Sari la conținut
Forum Roportal
Eifffel

Strainatatea ma doboara

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

E greu de inteles cateodata ca nu din prieteni traim, si pana esti multumit cu tine, nu-i nici o problema daca n-ai prieteni, poate e mai bine insa trebuie sa ai cunostinte, nu poti trai izolat, nu esti bine vazut!!! Nu pentru mine, e pentru viitorul tau. Acum o vreme a fost o mare problema in sectele din estul europei aterizate in State ca refuzau ori ce contact cu altcineva decat cineva din biserica lor!!! Noroc ca nimic nu este pentru totdeauna, multi s-au repatriat ca au poierdut dreptul de munca ca preot, altii au murit de varsta, de boli, iar copiii cresc si pe urma dau dovada de, cine vor sa fie in realitate. Cei care n-au vazut Romania de mici n-au treaba cu dorul de casa!!!

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Intoarce-te in Romania si deschide un jurnal aici pe forum ca sa ne tii la curent cu extraordinara viata pe care o vei duce tu acolo, la varsta ta, fara loc de munca si fara bani. Ti se vor sparge lentilele roz in mai putin de un an. Una e sa mergi in vizita din cand in cand, cu ceva euroi in buzunar, de la parinti si alta e sa traiesti acolo si cand spun trait nu ma refer la iesit in cluburi si distractie cu prietenii, ca deocamdata cam asta crezi tu ca e viata si pentru faptul ca iti lipseste asta in Italia consideri ca te afli in iad. Fugi mai baiete de aici. Habar nu ai tu ce-i iadul. Fatuca ia pe care au impuscat-o talibanii in cap si stat in coma prin Anglia iar acasa la ea in Afghanistan i s-a promis moarte sigura tot de mana alora, aia traieste iad zilnic nu tu. Hai ma lesi ? :roll:

Parca ai fi plecat in Japonia sau Arabia Saudita si te simti strain de absolut tot. :doh:

 

Dar daca tot visezi la Romania, ai macar atata intelepciune si termina-ti o educatie ca lumea in Italia ca sa ai poate ceva sanse la vreun job decent in tara de bastina, altfel vei taia frunza la caini. Zic poate, pentru ca destul tineret acolo ies de pe bancile facultatilor si nu-si gasesc de lucru si vor sa emigreze undeva unde sa-si puna educatia la bun folos. Ce stii tu ?

Nu a intrat timpul in sac. Ai abia 17 ani nu 60. Mai "sacrifica" ceva ani de iad si dupa aia fa-ti bagajelul spre tara visurilor tale. Si ca sa nu crezi ca injosesc Romania iti pot marturisi ca se poate trai foarte misto acolo, dar sa ai bani tataie. Nu neaparat sa fii bogat sau instarit, ci sa ai un salariu de la bun in sus.

Si eu cand am mers in concedii m-am distrat, mi-a placut, am vazut totul roz timp de cateva saptamani dar asta e perspectiva turistului.

Editat de Stifler's Mom
  • Upvote 4

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×