Lamaia si detoxifierea organismului

Detalii

CategoriiSanatate
Taguri
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari7082

Voteaza & Distribuie

Descriere

Detoxifierea este procesul de eliminare a toxinelor din corp, acumulate intr-o anumita perioada de timp. Aceasta dieta de detoxifiere se pare ca a fost facuta publica de Beyonce, care a urmat-o pentru a pierde cateva kilograme. Dieta detoxifianta pe baza de limonada ajuta la eliminarea oricarei materii acumulate care infunda colonul.Colonul, fiind sistemul natural de curatare a organismului, cauta sa-si extraga nutrimentele din materia reziduala.Un colon infundat poate avea efecte negative asupra curatarii organismului si rezultand in cresterea in greutate sau alte probleme de sanatate.

Din acesta dieta pe baza de lichide fac parte: sucul de lime (lamaie verde), apa, boiaua si siropul de artar, la care se adauga laxative naturale cum ar fi apa sarata, menta si alte ceaiuri de plante medicinale. Dieta trebuie tinuta cu religiozitate cel putin 10 zile, timp in care organismul elimina impuritatile si toxinele. Chiar daca exista deja pe piata destule produse dietetice pe baza de lamaie, aceasta este foarte usor de preparat acasa si mult mai sigura pentru ca tot ce folositi este natural, fara aditivi si conservanti.

Ingrediente

Lamai proaspete – stoarceti lamaile intr-un mixer pentru a obtine suc. In lipsa lor, puteti folosi sucul de lime.

Siropul de artar – contine vitamine esentiale si nutrimente care mentin corpul sanatos, e bogat in potasiu si calciu si e o sursa pretioasa de vitamina B1 si fier.

Boiaua – ajuta la eliminarea materiei reziduale, impartind-o in bucati. Actioneaza ca un epurator si pentru caile respiratorii.

Apa purificata – apa necontaminata cu nici un mineral sau alt ingredient este unul dintre elementele cheie ale dietei de detoxifiere. Trebuie sa beti cel putin 8 pahare de apa pe zi pentru a va mentine hidratat si pentru a stimula tractul intestinal. Pe langa acestea, daca adaugati un ceai cu efect laxativ, el va va ajuta sa eliminati reziduuri in absenta fibrelor din dieta. Ceaiurile de menta si ghimbir sunt cele mai bune in acest scop.

Reteta dietei de detoxifiere pe baza de lamaie

Pentru un pahar de limonada detoxifianta aveti nevoie de:

  • o lingura de sirop natural de artar
  • o lingura de suc de lamaie
  • un varf de lingura de boia
  • 250 ml de apa purificata

Amestecati aceste ingrediente si serviti bautura la temperatura camerei. In timpul dietei trebuie sa consumati in jur de 6-8 pahare zilnic. Unele dintre instructiunile dietei de detoxifiere include si exercitiile fizice, cu precadere ridicarea greutatilor. Va va ajuta si in mentinerea muschilor in urma pierderii in greutate. Nu uitati ca aceasta dieta da rezultate temporare pentru pierderea in greutate. Pentru a va mentine greutatea sau a continua scaderea in kilograme trebuie sa continuati cu exercitiile si cu o dieta alimentara sanatoasa.