Samsung

Samsung GroupSamsung Group este o companie din Coreea de Sud, înființată în 1938[2], având ca obiect principal de activitate producția de produse electronice și IT. Compania este numărul 1 mondial în producția de memorii, monitoare TFT și telefoane CDMA[3]. Samsung are aproximativ 188.000 de angajaiți în 185 de birouri din 65 de țări, fiind alcătuită din opt divizii principale de afaceri[4]. Veniturile Samsung reprezintă aproximativ 20% din PIB-ul Coreei de Sud, estimat la 1.200 miliarde de woni[5]. 1938: Byung-Chul Lee înființează mica lui afacere la Daegu, numită Samsung Store 1950: Byung-Chul Lee este fondatorul companiei comerciale Samsung din Seul 1953: Samsung începe cu producția de zahăr, ce a fost mai apoi preluată de Corporația CJ
Sursa informatii: ro.wikipedia.org

Se afişează 1-10 din 244 rezultate.
  • Tim Cook: „Apple va lansa servicii noi în 2019”. Ce se întâmplă cu iTunes
  • Când va lansa Apple primul iPhone cu ecran pliabil0

  • Oficialii marilor companii nu obişnuiesc să aducă în discuţiile publice informaţiile pe care le au despre produsele rivalilor, însă şeful Centrului de Inovare în Design al Samsung, Federico Casalegno, a făcut tocmai acest lucru.
    Acesta...

  • Cum arată noul televizor 8K Samsung. Este URIAȘ!
  • Cum arată noul televizor 8K Samsung. Este URIAȘ!+13

  • Se numește "Zidul", probabil pentru că, odată instalat în locuința ta, va ocupa mult mai mult spațiu decât îți poți imagina.
    Compania Samsung a dezvăluit noul televizor, de dimenisuni uriașe, la evenimentul CES 2019, considerat „mec...