48) divulgarea informatiilor secrete de stat prevazuta de art. 303 cod penal;

 

49) ultrajul judiciar prevazut de ar. 279 cod penal;

 

50) cercetarea abuziva prevazuta de art. 280cod penal.

Art. 6 Dispozitiile prezentei ordonate de urgenta se aplica numai faptelor comise pana la data de 18.01.2017.

 

Nu mai tipam ca ies violatorii?
Cica nu erau in ordonanta, scria clar.
Nu mai tipam ca ies coruptii?
Cica aia cu fapte de coruptie erau exclusi.
Dar aia care dau mita si fac trafic de influenta?
Cica nici alora nu li se aplica.
 


Ti le-am dat ca sigur nu le-ai citit, dar ai tupeu sa ma intrebi pe mine daca am citit "asemenea aberatii".

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Atunci mai beneficiaza cineva? :lol:

 

Si totusi ramane intrebarea DE CE procurorul sef DNA se impotriveste adoptarii ordonantelor. DE CE a afirmat in numeroase randuri ca cele doua acte sunt cu dedicatie pentru coruptii din PSD. N-a citit nici dansa?

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Inainte de a raspunde la restul, tu ai citit minuta condamnarii lui Dragnea?

 

http://www.stiripesurse.ro/minuta-edin-ei-de-condamnare-a-lui-liviu-dragnea-ce-au-precizat-judecatorii_991872.html

 

Cum sa nu fie condamnat penal?? Si inca definitiv!

 

Si app, in baza articolului 5 din proiect, desi o tin ei sus si tare cu eliberarea puscariilor, vor sa gratieze de pedeapsa si pe cei condamnati CU SUSPENDARE.

Faptele de coruptie nu fac o exceptue aici ca si in cazul art.1 din art.2.

 

 

Apoi, Iohannis, din cate stiu, are proces civil, nu penal.

Mai mult, Dragnea poate sa zica ce vrea. Cine il mai crede cu referendumurile lui?

Sa o faca si apoi discutam.

Editat de Stu'

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Ca zici tu? 
Ca zice propaganda?

Eu cred ca ma iau dupa ce scria in proiect, anume ca fac exceptie.
Proiect care era in dezbatere publica si care nu avea oricum forma finala.
Nu il intrebi si pe Iohannis de ce s-a sucit si crede totusi ca gratierea ar putea fi o solutie?

 



Apoi, Iohannis, din cate stiu, are proces civic, nu penal.
Mai mult, Dragnea poate sa zica ce vrea. Cine il mai crede cu referendumurile lui?
Sa o faca si apoi discutam.

Civil se numeste si cand e vorba de luat case cu acte false, iti zic eu ca e sigur penal.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Nu e daca el nu stia ca actele sunt false. Nu e cercetat penal.

 

Si nu zic ce zice propaganda.

Am in fata documentul!

 

 

Coboara mai jos la art 5!

Stai ca incerc eu un copy paste.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Acuzatiile care ii sunt aduse lui Liviu Dragnea:
- folosire a influentei sau autoritatii de catre o persoana care detine o functie de conducere intr-un partid, in scopul obtinerii pentru sine sau pentru altul de foloase necuvenite
- asociere pentru savarsirea de infractiuni
- instigare la violarea prin orice mijloace a secretului votului de catre membrii biroului electoral al sectiei de votare ori de catre alte persoane
- instigare la promisiunea, oferirea sau darea de bani ori alte foloase in scopul de a determina alegatorul sa voteze in cadrul referendumului
Asta in dosarul referendumului.
Pai ia sa vedem ce zicea OUG despre traficul de influenta:

Nu beneficiaza de prevederile art.1 cei care au savarsit urmatoarele infractiuni:

30) traficul de influenta prevazut de art. 257 Cod penal anterior si art. 291 cod penal in vigoare;
 

Adicatelea, nu i se adresa, nu se incadra din ce scrie in proiect.
Mai ai propaganda fara sa citesti proiectul si apoi sa spui ce ai auzit pe la altii fara sa pui tu doua cap la cap?


Deci daca judecand dupa proiect, Dragnea nu beneficia de OUG, cum facem?

Si se pare ca pentru faptele alea, nu beneficia.
Cum facem?!

 


Nu e daca el nu stia ca actele sunt false. Nu e cercetat penal.
 

Cred ca te prefaci ca nu intelegi,

Nici nu are cum sa fie cercetat penal, pentru ca are imunitate.
Era cercetat penal imediat dupa decizie, daca nu avea.
 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Dragnea este condamnat in baza legii 78/2000 (lege speciala privind faptele de coruptie) privind faptele de coruptie si, da, legea 78/2000 este mentionata la noul articil 3 litera B alineatul DAR articolul 13 al lui Dragnea nu este exveptie si ar fi gratiat. Lui i s-ar aplica doar art5 din codul penal privind legea cea mai favorabila!

 

Citeste cu atentie minuta si proiectul.

Editat de Stu'

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×