Sari la conținut
Forum Roportal
The Bamboocea

Vacanta in Asia?

Postări Recomandate

Centara Grand Island Resort & Spa Maldives parca. M-am uitat la atatea ca m-am incurcat. Oricum s-a dat camera normal, a ramas numa apartament care e 4000 aproape cu all inclusive ce-i drept. Dar e prea mult. Am sa mai caut. Eu vreau sa dau in jur de 3000 si ceva cu tot cu avion. Dupa cum merg lucrurile tot la dominicana ajung

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

In Caraibe nu e apa calumea. Te duci la fund. In Singapore e sarata si plutesti aproape fara sa dai deloc din maini. Dar in niciunul din locuri (Marea Neagra, Mediterana, Nordica, Caraibe, Java, Chinei de sud, Tasmaniana) n-am vazut apa daia ca in filme sa vezi la 5m adancime. Cred ca sunt facaturi chestiile alea.

 

Pentru preturi de avioane, te poti uita pe www.skyscanner.com si sa gasesti cele mai ieftine zboruri. De asemenea poate esti dispusa sa calatoresti dintr-un alt oras. Eu de exemplu cand m-am intors din Singapore, am zburat in Istanbul si m-a costat doar 1000 lei zborul.

 

Hoteluri poti cauta si singura pe www.booking.com si sa iei ce-i mai ieftin, decat sa te pacaleasca aia de pe la agentiile de turism.

Editat de Abc2009ro

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

. Dar in niciunul din locuri (Marea Neagra, Mediterana, Nordica, Caraibe, Java, Chinei de sud, Tasmaniana) n-am vazut apa daia ca in filme sa vezi la 5m adancime. Cred ca sunt facaturi chestiile alea.

 

 

Sunt destule clipuri cu snorkelling pe youtube filmate in locatii exotice cu apa din aia limpede unde vezi pana la fund. De obicei prin insulele Polineziei franceze (Bora Bora sau Moorea), Maldives, pe langa coastele Australiei, dar pe acolo risti sa-ti pape fundul vreun Great White. :rot:

 

Editat de Naeema
  • Upvote 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×