Sari la conținut
Forum Roportal
Black CAT

Permisul de conducere - noutati

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

si uite asa de la examene auto am ajuns la nesimtirea taximetristilor.

 

ontopic

sunt deacord cu politia in privinta examenelor. eu cand am dat examen pentru carnet am dat si poligon si oras. chiar am fost foarte mirat cand au scos poligonul de la examen.

 

offtopic

cat despre taximetristi ... este mai bine sa stai in spate de cat pe locul mortului (scaunul din partea dreapta fata). in + ar trebui facuta o scoala a taximetristilor si toti soferiii de taxi trecuti prin ea.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Da, asa e legea mai nou. Stiu cel putin ca fac si cursuri de cum sa se poarte bine cu clientii (asta daca vor sa obtina licenta).

Ideea e ca intr-o zi a trebuit sa las masina la service, si am luat taxi-ul cam de la jumatate distantei - m-a costat 80.000 pana la lucru. De acasa probabil m-ar fi costat dublu. Adica, vreau sa subliniez ca pentru niste servicii deloc ieftine ma astept la ceva bun.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Nu stiu daca mai sunt din aia cu tarife de 25.000/cam sau 50 pornirea... rechinii. Adica, cred ca sunt cam toti pe la aeroport acum.

Oricum 9000/cam nu mi se pare deloc ieftin, asta in conditiile in care platesc sub 1700/cam iar o dacie nu are cum sa ia mai mult de 3000/cam la benzina si 2000/cam la gaz. In fine... :)

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

examenul trebuie sa fie la fel de greu, sau mai greu, dar sa fie mai "uman" sa incerce sa promoveze idea de "partener de trafic"...chestionarul capcana era ca o invitatie in "jungla" de pe sosele !

..incerc sa nu fiu off..dar am si eu o patanie.. :!:

...pe una din stradutele liniste ale zonei unde locuiesc...uit ca nu sunt singur pe strazi si nu ma asigur de dreapta....eveniment !!...chiar venea cineva...si farurile sau spart :!: ....vine agentul...tovule' asta e'...e de dreapta...accept vinovatia si...incerc sa platesc farul Daciei...ca sa nu pierd carnetul !!!!...surpriza...el costa 250 euro !!...nu ma las "excrocat"...si cer sa facem "procest verbal scris" si sa plateasca asiguratorul. Deci eu raman suspendat 3 luni !...incep demersurile pentru reducerea la o luna...dar trebuie sa prezint la dosar si dovada ca am executat 10 ore de conducere si am fost reexaminat !...platesc orele..primesc chitanta...si incep sa completez formularul...pentru ca eram o persoana "agreata"...se accepta sa schimb formularul..parandumi-se..prea incarcat de "capcane"...am schimbat sase....dar am reusit sa scot punctajul...concluzie...daca pentru mine care citesc la sase luni decretu' si am o experienta de peste un milion de cam si lipsit total de emotiile examenului a fost asa de greu ...dar pentru unul de 18 ani...cum o fi ?...din la bun inceput el va detesta soferii din trafic, sau cu experienta..!!...parerea mea :!: ...sa stiti ca sunt foarte precaut acum la intersectiile pustii si nesemnalizate.... :winca:

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×