Sari la conținut
Forum Roportal
`Andreea

activitatea fizica si alte "secrete" pentru femeile trecute de 30 de ani

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Deschid acest topic la frumusete, desi am ezitat putin si am vrut sa-l deschid la sanatate, dar am ales acest lucru pentru ca in afara de un LDL de care homeopata imi zice ca ar trebui sa ma doara in cot si nici acolo, n-am probleme serioase de sanatate. Pentru cele care nu vor sa fie frumoase, ci doar sanatoase, va rog inchipuiti-va ca topicul e pe aria de sanatate. :lol:

 

Mi-ar placea ca acest topic sa nu devina invadat de femei care pot manca orice, oricand, oricat si nu pun un gram pe ele, ori de femei care cred ca preocuparea pentru aspectul fizic este una desueta, ca sa nu-i zic altfel.

 

 

De asemeni, asta nu este un topic despre regimuri de slabit ori de osandit supraponderalii. E destul spatiu pe forum unde va puteti manifesta in sensul asta.

 

Per total, femei care ati ajuns sau va apropiati de varsta la cate pielea voastra nu mai produce elastina si colagen cat ar trebui , hai sa facem schimb de informatii si, de ce nu, sa ne motivam reciproc. Eu pic de admiratie in fata amicelor mele trecute de 40 de ani, care duc o viata echilibrata si, mai presus de toate, ordonata din toata punctele de vedere si acest lucru se vede implicit si mai ales in felul in care acesta arata.

 

Eu sunt o putoare ordinara si fac efort fizic minim, exact atat cat sa nu ruginesc, banuiesc. Merg la violei cu fetele o data, maxim de doua ori pe saptamana, in rest, si cand ma plimb, imi place mai mult cu masina. M-am saturat sa salivez cand vad gagici ultra-mega-tonifiate, vreau sa pun tartita in miscare si sa devin una dintre ele. Banuiesc insa ca ar trebui sa se intample vreun cataclism universal ca sa merg la sala, asa ca haideti sa postam videoclipuri cu tipuri de exercitii fizice care pot fi facute in casa ori pe terasa, si care dau rezultate.

De exemplu, vreau sa ma apuc de astea:

 

 

Nu dintr-o data de toate, evident.

Pentru cei care nu stiu, Cindy a lucrat o perioada cu Radu Teodorescu. De asemeni, Radu Teodorescu a si publicat in Romania o carte despre activitatea fizica, a aparut cu revista Elle acum vreo sapte ani, si este de departe cea mai credibila viziune despre activitatea fizica despre care am luat la cunostinta pana acum.

 

Postati si voi astfel de videoclipuri ori "secrete" care se ne ajute sa ne simtim si sa aratam bine mult timp de acum inainte.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Eu sunt fan tipa asta:

 

 

Clipul asta e ceva mai lung decat altele, exercitiile sunt simple si le-am invatat aproape pe de rost, pun intregul organism in miscare si ma simt mult mai revigorata psihic dupa ce ma zbantui 10 minute cu ochii la ea. Imi pare rau ca nu e mai lung si imi pare rau ca nu am gasit mai multe de genul asta de-ale ei. Mai are, dar nu-mi plac.

E nevoie de putin spatiu, cam.. doi metri patrati, sa zic. :think:

(pentru cineva fara conditie fizica, cum sunt eu, astea 10 minute sunt crima si pedeapsa :haha: )

Editat de S.M. Poupincourt
  • Upvote 2

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

O sa ma bag la studiu, multumesc!

 

Cand credeti ca e mai potrivit sa faceti sport, dimineata sau seara? Ultima data cand am facut sport la modul serios a fost acum 15 ani, dupa ce am slabit. Am incercat sa fac si dimineata si seara, insa am constat ca mult mai eficient si mult mai comod mi-era seara. "Specialistii" am vazut ca recomanda dimineata.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Dimineata am auzit si eu, pt ca seara organismul e mai lenes si cica n-au efect exercitiile. Plus ca, daca stai sa te gandesti bine, te ajuta la creieri miscarea facuta dimineata, creca. Iti da tonus.. :think:

Azi aveam impresia ca e vreo 6-7 si ma gandeam, taci ca ies cu potaia in parc si dau doua ture de teren, repede, ca nu ma vede nimeni la ora aia si nici alti caini nu sunt.

Dar m-am uitat la ceas si era deja 9, de fapt. Si mi s-a parut prea tarziu ca sa mai fac ceva. :beach:

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Exercitiile tipei cu zumba par foarte ... vesele, adica te binedispui numai cand le vezi, insa cred si eu ca par foarte grele, am obosit numai de cand ma uit la ele, cu greu cred ca voi ajunge sa rezist cat rezista ea. Iti trebuie conditie fizica ca sa o tii in ritmul ala, nu gluma. Cred ca trebuie si incalzire, ceva.

 

Eu am atatea de facut dimineata, si asa ma trezesc devreme pentru ele. In plus, am un intreg "ritual" de gemoterapice&chestii.

 

Inca ceva: ati auzit de cura cu drojidie de bere? Am aflat despre ea tot de la una dintre amicele astea. Ea o face de doua ori pe ani, primavara si toamna, cate trei saptamani : dimineata, cu 15 minute inainte de micul dejun, ia drojdie cam asa, cat un sambure de migdala, cu jumatate de lingurita de miere. Eu am luat numai drojdie, fara miere, sunt deja la a doua cura in timp de doua luni. Rezultate: mi s-au intarit unghiile (in veci nu am avut unghii rezistente cum am acum), mi se regenereaza parul si straluceste mai tare, ma simt mai putin obosita! Recomand intens.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Singura activitate fizica absolut necesara de 2 ori pe saptamana este activitatea sexuala de minim o ora si jumatate si o data la doua zile un masaj erotic de 10-15 minute.

Toate astea accelereaza metabolismul.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×