Sari la conținut
Forum Roportal
Davi_

Stiati ca...

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Daca iti expira actul de identitate si nu il schimbi in 45 de zile, banca iti taie accesul la cont? Eu nu am stiut. 

 

Desi platesc fel de fel de servicii/notificari, doua banci nu au catadicsit sa ma anunte acest lucru si, dupa cum banuiti, nu am mai putut face niciun fel de tranzactie, desi cardurile sunt in termenul de valabilitate!

Daca sunt pe minus cu 000,1 lei, imediat primesc notificare pe tel. Insa, ca banii mei sunt blocati pana imi schimb actul de identitate, nu s-au obosit sa ma anunte.

Sa va mai spun ca vineri m-am facut de rahat in supermerket, in sensul ca ma uitam ca vaca si nu intelegeam ce se intampla? Nu va mai spun. :) 

 

  • Upvote 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Sincer imi pare rau de experienta din public ... am patit si eu sa n-am nimic in poseta cu ce sa platesc ca am lasat totul acasa o seara inainte ... insa chestia cu data de expirare

 

aici nu prea se poate uita ca politia te prinde imediat parca, am auzit putine povesti pentru ca: - Permisul de Conducere este si documentul de identitatea la cei de peste 16 ani.

 

Daca nu fac un accident de circulatie, este valabil pana cand implinesc 65 de ani!!!      Actul expira la ziua de nastere, indiferent cand ai scos permisul.

 

La un accident merg la scoala de reguli de conducere si altele si au grija sa nu se mai intample ca se va ridica permisul de a conduce decat la munca

 

si acasa cu 2 trasee in caz de ocolire si cu bratara pe picior.  

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×