Sari la conținut
Forum Roportal
  • intrări
    38
  • comentarii
    11
  • citiri
    20927

16 Februarie

Vizitator

191 citiri

'You can make a fortune in lies'Azi, ca de obicei, mai trebuie sa fug de la lucru pentru diverse treburi prin oras. Graba e mare, nici nu apuc sa dau drumul la muzica si am deja 100. De departe, un TIR se uita, si, enervat, face o 'romaneasca' exact in fata mea. Ma rog, 10 kmh la ora mai mult sa fi avut si probabil as fi scris randurile astea ceva mai tarziu...Dupa o scurta ezitare, imi fac vant si ii spun ceva soferului de TIR, apoi imi iau zborul cu 100 mai departe.Nu stiu cati ati vazut Terminator, dar acolo se ia robotul dupa baiatul cu motocicleta, calare pe un TIR. Cam asa era si turcul asta. Lumini, sirena, manevre bruste, tot filmul..aa..tacamul.Am trecut de primul semafor pe verde, el a trecut pe rosu. Opreste in spatele meu si vine la geam. Gesticuleaza violent asa ca deschid alene geamul.Gesticuleaza inca vreo 10 secunde asa ca opresc si muzica (Dream Theater) sa-l pot auzi:'Bai de ce ma injuri de mama?!''?!?''Bai de ce ma injuri de MAMA?!''Ca esti prost?''BAI DE CE MA INJURI DE MAMA?'De data asta stiam deja raspunsul:'Ca esti prost!''IESI AFara putin'Trebuie sa zic ca am o alarma la masina care incuie usile dupa ce pornesti motorul, asa ca tentativa lui de a deschide usa nu prea avea succes.'De ce?''Hai iesi sa-ti arat eu!''You've got an obsession, man....'Se facuse intre timp verde la semafor asa ca am pornit masina si am inchis masina. Dupa vreo 3 metri vad ca el inca era cu mana in maner. Ghinion. Life sucks.Pacat ca n-a mai insistat, aveam un spray degrivant la indemana. Cu siguranta ar fi devenit mai 'dezghetat' :)



3 Comentarii


Comentarii Recomandate

Interesanta conversatie cu donu' turc....

Btw mai nou am pus si eu mana pe ceva melodii semnate Dream Theater si ...love them

Anyway, uneori e bine sa aplici zicala "grabeste-te incet!" ;)

Partajează acest comentariu


Link spre comentariu

Adica intorci peste banda continua.

Ma rog, el iesea peste banda continua, dar la cat e tirul de lung si lat nu prea ai cum sa-l ocolesti, trebuie sa te opresti sa astepti.

Plus ca mi-a mai facut unul asa acu juma de an, n-am putut opri si am depasit peste linia (dubla continua). Politia mi-a dat mie amenda ;)

Partajează acest comentariu


Link spre comentariu
×