Jump to content
Forum Roportal
The Unknown

Basescu: Romancele sa faca mai multi copiii

Rate this topic

Recommended Posts

Presedintele Romaniei este de parere ca natalitatea este o misiune pe care femeile trebuie sa si-o asume. Traian Basescu isi doreste ca femeile din Romania sa faca mai multi copii.

 

Potrivit Mediafac, seful statului a declarat, marti, ca in actualul ritm de scadere demografica, tara noastra va avea 15 milioane de locuitori in anul 2030.

El a afirmat ca pana si de fetele sale s-a rugat pentru a le determina sa aiba mostenitori.

"Nu as vrea sa va intreb cate dintre dumneavoastra aveti copii. Dar ma uit cat am muncit cu fetele mele, maritate-nemaritate, Faceti, fetelor, un copil, ca pana la urma este un act patriotic . Ma rog, cu asta mica am reusit pana la urma, cu cea mare nu reusesc () Cred ca natalitatea este o misiune pe care si femeile din Romania trebuie sa si-o asume. Scuzati-ma ca o spun atat de direct", a declarat Basescu, la o intalnire cu femeile de succes organizata de revista "Business Woman".

"Cum Dumnezeu femeia roma poate tine cinci-sase copii, iar romanca nu poate? E adevarat, ea nu este manager, femeia roma () Trebuie sa mergem si in zona cealalta. Poate maternitatea este una dintre misiunile fundamentale ale femeii, asta mi se pare mie", a mai spus presedintele Romaniei..

 

 

http://stiri.rol.ro/content.php?id=880153

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Asta ori ia prafuri, ceva, ori a luat-o razna, saracu' de el. Cum poate sa iasa cu astfel de declaratii? :Stars:

Act patriotic, misiune? Banu', vere. Ceausescu dadea bani femeilor care isi iubeau... tara.

Shit. :doh:

  • Upvote 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Basescu, care a avut si are atatia bani, a facut doar 2 copii. Atat. Daca ar fi facut 5 copii, la cata avere are, as fi luat in considerare afirmatiile lui imperative, asa, nu pot decat sa-i : Vezi-ti, ma, de viata ta si nu te mai baga in a mea ! tomato.gif

  • Upvote 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pai daca nevasta-sa nu si-a iubit tara si nu si-a asumat misiunea... :pardon: ce putea omu'sa faca. Muierea e dracu'.

  • Upvote 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nu ar fi o idee rea cresterea natalitatii. Ca este prapad asa. Dar asta este hal de vorbit de presedinte?

Omul asta a uitat de tiganca imputita si suntem o tara de mamicute si bebelusi? Declaratii profund jignitoare.

 

Tot nu imi vine sa cred cum poate face declaratii atat de iresponsabile. Daca asta zice presedintele tarii , ne putem mira ca pe ropo am vazut expresia "fabrica de copii poate fi si slaba".

Asta ca is all pentru asumarea natalitatii, dar vreau sa ii spun presedintelui ca noi tre sa stam vreo inca 3ani in pribegie, asta ca nu toata lumea vrea in carca imobiliaru si eu nu sta toata viata mea in chirie, una la mana.

Doi la mana.....s-a uitat cat mai este un bax de pampersi/hainutele/ mancarea/ medicamentele? Ia.....daca este conditia financiara rezolvata, is convinsa ca o se va si schimba ceva la burti.

Si vreau sa ii readuc aminte.............atat tiganca cat si romanca sunt cetateni romani si ca este problema lor cand fac copii si cati. El poate numai incuraja cu bani maxim, cu scoli echipate, cu sistem sanitar ok si cate si mai cate.

Vb. Amarenei, asta ia sigur prafuri.


Am mers sa caut online, daca chiar nu ii la misto stirea. Nu e, din pacate. Inca ma uit tampa asa......deci si eu is din aia care isi da cu stangu in dreptu, dar aista!!!!!

Cheia nu este la sustinerea financiara ci la siguranta sociala, lucru pe care presedintele nostru il recunoaste. Ma bucur. Si daca a recunoscut acuma, deseara ii spun la al meu....schatzi ich bin in perioada fertila si a zis presedintele sa machen bebe, ca este unsere mission.

  • Upvote 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

Poate maternitatea este una dintre misiunile fundamentale ale femeii, asta mi se pare mie", a mai spus presedintele Romaniei..

 

 

http://stiri.rol.ro/content.php?id=880153

 

In acest caz, poate ca buna guvernare a tarii si buna conducere a unei familii reprezinta una dintre misiunile fundamentale ale barbatului. Sa isi indeplineasca ei cu cinste si onoare aceasta misiune, si dupa aia sa vorbeasca despre ce sa faca si sa nu faca femeile. Cam prea multe femei isi sustin financiar familiile si platesc impozite strigatoare la cer in ziua de azi, ca sa li se mai puna in carca si ridicarea natalitatii.

  • Upvote 4

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×